Dodaj do ulubionych

Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa

20.09.09, 20:37
piszę to, po kolejnym głupim poście w stylu "puściłam się na 2 randce, czy on
myśli, że jestem łatwa?"

Drogie Panie. Zapamiętajcie raz na zawsze. Facet nigdy nie pomyśli, że skoro
dziewczyna przespała się z nim, to jest łatwa.

Jeśli dziewczyna się z nim prześpi, to jedyne co może jej zaszkodzić, to
historie z przeszłości. Jeśli dojdzie do niego informacja, że każdemu
wskakiwała do łóżka po 2 randkach, to faktycznie, pomyśli on, że dziewczna
jest łatwa i może się trzymać na dystans. Jeśli natomiast okaże się, że jest
on pierwszym takim, to co najwyżej połechce to jego ego, ale na pewno nie
będzie negatywnie rzutować na znajomość.

Więc drogie Panie. Reasumując. Pójście z facetem do łóżka nie zamyka drogi do
związku. Amen ;-)
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 20.09.09, 20:44
      puentując: oto cnota nad cnotami, trzymać język za zębami.
      • allerune Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 20.09.09, 20:47
        hmmm, albo być względnie cnotliwym :)
      • jan_hus_na_stosie Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 20.09.09, 20:53
        alpepe napisała:

> puentując: oto cnota nad cnotami, trzymać język za zębami.

a jak już spyta to kłamać, kłamać i jeszcze raz kłamać i mieć nadzieję, że
        łyknie to kłamstwo ;]
    • potworski Szybko1 20.09.09, 20:47
      Luuudzie!!! Szybko chodźcie tu na górę Synaj, bo oto allerune głosi prawdy
      objawione! Porzućcie miski z soczewicą, szaty oddajcie ubogim, a osiołki chromym
      i chodźcie nasłuchiwać co jeszcze powie.
      Czekajmy dalej na kazanie z cyklu "czego facet nigdy nie zrobi".
      Ja to sądzę, że facet nigdy nie wzniesie się w przestworza używając jedynie
      wiatraczka zasilanego z USB=faceci mają zbyt dużo owłosienia, które stawia opór
      aerodynamiczny. Ale mogę się mylić - nie wiem=zobaczymy co allerune powie.
      • allerune Re: Szybko1 20.09.09, 20:49
        jesteś idiotą :)
        • potworski Re: Szybko1 20.09.09, 21:04
          allerune - mistrz ciętej riposty, mecenas stylu i elokwencji - w oczekiwaniu na
          posta potworskiego.

https://www.nalroo.com/images/dog.jpg
          • 0ffka Re: Szybko1 20.09.09, 21:14
            looooooooooool
            Leżę i wyję ze śmiechu :D
      • mruff Re: Szybko1 20.09.09, 21:36
        potworski napisał:

> faceci mają zbyt dużo owłosienia, które stawia opór
        > aerodynamiczny.

Na moje nieszczęście tych z oporem aerodynamicznym i szorstkością
        terenu coraz mniej :( Mania depilowania zawitała do facetów :(

Ech, kiedy ja tak uwielbiam włochate torsiki i pupcie!
        • skarpetka_szara Re: Szybko1 21.09.09, 22:40
          Kup sobie psa. ........albo kota

> Ech, kiedy ja tak uwielbiam włochate torsiki i pupcie!
      • dzikoozka Re: Szybko1 22.09.09, 09:46
        :)))
    • tetika Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 20.09.09, 20:49
      A ja jednak uwazam ze wskakiwanie z facetem do lozka na drugiej randce nie tworzy atmosfery szacunku dla swojej osoby.
      Moze powiesz ze mam przestarzale poglady ,ale trzeba sie troche poznac i wzajemnie postarac zeby komus ofiarowac prezent z siebie.
      Inaczej to tylko chuc i nie ma mowy o uczuciu i wzajemnym poszanowaniu.
      Potem taka pisze jak w ktoryms z poprzednich postow dzis " zostawil mnie po miesiacu a tak bylo fajnie" i gdzies tam w podtekscie ze nie tylko ze soba sypiali.
      Jak gosc ma szanowac kobiete jak juz na drugiej randce "ustrzelil kroliczka" , co ma zdobywac jak drzwi sama otworzyla bez wywazania.
      Facet to zdobywca jak mu sie sama podklada to kladzie lache i szuka dalej.
      • tygrysio_misio Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 20.09.09, 20:53
        o kurde...moze nam jeszcze powiesz,ze smoki zyja
        • jan_hus_na_stosie Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 20.09.09, 20:57
          a ja w zasadzie się z nią zgadzam
          • tygrysio_misio Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 20.09.09, 20:59
            jest wielu ludzi dla ktorych kobiety to tylko zabawki mezczyzn
            • jan_hus_na_stosie Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 20.09.09, 21:01
              jak dla mnie możesz pieprzyć się i na pierwszej randce, ale wypraszam sobie sugerowania, że traktuję kobiety jak zabawki
              • tygrysio_misio Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 20.09.09, 21:05
                mozesz sobie wypraszac co chcesz... ale jasno dajesz do zrozumienia,
                ze dla Ciebie kobiety to takie zabawki, a jedyna roznica miedzy nimi
                a gumowymi lalkami jest taka,ze sa niczym perpetum mobile - same
                chodza/bez bateri i kobiecxznosci ruszania nimi
                • jan_hus_na_stosie Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 20.09.09, 21:09
                  różnica między nami jest taka, że Ty potrafisz pieprzyć się bez uczyć a ja nie.
                  Tego samego oczekują od kobiety. Czy to takie trudne do zrozumienia?
                  • kag73 Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 20.09.09, 21:10
                    Nie marte sie, Jan, pozyjesz, nauczysz sie :))
                    • jan_hus_na_stosie Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 20.09.09, 21:12
                      nie sądzę :)
                  • tygrysio_misio Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 20.09.09, 21:12
                    tak... Twoim uczuciem do kobiety z ktora sie pieprzysz jest brak
                    szacunku do niej i pogarda dla niej jako samodzielnej jednostwki

super... ja podziekuja takim uczuciom
                    • jan_hus_na_stosie Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 20.09.09, 21:14
                      tygrysio_misio napisała:

> tak... Twoim uczuciem do kobiety z ktora sie pieprzysz jest brak
                      > szacunku do niej i pogarda dla niej jako samodzielnej jednostwki

walnij sobie baranka, może dobrze ci zrobi...
                      • tygrysio_misio Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 20.09.09, 21:17
                        prawda Cie tluje w tylek? ;]
                        • jan_hus_na_stosie Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 20.09.09, 21:23
                          już ty się lepiej moim tyłkiem nie interesuj
                          • tygrysio_misio Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 20.09.09, 21:26
                            takich jak Twoj nie tykem... brzytdze sie ludzmi traktujacymi
                            kobiety bez szacunku, jak zabawki

• jan_hus_na_stosie Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 20.09.09, 21:29
                              tygrysio_misio napisała:

> brzytdze sie ludzmi traktujacymi
                              > kobiety bez szacunku, jak zabawki

jak kobieta nie ma szacunku do samej siebie to ode mnie również go nie dostanie
                              • tygrysio_misio Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 20.09.09, 21:31

jak mezczyzna nie ma szacunku do kobiet i traktuje je jak zabawki...
                                to nie dostanie go od nikogo..chyba,ze pragnacych zostac zabawkami
                              • lacido Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 20.09.09, 21:31
                                widzisz jaki Ty jesteś, Twoje poszanowanie innych jest bardzo wybiórcze ;/
                                • jan_hus_na_stosie Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 20.09.09, 21:39
                                  nie widzę powodu abym miał szanować kogoś kto nie szanuje samego siebie, poza
                                  tym jeśli ktoś nie szanuje siebie jest spora szansa, że nie będzie także
                                  szanował mnie
                                  • lacido Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 20.09.09, 21:42
                                    jasne szanować trzeba tylko wybrańców którzy mają mniemanie o sobie a takich
                                    szarych ludków to kopnąć z buta /
                                    • jan_hus_na_stosie Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 20.09.09, 21:50
                                      na mój szacunek trzeba sobie zasłużyć, co nie oznacza że innych nie szanuję, po
                                      prostu inni są mi obojętni
                                      • lacido Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 20.09.09, 21:58
                                        padam na twarz więc nie odpowiem. Dobranoc
                                        • jan_hus_na_stosie Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 20.09.09, 21:59
                                          dobranoc
                  • potworski Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 20.09.09, 21:14
                    Janek - tak z ciekawości=ruch#łeś się już kiedyś z kobietą?
                    Ale wiesz - tak naprawdę=że siusiak wchodził do pochwy.

> różnica między nami jest taka, że Ty potrafisz pieprzyć się bez uczyć a ja nie.
                    > Tego samego oczekują od kobiety. Czy to takie trudne do zrozumienia?
                    • jan_hus_na_stosie Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 20.09.09, 21:22
                      daruj sobie te infantylne teksty

a co do pytania, być może wcześniej nawet niż Ty, choć akurat nie uważam tego za
                      powód do dumy
                      • potworski Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 20.09.09, 21:29
                        > a co do pytania, być może wcześniej nawet niż Ty, choć akurat nie uważam tego z
                        > a
                        > powód do dumy

To co musiała zrobić ta kobieta, żeby cię zaciągnąć do wyra?=co musiała
                        zdeklarować? Że cię bardzo kocha? Że zostanie z tobą do końca życia?
                        • jan_hus_na_stosie Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 20.09.09, 21:35
                          potworski napisał:

> To co musiała zrobić ta kobieta, żeby cię zaciągnąć do wyra?=co musiała
                          > zdeklarować? Że cię bardzo kocha? Że zostanie z tobą do końca życia?

nic nie musiała deklarować, po prostu tak wyszło
                          • tygrysio_misio Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 20.09.09, 21:36
                            jednym zdaniem: nie szanowales sie ;]
                          • potworski Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 20.09.09, 21:40
                            Czyli zanim się z nią przespałeś nie powiedziała ci, że np cię kocha, albo, że
                            żywi w stosunku do ciebie jakieś głębsze uczucia?

> nic nie musiała deklarować, po prostu tak wyszło
                          • 0ffka Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 20.09.09, 23:12
                            jan_hus_na_stosie napisał:

> ... po prostu tak wyszło

ojej :( jakie to smutne!
            • mayenna Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 21.09.09, 07:14
              Nie rozumiem skąd ta podwójna miara dla róznych płci. Przecież oni
              oboje uprawiają seks na 2 randce. Jemu to wolno , a jej nie?
              W takim razie kim on jest jeśli śpi z dziewczyną której nie zna?
              Można też przyjąć, że to dziewczyna bawi się facetem.
              Wkurza mnie gdy mężczyżni odchodząc od tradycji w sferze
              finansowania swojej kobiety jednak chcą zachować przywileje w sferze
              obyczajowej. Panowie pora się zastanowić czego wy oczekujecie.
              Jeśli chcecie partnerstwa we wszystkich innych dziedzinach życia -
              praca, finanse, dom to w seksie tym bardziej.
              • 1rape1 Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 21.09.09, 10:46
                mayenna napisała:

> Nie rozumiem skąd ta podwójna miara dla róznych płci. Przecież oni
                > oboje uprawiają seks na 2 randce. Jemu to wolno , a jej nie?
                > W takim razie kim on jest jeśli śpi z dziewczyną której nie zna?
                > Można też przyjąć, że to dziewczyna bawi się facetem.
                > Wkurza mnie gdy mężczyżni odchodząc od tradycji w sferze
                > finansowania swojej kobiety jednak chcą zachować przywileje w sferze
                > obyczajowej. Panowie pora się zastanowić czego wy oczekujecie.
                > Jeśli chcecie partnerstwa we wszystkich innych dziedzinach życia -
                > praca, finanse, dom to w seksie tym bardziej.

:) Czasem męzczyzna również bedzie myslał : Wielka miłośc itp. bzdury ,miłość
                od pierwszego wejrzenia a tu guzik :)
                Już sześciu innych było i to samo :( mówiła !:).
                Czyli wychodzi ,że to jakaś lipa ,bo jak można się zakochać w ciągu dajmy na to
                ,np. 2 lat w sześciu facetach i pójść z nimi do łózko , tak migiem ?
                I po co komu taka kochliwa kobieta ?

• allerune Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 20.09.09, 20:57
        szczerze mówiąc, gdyby dziewczyna trzymała mnie na dystans dla idei, którą tutaj
        przedstawiłaś, to szybko dałbym sobie z nią spokój

jeśli między ludźmi się układa bardzo dobrze, to nie powinno być problemem
        pokonywanie kolejnych etapów znajomości

myślę, że tutaj grają rolę Twoje wychowanie i poglądy, jakoby seks był czymś co
        kobieta daje facetowi w zamian za to, że okazał się prawdziwym cnotliwym
        dżentelmenem :)
        nie musisz mi wierzyć, ale myślę, że są jednak kobiety, które robią to także dla
        przyjemności :)
        • skarpetka_szara Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 21.09.09, 22:56
          W grze o nazwie: Randki chodzi glownie o wytropienie.... Troli.

Pomijam kobiety ktore chca seksu z osoba ktora jest niepewna i maja
          seks dla przyjemnosci bez pragnien posiadania partnera.

Chodzi o to, ze dla kobiety ktora nie chce sypiac z byle kim, ale
          dla ktorej LICZY sie z kim sypia - randki daja im okazjie do
          wytropienia nieodpowiednich amantow. Czym wiecej spotkan - tym
          wiecej czasu na zobaczenie "z czego czlowiek jest zrobiony" - czyli
          spieszyc sie nie trzeba.

I chyba stad wzielo sie przekonanie ze "cnotliwa", dobra dziewczyna
          nie idzie szybko do lozka bo wtedy bedzie miala wielu partnerow (bo
          nie wytropi tych nieodpowiednich.) Z nasz dziewczyny, przespia sie
          i jak bedzie dobrze to emocjie swiruja, uczucia sie tworza i laduje
          z nieodpowiednim facetem w zwiazku.

allerune napisał:

> szczerze mówiąc, gdyby dziewczyna trzymała mnie na dystans dla
          idei, którą tuta
          > j
          > przedstawiłaś, to szybko dałbym sobie z nią spokój
          >
          > jeśli między ludźmi się układa bardzo dobrze, to nie powinno być
          problemem
          > pokonywanie kolejnych etapów znajomości
      • princessofbabylon Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 20.09.09, 21:20

tetika napisała:

> A ja jednak uwazam ze (...) i szuka dalej.

Zgadzam się z Tobą.
      • deela tetika 20.09.09, 21:32
        taaaaaaaaa to tak jak z urodzinami: ona spodziewa spodziewa sie 1000 roz i futra
        z norek a dostaje gozdzika i rajstopy
        ja tam wolalam od razu sprawdzic czy warto sie z tym kims zadawac
      • grzeczna_dziewczynka15 Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 20.09.09, 23:01
        Idac taka logika to malzentswo to koniec ostateczny zwiazku. Kroliczek upolowany
        i jeszcze zadeklarowal, ze do konca zycia bedzie pral skarpety i dostarczal
        seksu na zyczenie.
        • jan_hus_na_stosie Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 20.09.09, 23:05
          bardzo pokrętną masz tę logikę

PS.
          dawno Cię na forum nie widziałem ;)
          • grzeczna_dziewczynka15 Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 20.09.09, 23:13
            Zajeta jestem;) Udaje zone chwilowo;>

Co do logiki, mysle, ze prosta. Skoro facet, rzekomo, w momencie upolowania
            traci zainteresowanie, to czemu mialby je utrzymac przy absolutnej deklaracji
            bezpiecznestwa i pewnosci uczuc i zaangazowania kobiety? I to jeszcze na wiele
            lat/do konca zycia?

A tak poza tym, wszystko zalezy od ludzi i sytuacji. A latwy to tylko ten, co
            uprawia seks jak nie ma ochoty, i chce tylko przypodobac sie tej drugiej osobie.
            Ale nie zawezalabym tego do seksu. jak ktos gotuje dla innej osoby choc jest
            zemczony, zaprasza do restauracji choc nie ma pieniedzy itd. to jest latwy.
      • dzikoozka Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 22.09.09, 09:56
        tetika napisała:
        >
        > > Facet to zdobywca jak mu sie sama podklada to kladzie lache i
        szuka dalej.

Raczej stawia lache :))
    • jan_hus_na_stosie Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 20.09.09, 20:49
      allerune napisał:

> Jeśli dojdzie do niego informacja, że każdemu
      > wskakiwała do łóżka po 2 randkach, to faktycznie, pomyśli on, że dziewczna
      > jest łatwa i może się trzymać na dystans.

Zwykle nie ma możliwości tego sprawdzenia, no chyba że dziewczyna naprawdę ostro
      sobie pogrywała z wieloma facetami i znajdzie się jakiś "życzliwy". A jeśli nie
      ma możliwości sprawdzenia to trzeba zakładać możliwość, że skoro ze mną poszła
      na drugiej randce do łóżka to równie dobrze mogła chodzić z innymi.

> Jeśli natomiast okaże się, że jest
      > on pierwszym takim, to co najwyżej połechce to jego ego, ale na pewno nie
      > będzie negatywnie rzutować na znajomość.

taaaa... aleś naiwny :DDD bo oczywiście każda kobieta Ci się przyzna, że przed
      Tobą poszła na drugiej randce do łóżka z niejednym facetem, to żeś mnie teraz
      rozśmieszył :D
      • allerune Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 20.09.09, 20:54
        > A jeśli nie
        > ma możliwości sprawdzenia to trzeba zakładać możliwość, że skoro ze mną poszła
        > na drugiej randce do łóżka to równie dobrze mogła chodzić z innymi.

czyli się nie zgadzasz? :) masz prawo

> taaaa... aleś naiwny :DDD bo oczywiście każda kobieta Ci się przyzna, że przed
        > Tobą poszła na drugiej randce do łóżka z niejednym facetem, to żeś mnie teraz
        > rozśmieszył :D

żadna się nie przyzna, ale z drugiej strony nietrudno odczytać pewnych sygnałów,
        które to zdradzają. Wystarczy odpowiednio prowadzona konwersacja i między
        słowami da się wyczytać bardzo dużo.
    • lisbeth25 Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 20.09.09, 20:51
      Kobiety nie mają takiego problemu, praktycznie wszyscy faceci są
      łatwi:)
      • allerune Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 20.09.09, 20:58
        łatwi, ale też leniwi - to nas ratuje :D
    • tygrysio_misio Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 20.09.09, 20:58
      mialam kolezanke ostro puszczajaca sie... jak doszlo do niej co
      mysla o niej inni to poltora roku nie uprawiala seksu... pozniej
      znalazla faceta juz jako przyzwoita baba

srodowisko ktore wiedzialo o niej jako nimfomance jest dosc duze...

zastanawialo mnie co zrobilby jej facet gdyby sie dowiedzial o biciu
      rekordow w ilosci zrobieniu lodow itpe..

w jej wykonaniu nie bylo to zwykle chodzenie do lozka z kims z braku
      laku/ot sportowej potrzeby... to byl jawny nimfomanizm moze z
      zaburzen seksualnosci, moze z naiwnosci
      • allerune Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 20.09.09, 21:12
        jak to facet, masakrycznie by się wkur...ł

myślę, że skoro laska ma to wpisane w swoją naturę, to nie powinna tego ukrywać.
        Ukryć można 1-2 głupie wyskoki, po których jakoś da się jeszcze wybrnąć, gdy
        wyjdą na jaw... ale nie coś takiego
        • tygrysio_misio Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 20.09.09, 21:16
          ja bardziej podejrzewam,ze to bylo pol natury a pol naiwnosci,ze
          przez to jest lubiana(???)

czasem mam wrazenie, ze dawala sobie wsadzic kilka penisow na raz
          albo po kolei dla potrzeby imprezowania... bez tego nie bylo by tam
          jej gdzie byla

troche tak jak niektorzy uwazaja za swoja powinnosc kupienie flachy
          jak ida do kogos w odwiedzymi... albo kupienia dzieciom slodyczy
    • jack20 Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 20.09.09, 20:59
      licza sie inne rzeczy niz to na ktorej randce pojdziemy do lozka.
      2 randka jak wszytko inne gra jest ok i super.
      ocene dziewczyny pod tym katem uwazam za irracjonalne.
    • kicia031 Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 20.09.09, 21:20
      Przed sexem facet rzeczywiscie mysli = o kurde, jaki musze byc super, skoro
      idzie ze mna do lozka na 2 randce. Jednak zazwyczaj PO sexie facetom przejasnia
      sie w glowie i wiedza, ze nie sa nikim wyjatkowym, co za tym idze, panna podzie
      do lozka na 2 randce nie tylko z nimi.
      • potworski Popieram 20.09.09, 21:26
        Zgadza się. Ja to się czuję wyjątkowy dopiero wtedy gdy kobieta pokaże mi kolano
        po mniej więcej sześciu-siedmiu latach starań, spacerów po parku, wspólnych
        wycieczek na karuzele i oglądania "Mam Talent" z jej rodzicami.

kicia031 napisała:
        Jednak zazwyczaj PO sexie facetom przejasnia
        > sie w glowie i wiedza, ze nie sa nikim wyjatkowym, co za tym idze, panna podzie
        > do lozka na 2 randce nie tylko z nimi.
        • jan_hus_na_stosie Re: Popieram 20.09.09, 21:30
          miało być śmiesznie i ironicznie ale nie wyszło..., jakiś spadek formy?
          • potworski Re: Popieram 20.09.09, 21:33
            > miało być śmiesznie i ironicznie ale nie wyszło..., jakiś spadek formy?

Jasiu ale co mnie pytasz? Ja nie jestem twoim psychoanalitykiem.
        • coyotegirl1 Re: Popieram 21.09.09, 10:19
          potworski napisał:

> Zgadza się. Ja to się czuję wyjątkowy dopiero wtedy gdy kobieta
          pokaże mi kolan
          > o
          > po mniej więcej sześciu-siedmiu latach starań, spacerów po parku,
          wspólnych
          > wycieczek na karuzele i oglądania "Mam Talent" z jej rodzicami.
          >

a jeśli rodzice wolą oglądać "Jak oni spiewają" a ja np po tych
          sześciu0siedmiu latach zdecydowałabym sie na pokazanie na razie
          nadgarstka, to tez byś na mnie nadal czekał i co więcej - zabierał
          na spacery nad brzegiem Dniepru?......
    • deela Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 20.09.09, 21:30
      odpowiadam:
      nic a nic mnie nie obchodzi co pomysli o mnie facet ktorego przelecialam na
      pierwszej randce
      za to niech lepiej on sie boi co ja pomyslalam o nim
      i niech sie zastanowi jeden z drugim dlaczego nigdy nie bylo drugiej randki
      • jack20 Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 20.09.09, 21:36
        powazny "pistolet" jestes. ty tylko jednorandkowa?
        czy masz na swoim koncie wogole wielorandkowcow?
        • deela Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 20.09.09, 21:40
          byli jednorandkowi
          byli wielorandkowi
          a teraz jestem mezatka
          (meza przelecialam z przyczyn technicznych dopiero na drugiej randce)
          • 1rape1 Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 21.09.09, 10:50
            deela napisała:

> byli jednorandkowi
            > byli wielorandkowi
            > a teraz jestem mezatka
            > (meza przelecialam z przyczyn technicznych dopiero na drugiej randce)

Głupoty ogólnie piszesz :)
            Moze powinnaś zostać dziewczyną do towarzystwa :) z takim talentem !
            • deela Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 21.09.09, 22:00
              zastanawiałam się nad tym :o
        • mruff Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 20.09.09, 21:43
          Dla mnie to totalna abstrakcja pójść do łóżka na drugiej randce.

Potrzebuję więzi emocjonalnej z facetem. Moje ciało to pewnego
          rodzaju świątynia. Myślałam,że z wiekiem mi przejdzie i będę
          potrafiła pójść do łóżka dla chwili. Ale w te wakacje miałam
          możliwość ( z facetem który spodobał mi się jak nikt od 5 lat) i nie
          potrafiłam.Czego naturalnie nie żałuję :)
          • deela Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 20.09.09, 21:46
            a dla mnie to abstrakcja traktowac swoje cialo jak swiatynie a czynnosc
            fizjologiczna usprawiedliwiac wyzszymi uczuciami
            sex to fizjologia
            jak jedzenie - potrzeba i tyle
            • jan_hus_na_stosie Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 20.09.09, 21:58
              deela napisała:

> a dla mnie to abstrakcja traktowac swoje cialo jak swiatynie

no fakt, twoje to bardziej na chlew by się nadawało a nie świątynię...

> sex to fizjologia
              > jak jedzenie - potrzeba i tyle

spróbuj nie jeść przez miesiąc i nie uprawiać seksu przez miesiąc a zobaczysz
              różnicę, chociaż... możesz już jej wtedy nie zobaczyć :D
              • deela Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 20.09.09, 22:10
                > > a dla mnie to abstrakcja traktowac swoje cialo jak swiatynie
                >
                > no fakt, twoje to bardziej na chlew by się nadawało a nie świątynię...
                widzisz
                jestes na 100% jednym z tych kolesi ktorzy by nawet drzwi do tego chlewu nie ujrzeli
                • jan_hus_na_stosie Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 20.09.09, 22:14
                  wątpliwa przyjemność z oglądania chlewu, nie mówiąc już o wchodzeniu do środka
                  • deela Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 20.09.09, 22:16
                    mistrzem cietej ropisty to ty nie jestes

ale jak sie jest eunuchem to coz pozostaje :o
              • kunegunda123 Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 22.09.09, 00:01
                "twoje to bardziej na chlew by się nadawało a nie świątynię..."

robisz się naprawdę wulgarny i przykry...
                • kag73 Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 22.09.09, 00:21
                  Przyczyna jest na pewno frustracja seksualna, ludzie robia sie
                  zgorzkniali i markotni.
                  Hmm, niestety nie latwo znalezc partnera/partnerake a do tanga
                  trzeba dwojga.
          • mruff Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 20.09.09, 21:57
            Dla jednych seks to czynność fizjologiczna, dla innych mocno
            rozbudowana sfera emocjonalna i duchowa.

Jesteśmy różni. Nie oceniam w kategoriach zło i dobro. Niemniej
            zastanawia mnie powód wypłycenia tego pięknego aktu.
            • tygrysio_misio Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 20.09.09, 22:01
              innych zastanawia powod upiekszania tak naturalnej czynu
              fizjologicznego
              • deela Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 20.09.09, 22:10
                o to to
          • jack20 Swiatynia czy "czarna dziura" co jest lepsze? 22.09.09, 10:29
            dla ciebie to swiatynia dla innych np. "czarna dziura", ktora
            przyciaga wszystkie obiekty wokol i pozera miliony gwiazd i
            gwiazdeczek.
            trudno powiedziec co lepsze byc pozartym przez "czarna dziure" czy
            spedzic czas na modlach i dumaniu w swiatyni?
    • maitresse.d.un.francais a myślałam, że po numerze buta nt 20.09.09, 22:39
      • vincentyna Re: a myślałam, że po numerze buta nt 20.09.09, 23:23
        Tylko zakomplekesieni frajerzy maja takie problemy. Sex to sex, zadna wyzsza
        filozofia, zdaza sie kazdemu ;)
        To ze kobiecie zdazy sie czasem szybciej lub pozniej, to jeszcze w zaden sposob
        nie swiadczy o niej, jako o czlowieku.

Facet najchetniej mialby sex na pierwszej randce, nie robi z swego ciala
        swiatyni a z sexu niewiadomojakiego doswiadczenia mentalnego. Wiec niby dlaczego
        kobieta mialaby miec inne podejscie? To, ze wiekszosc z nas czeka z sciagnieciem
        majtek wiecej niz 2 randki, nie wynika z tego, zesmy cnotki, tylko wlasnie z
        powodu, by przez jakis zakompleksionych idiotow, nie zostac obgadane jako latwe ;)
    • grzeczna_dziewczynka15 Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 20.09.09, 23:26
      Jak facet to buc, to kazda laske wyzwie od latwych, dziwek, a i po gorsze
      inwektywy siegnie, niezaleznie czy laska przespala sie z nim na pierwszej
      randce, na 10-tej, po 5-ciu latach, czy jak w ogole sie nie przespala.

Jak facet ma klase, to nie bedzie rozpowiadal takich rzeczy.

Nie wiem, jak Wy dziewczyny, ale ja wole ten drugi typ i z takimi sie zawsze
      staralam zadawac.
      • jan_hus_na_stosie Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 20.09.09, 23:35
        grzeczna_dziewczynka15 napisała:

> Jak facet ma klase, to nie bedzie rozpowiadal takich rzeczy.

oczywiście, że nie będzie, po prostu poszuka sobie innej
        • grzeczna_dziewczynka15 Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 20.09.09, 23:52
          Zazwyczaj musi, biedak. Dziwnym trafem czesciej ci porzuceni opowiadaja
          niestworzone historie albo pelne nienawisci a propos kobiet, ktore spotkali na
          swojej drodze, lub spotkac by chcieli.

Nie spotkalam sie jeszcze z kolesiem, ktory porzucil laske i opowiadal, jaka
          byla beznadziejna, czy latwa. Ci, co porzucaja, zazwyczaj maja jakis wyrzut
          sumienia, i nie mowia nic, albo w samych superlatywach o bylych. No ale to
          pewnie kwestia srodowiska, w jakim sie obracam.
          • jan_hus_na_stosie Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 20.09.09, 23:59
            dlaczego biedak? :)
            • grzeczna_dziewczynka15 Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 22.09.09, 00:54
              Masz racje, nie ma co wartosciowac. Ja juz taka sentymentalna jestem. Zawsze mi
              szkoda porzuconych i poszkodowanych przez los.
    • pretensjaa Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 20.09.09, 23:41
      Ja nie mam z tym problemu.
    • plastelinka.czerwona Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 20.09.09, 23:48
      > piszę to, po kolejnym głupim poście w stylu "puściłam się na 2
      > randce, czy on myśli, że jestem łatwa?"
      Czy facetowi, który puścił się na drugiej randce może przeszkadzać to, że
      kobieta się z nim przespała? Są siebie warci. Mogłaby się przejmować gdyby
      zaproponowała seks, a on uznał, że jest za wcześnie.
      • kag73 Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 21.09.09, 00:33
        Uwazam, ze to w ogole nie jest istotne czy pojdzie sie z soba do
        lozka na drugiej czy na dziesiatej randce. Jezeli miedzy ludzmi jest
        chemia i ma byc zwiazek, to bedzie.
        Najwazniejsze jet TU i TERAZ. Swieta nie jestem, bywalam z facetami
        w lozku bez milosci, tylko z sympatii, bo tak chcialam albo mialam
        taka potrzebe. Jednak kiedy bylam w stalym zwiazku i kochalam
        faceta, bylam wierna jak pies i to sie liczy.
        Teraz jestem mezatka i nigdy nie poszlam w bok i to, ze maz nie byl
        moim pierwszym partnerem nic w tym punkcie nie zmienia.
        Ludzie, przeciez jak jest milosc miedzy dwojgiem ludzi to kogo to
        obchodzi, ze seks byl na drugiej randce, to zyczmy im szczescia a
        jezeli to nie to, to moze chociaz mieli z tego przyjemnosc. Nad czym
        tu sie zastanawiac czy latwa czy nie jezeli ludzie sie w sobie
        zakochali.
        • jan_hus_na_stosie Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 21.09.09, 00:37
          Comedamus et bibamus, cras enim moriemur
          • kag73 Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 21.09.09, 00:41
            Dokladnie tak, Janie.
            Zycie jest za krotkie, zeby je marnowac. Ale uwierz mi, ja tez
            musialam najpierw do tego dojrzec.
            Czasem lepiej grzeszyc i zalowac, niz zalowac, ze sie nie
            grzeszylo:))

Co nie znaczy, ze z kazda/kazdym i jak pieski, oj, nie!
            • jan_hus_na_stosie Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 21.09.09, 00:46
              pozwolisz, że ja swoje jednak "pomarnuję" :)
              • kag73 Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 21.09.09, 00:49
                Jasne, jasne, Twoje prawo. Tylko zebys potem nie zalowal:))
                Ach, czasem tez brak okazji do "pomarnowania" zycia.
                To wcale nie jest takie proste jak by sie wydawalo.
                Znam takiego co by chetnie "marnowal", ale nie ma z kim, o ironio!
                • jan_hus_na_stosie Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 21.09.09, 00:57
                  kag73 napisała:

> Jasne, jasne, Twoje prawo. Tylko zebys potem nie zalowal:))

niby czego miałby żałować? że nie zaliczyłem kilku głupich lasek gdy była okazja?

