28.09.06, 16:01
czy ktoś ma skuteczny i SZYBKI sposób na gradówkę? nie jest to stan ostry ale
juz 3 lekarzy widziało oko i żadne srodki nie działają:( potrzebuje szybkiej
metody bo za 10 dni wyjeżdżam.
Obserwuj wątek
    • ajandgeo Re: gradówka 29.09.06, 18:45
      Mnie pomogly bardzo cieple oklady na oko z herbaty, zielonej herbaty, rumianku
      albo swietlika lekarskiego. Caly sekret polega na odpowiednio DLUGIM
      nagrzewaniu powieki z gradowka. Oklad musi byc bardzo cieply,ale oczywisciwe
      trzeba byc ostroznym aby sie nie oparzyc, Najpierw kladlam na oko goraca
      torebke herbaciana, na to kawalek plastykowej foli,a potem poduszka elektryczna
      albo specjalna torebka z zelem utrzymujacym dlugo cieplp( do kupienia w aptece-
      polecam bardzo przydatna). Potem siadasz wygodnie przed telewizorem i trzymasz
      ten oklad jak dlugo czujesz dostateczne cieplo. Spokojnie ogladasz ulubiony
      program telewizyjny. Pamietaj powieke z gradowka trzeba nagrzewac odpowiednio
      dlugo. Moje gradowki znuiknely po takiej kuracji.
      • sanyu Re: gradówka 29.09.06, 19:20
        ojj i naprawde tylko ciepło Ci pomogło?
        • ajandgeo Re: gradówka 30.09.06, 20:24
          Nie wiem czy tylko ciepla, jeszcze raz zaznaczam to ma byc bardzo cieple, bo
          przeciez za kazdym razem kladlam goracy oklad z herbaty wimiennie z innymi
          zilami, Uwazam jednak ,ze urtrzymanie odpowiednio goracej temperatury jest
          wiecej niz wazne. Co masz do stracenia????????? Kilka dni takich okladow i
          bedziesz wiedziala czy to dziala na ciebie. Warto sprobowac. Mnie definitywnie
          pomoglo.Moja gradowka aniknela, a uwierz mi, ze w przeszlosci poddalam sie raz
          zabiegowi usuniecia gradowki chirurgicznie i to nie bylo przyjemne. Potem juz
          radzilam sobie sama w opisany przeze mnie sposob. Dla mnie rewelacja. nmTylko
          potraktuj to nagrzewanie powaznie. Plastykowa poduszeczka z zelem do utrzymania
          temperatury jest rewelacyjna,a w ostatecznosci poduszka elektryczne . Sprobuj i
          daj mi znac jak to dziala u ciebie. Powodzenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka