Dodaj do ulubionych

Produkty Konopne

24.01.16, 18:56
Witam około miesiąc temu zamówiłem produkty z firmy Carun Konopna Farmacja którymi leczyłem trądzik z którym miałem problemy po 2 óch tygodniach widziałem ogromną różnice poleciłem tą firme koledze który ma problemy z łuszczyca żaden lek z apteki mu nie pomagał a po masci konopnej z tej firmy widzi efekty ze łuszczyca mu znika czytałem też o innych produktach tej firmy i opinie innych ludzi z tego co widze wszyscy są zadowoleni z tych produktów podobno oleje konopne leczą wiele innych dolegliwości nawet nowotwór co Wy sądzicie o konopi i ich właściwościach ?
Obserwuj wątek
    • koziorozka carun 24.01.16, 19:23
      adameus89 - kilku wątkach reklamujesz tę firmę. Tak słabo idzie sprzedaż?

Firma powstała ledwo rok temu, kapitał założycielski raptem 50 tys. zł, ale sama o sobie pisze tak, jakby to jakiś potentat był.
      W KRS tylko sprzedaż, handel a na www "Carun jest firmą produkcyjną" i jakieś zdjęcie niby z linii produkcyjnej. Gdzie jest ten zakład? W Bytomiu, Kaletach, czy tylko w wyobraźni twórcy fałszywej reklamy?
      Chętnie się dowiem.
    • adameus89 Re: Produkty Konopne 24.01.16, 19:44
      Nie pracuje w tej firmie po prostu dużo się o tym mówi zakupiłem kilka produktów i naprawdę działają a pisze bo chce powiedzieć ze działają mi pomogły !
    • jolusia552 Re: Produkty Konopne 27.01.16, 18:08
      szkoda, że konopia jest u nas nielegana. To by dało miejsca pracy i popchnęło trochę gospodarkę...
    • hbinko Re: Produkty Konopne 12.02.16, 01:31
      Witam, a czy sprzedają olej konopny RSO? Mam raka z przerzutami, nieoperacyjnego, proponują chemię czerwoną paliatywną, mam kilka miesięcy do przeżycia, myślę że to dość mocny argument aby zdobyć ten olej.
      • energy_fresh Re: Produkty Konopne 09.03.16, 18:22
        hbinko, zajrzyj na stronę www.popko.pl. Człowiek ratuje życie, mam nadzieję, że pomoże i Tobie. Życzę Ci wszelkiej pomyślności. Mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze. Pozdrawiam
    • omenas23 Re: Produkty Konopne 24.08.24, 11:28
      Od lat jestem zapalonym biegaczem. Pasja do biegania jest dla mnie nie tylko formą aktywności fizycznej, ale i sposobem na relaks i oderwanie się od codziennych problemów. Jednak intensywne treningi i długie dystanse, które pokonuję, zawsze były obciążające dla moich stawów. Mimo że byłem świadomy korzyści płynących z aktywności fizycznej, z czasem zaczęły się pojawiać problemy zdrowotne związane z bólem i stanami zapalnymi.

Pewnego dnia, po wyczerpującym biegu, ból stawów był niemal nie do zniesienia. Wtedy postanowiłem poszukać rozwiązań, które mogłyby przynieść ulgę i poprawić kondycję moich stawów. To wtedy natknąłem się na wątek na forum biegaczy, gdzie ktoś polecał naturalne produkty konopne i wspominał o sklepie Konopna Farmacja w Poznaniu. Postanowiłem spróbować i odwiedzić ten sklep.

W Konopnej Farmacji, na którą trafiłem dzięki forum, znalazłem dokładnie to, czego potrzebowałem. Polecono mi olej CBD 10% Raw, białko konopne oraz MSM. Dowiedziałem się, że olej CBD nie tylko redukuje stany zapalne, ale także działa neuroprotekcyjnie, co może być szczególnie korzystne dla osób uprawiających sport. Białko konopne zawiera edestynę, cenny białkowy składnik wspierający regenerację mięśni, a MSM jest znane ze swojego działania przeciwzapalnego i wspomagającego zdrowie stawów.

Oprócz suplementów, zacząłem również stosować maści konopne, które są świetnym rozwiązaniem po wyczerpujących treningach. Ich działanie jest naprawdę imponujące – pomagają złagodzić ból i napięcie mięśniowe, a także przyspieszają regenerację. Odkryłem, że regularne stosowanie tych produktów znacznie poprawiło komfort moich treningów i przyspieszyło proces odzyskiwania sił po wysiłku.

Od pięciu lat korzystam z produktów konopnych, i muszę przyznać, że zmieniły one moje życie biegacza. Problemy ze stawami, które kiedyś były dla mnie codziennym zmartwieniem, odeszły w zapomnienie. Czuje się teraz lepiej zarówno podczas biegania, jak i po zakończonym treningu. Produkty te stały się nieodłącznym elementem mojej rutyny regeneracyjnej.

Dla wszystkich biegaczy i miłośników sportu, którzy zmagają się z podobnymi problemami, gorąco polecam produkty konopne. Konopna Farmacja w Poznaniu ! Ich oferta, w tym olej CBD, białko konopne i maści konopne, to niezawodne wsparcie w walce z bólem i stanami zapalnymi. Dzięki nim mogę cieszyć się bieganiem bez obaw o zdrowie swoich stawów.
      Wszystkie produkty znajdziecie na stronie internetowej Konopnej Farmacji konopiafarmacja.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka