08.04.13, 14:43
Colostrum czyli siara jest stosowany w medycynie naturalnej i przeznaczone dla osób w złej kondycji fizycznej, odchudzających się, intensywnie uprawiających sport lub po kuracjach antybiotykowych. Więcej inf. wyślę na emaila - dario80@interia.eu
Czy zażywacie i wam pomogło ??
Obserwuj wątek
    • robert81wa Re: Colostrum 12.05.14, 21:12
      Mi tak. Ale tylko w płynie brałem i wspomagam leczenie Boreliozy używam tego: www.kosmetykisklep.info/colostrum-direct-lr/
      • aga-kosa Re: Colostrum 23.05.14, 20:57
        Kupiłam oryginalna od hodowcy bydła mlecznego w chwilę po wycieleniu. Część zamroziłam.
        Doskonała w kawie." Naprawiałam" sobie przewód pokarmowy po operacji jelita. Wróciłam do wagi i organizm odzyskał odpowiednią produkcję żelaza. :) aga
    • zdrowiodnowa Re: Colostrum 05.09.16, 08:30
      Stosuje colostrum www.zdrowieodnowa.pl/produkt/lr-colostrum-direct-krowie-kolostrum-plyn/ rewelacyjnie działa przy problemach jelitowych, przy stanach zbliżonych do grypy jelitowej. Słyszałem również, że sportowcy zawodowi stosują kolostrum w dużych dawkach podczas zawodów - szybsza regeneracja organizmu i poprawa wydolności organizmu.
    • triangle291 Re: Colostrum 22.01.19, 09:41
      U mnie w rodzinie stosujemy Colostrum od colostrumpolska.pl/, Póki co zauważyliśmy że oboje mamy więcej energii, oraz chętniej łapiemy się za ćwiczenia, a jeżeli chodzi o choroby, to nie pamiętam kiedy coś ostatnio mnie złapało.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka