sanyu 03.08.06, 15:05 czy macie jakiś sposób na to? zalega na mojej powiece już z 2 tygodnie! smaruję oksykortem ale prawie nie pomaga :(( plissss. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jamila Re: jęczmień-ratunku! 04.08.06, 09:42 Oprocz przemywania rumiankiem, przyjmowania witamin z grupy B (B complex) oraz ew. smarowania neomecyna, nic wiecej nie znam. Ale to powinno pomoc. Czy okulista lub inny lekarz juz cos poradzil??? Odpowiedz Link
5_monika Re: jęczmień-ratunku! 04.08.06, 10:22 można spróbować homeopatycznie, ale tu potrzeba więcej objawów, najlepiej było by oczywiście iść do homeopaty. Odpowiedz Link
sanyu Re: jęczmień-ratunku! 10.09.06, 17:47 lekarz wlepił mi antybiotyki które NIC nie pomogły :( okłady to za mało, poza tym pomagają na krótko. Odpowiedz Link
kaxexe Re: jęczmień-ratunku! 18.09.06, 12:39 A czy jęczmień robi Ci sie często? bo jeśli to jednorazowa sprawa to musisz po prostu przeczekac jesli zaś robią Ci sie częściej to daj znać, opowiem Ci jak ja się pozbyłam tego paskudztwa.pozdrawiam! Odpowiedz Link
sanyu Re: jęczmień-ratunku! 18.09.06, 21:39 oj wlasnie weszlam..mialam z tym problem co jakies 2-3 lata i niedawno rozwinela sie gradowka:( leczę ją juz jakis miesiac ale jest na zczescie troche lepiej. a jak pozbylas sie jeczmienia?prosze opowiedz. Odpowiedz Link
kaxexe Re: jęczmień-ratunku! 25.09.06, 14:29 Przepraszam,ze tak dlugo to trwalo - jęczmienia pozbyłam sie robiąc sobie autoszczepionkę. najpierw zrobiłam badanie w pracowni mikrobiologicznej i okazalo się, że winny mojej przypadlości jest gronkowiec złocisty, który został potraktowany szczepionka (baaardzo bolesne-w ramię) i od tamtej pory (czyli ok.15lat) jęczmienia nie miałam. Odpowiedz Link