didolec2000 25.05.06, 20:49 Jestem ciekawy jakie inne fora lubicie odwiedzać? Oglądał ktoś może "podziemny krąg" Ostatnio czuję się trochę jak bochater tego filmu...dzis odwiedziłem depresję,boreliozę i nowotwory...to uzależnia... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jamila Re: Coś nie na temat 25.05.06, 20:56 Didi, dlaczego wlasnie chorbska Ciebie wciagnely? Odpowiedz Link
didolec2000 Re: Coś nie na temat 25.05.06, 21:13 po za tym zauważylem, że na depresji ludzie są najbardziej zrównoważeni psychicznie. Taki zdrowy nico cyniczny sceptyctyzm przewija się w większości wątków.Prawdziwy dramat to np zdrowa dieta, ludzie tam palają nienawiścią. Taaaaaaak forum jako studium natury czlowieka....różne fora , każde z nich żyje jakby wlasnym zyciem, są od siebie odseparowane i nie wiedzą nic o swoim istnieniu na wzajem. Sorry od niedawna mam komputer, śmieszny ten "forowy" świat Odpowiedz Link
jamila Re: Coś nie na temat 25.05.06, 21:50 Rozumiem:) Podam zaraz link do watku dot. wschodniej dietetyki - apropos forum, na ktore czasem z przerwami zagladam (ostatnio troche mniej ruchliwym) Odpowiedz Link
jamila didi 26.05.06, 13:22 W zwiazku powyzszym wyslalam krotka wiadomosc na Twoj priv, didi Odpowiedz Link
jamila Inne fora 26.05.06, 13:56 W zaleznosci od potrzeb, bywam na roznych forach. Jak sie mozna domyslic, forum na edziecko 'Alergie' bywa mi pomocne; tak naprawde najwiecej dowiedzialam sie od dziewczyn na tym forum - inne doswiadczone mamy wiedza wg mnie lepiej od wszystkich alergologow razem wzietych, co i jak. Warto skonsultowac tam te sprawy, zwlaszcza kazdy zapisany lek od lekarza (bo wielu szafuje ciezkimi sterydami na prawo i lewo, co w przypadku malutkich dzieci i niemowlat bywa conajmniej ryzykowne, a na ogol zbedne). Pisze to z mysla o ew. innych mamach alergikow, gdyby tu przypadkiem zajrzaly. Innym forum gazetowym jest 'Komputer';))) Korzystam, jesli moj kompik zaczyna nawalac - zawsze dostaje porady online, dzieki czemu sama moge usunac problem (jeszcze nigdy nie korzystalam z serwisantow:). Jest tych forow tak wiele, ze az trudno zapamietac, w kazdym razie dla kazdej dziedziny mozna cos znalezc i to jest fajne. Odpowiedz Link