sabba 18.11.04, 18:21 czym to sie je? Czy konieczny jest taki zabieg czy tez mozna domowym sposobem (plukanie olejem, dieta) wyczyscic organizm z paskudztw? Czy efekt bedzie taki sam? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
no1teresa Re: hydrokolonoterapia 18.11.04, 19:30 hydrkolonoterapią nie oczyszcza sie organizmu(calego), tylko jelita Odpowiedz Link
sabba tak wiem. 18.11.04, 19:37 a odwrotnie, czy dieta mozna do konca oczyscic jelita? Odpowiedz Link
radiesteta1 Re: tak wiem. 18.11.04, 20:47 Do końca to raczej nie ale mało co skutecznie strylizuje przewód pokarmowy a poza tym nie jest to do końca zdrowe. Natomiast właściwa dieta lub kuracja pokarmowa w dużym stopniu może oczyścić nie tylko przewód pokarmowy ale wyczyścić złogi toksyn odłożone w różnych tkankach w ciągu dłuższych okresów beztroski o stan zdrowia i swawoli kulinarnych:) Kiedyś na tym forum o tym pisałem. Jeśli jesteś zainteresowana szczegółami to pisz na priv: radiestezja@radiestezja.waw.pl lub poszperaj w starszych wątkach. Pozdr. Odpowiedz Link
sabba radiesteto 29.11.04, 08:10 dzieki za komentarz. Zabiegiem tym zainteresowalam sie bo slyszalam od kolezanki ze chce sie jemu poddac (w miedzyczasie zasiegnela informacji i juz zmienila zdanie)i nic wczesniej o tym nie wiedzialam. Zanim zaczne ci zawracac glowe mailami przed swietami przeszukam pod tym katem forum. NIemniej jednak jesli sie nie doszukam to poprosze cie o szczegoly. Dzieki i milego dnia! Sabba Odpowiedz Link