borowamanna 16.05.14, 09:35 czy ktos z Kato leczy sie może stosując medycyne chińską? Chodzi mi w szczególności o akupresure, slyszałam, ze ona rzeczywiscie zwalcza ból, pytanie - ile w tym prawdy ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
guzikowina Re: Medycyna Chińska Katowice 19.05.14, 13:04 może kojarzysz Qi-Med? tam stosują medycyne chińską, z tego co sie orientowałam kiedyś to oferta naprawde duza Odpowiedz Link
kamiola.de Re: Medycyna Chińska Katowice 18.08.14, 12:33 Tez polecałbym Qi Med, bo ma dobrą opinie w Kato, tam po prostu leczy się profesjonalnie… konsultacja, dokładny wywiad, potem dobranie odpowiedniej metody – pan Mariusz i pani Małgorzata, ktorzy w Qi Medzie przyjmują, maja wysokie kwalifikacje i ja im zaufałam, a mialam problemy z bezsennością i silnymi bólami głowy. Obecnie jestem już zdrowa i nie mam zadnych objawow, musze przyznac, ze to wlasnie dzieki medycynie chińskiej. Akupunktura potrafi z tym zakresie zdziałac cuda! Odpowiedz Link
beatka9.0 Re: Medycyna Chińska Katowice 28.08.14, 13:02 ja tez mam problem z bezsennością - przez to czuje sie kołowata cały dzien, a mimo to wieczorem i tak nie mogę zasnąć :P próbowalam paru sposobów domowych, ale nic nie dają. proszków na sen nie chce łykać, bo przecież branie ich codziennie bardzioej zaszkodzi, niż pomoże. mowisz,że Tobie w tym Qi Medzie pomogli ale ile totrwało ? akupuntura na pewne dolegliwosci dziala zbawiennie, ale ciężko mi sobie wyobrazic, ze moze sie tak dziac w przypadku bezsennosci ? prosze opisz, jak to wygląda od kuchni, bede wdzięczna. Odpowiedz Link
kamile.dee Re: Medycyna Chińska Katowice 29.08.14, 15:00 u mnie sprawa wyglądała tak – poszłam do tego Qi Medu na wizyte, szczegółowo z terapeutą omówiliśmy objawy, czyli ta bezsenność i ból głowy - kiedy sie pojawiają, co sie takiego dzieje, ze nie moge spac. Zaproponowano mi wyleczenie tego akupunkturą. Moje problemy z tą bezsennością trwały wtedy już dobre 4 miesiące i przyznam, ze bylam nastawiona sceptycznie, ale już po drugim zabiegu czulam,m ze to skutkuje. Stopniowo organizm przyzwyczajalm Się do zasypiania, rozluźniał się i po trzeciej sesji potrafiłam już normalnie zasnąc. Odpowiedz Link