żałować to sobie mogą te laski, ja raczej nie będę :)
                  • kag73 Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 21.09.09, 01:06
                    Wiesz, nie gniewaj sie, ale jezeli ktos ma takie podejscie do
                    kobiet, seksu, wzajemnej przyjemosci, to raczej rzeczywiscie niech
                    poczeka na te jedyna dziewice i pojdzie z nia do lozka po slubie czy
                    jak tam chce.
                    Bo ja wiem czy te kobiety moga zalowac, moze Ty niewiele masz do
                    zaoferowania.
                    Ja tam takich grubianskich "tekstow" nie lubie. Mowimy o ludziach i
                    o jednej z nawiekszej przyjemnosci na tym swiecie a Ty mi takie
                    tam " glupie laski" i "zaliczac". Fuj, odechciwa sie. Nie, nie lubie
                    takich mezczyzn.

• jan_hus_na_stosie Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 21.09.09, 01:10
                      a ja nie lubię takich kobiet jak ty, które dla seksu wystawiały dupę facetom do
                      których nic nie czuły
                      • kag73 Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 21.09.09, 01:18
                        I znowu takie brzydkie sformulowania.
                        Owszem seks lubie a do facetow, z ktorymi bylam w lozku zawsze
                        czulam przynajmniej sympatie a to tez uczucie.
                        • jan_hus_na_stosie Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 21.09.09, 01:22
                          kag73 napisała:

> Owszem seks lubie a do facetow, z ktorymi bylam w lozku zawsze
                          > czulam przynajmniej sympatiea to tez uczucie

kamień spadł mi z serca, to dobrze że nie szłaś do łóżka z kimś kogo nie
                          lubiłaś, to naprawdę dobrze o tobie świadczy... nie ma to jak mieć jakieś
                          standardy
                          • kag73 Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 21.09.09, 01:29
                            No, to teraz przynajmniej mozesz spokojnie spac, bo z kamieniem na
                            sercu to by ciezko bylo.
                            Nie chce mi sie z Toba gadac.
                            Dobranoc!
                        • jan_hus_na_stosie Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 21.09.09, 01:26
                          Pewną sympatię czuję do kasjerki pracującej w pobliskim hipermarkecie, myślisz,
                          że to wystarczy do spróbować wyrwać ja na seks?

LOL
                          • kag73 Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 21.09.09, 01:32
                            Nie, to nie wystarczy, bo jeszcze ona musialaby chciec. Widze, ze Ty
                            tak do konca nie rozumiesz o czym ja mowie, bo w takiej sytuacji
                            nigdy nie byles. Niektore rzeczy sie miedzy dwojgiem ludzi po jakims
                            momencie zazylosci po prostu zdarzaja, zwlaszcza jak jest sie
                            pewnym, ze mozna sobie na to pozwolic.
                            • jan_hus_na_stosie Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 21.09.09, 01:42
                              dobranoc
                        • lacido Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 21.09.09, 21:52
                          i właśnie te brzydkie sformułowanie nie idą mi w parze z rzekomy szacunkiem ;/
                          • jan_hus_na_stosie Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 22.09.09, 01:32
                            tak mi przykro, że nie wysławiam się poprawnie politycznie...
                            • lacido Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 22.09.09, 10:15
                              jasne a swistak siedzi.. nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, że
                              niewiele się to różni od sznowania bogatych, wpływowych itp
                              • jan_hus_na_stosie Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 22.09.09, 14:21
                                Prawdę mówiąc nie wiem o co Ci chodzi. To w jaki się kto sposób prowadzi, czy
                                posiada normy moralne czy nie to jego prywatna sprawa, ale przy wyborze
                                partnerki życiowej dla siebie już jest moja sprawa i mogę używać takich określeń
                                które mi pasują. I jeśli laska pakuje się na drugiej randce do łóżka lub uprawia
                                seks z kolegą bez zobowiązań to dyskwalifikuje ją to w moich oczach jako
                                potencjalną partnerkę (czyli pewnie jakieś 80-90% kobiet, ale w sumie mam to
                                gdzieś) :)
                                • lacido Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 22.09.09, 21:23
                                  chodzi mi o to, że nie masz prawa oceniać innych i tyle
                                  • jan_hus_na_stosie Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 22.09.09, 22:48
                                    ależ oczywiście, że mam prawo, zabronisz mi?
                                    • lacido Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 22.09.09, 22:59
                                      niezbyt dobrze to świadczy o Tobie jako człowieku zaściankowości nie wyplenisz ;/
                                      • jan_hus_na_stosie Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 22.09.09, 23:23
                                        pocieszę Cię, większość ludzi nie jest taka zaściankowa jak ja, a mnie potraktuj
                                        jako ciekawostkę przyrodniczą, ot taki relikt :)
                  • haldeman79 Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 21.09.09, 11:59
                    jan_hus_na_stosie napisał:

> różnica między nami jest taka, że Ty potrafisz pieprzyć się bez uczyć a ja nie.

oraz

> niby czego miałby żałować? że nie zaliczyłem kilku głupich lasek gdy była okazj
                    > a?

Czy pierwsze zdanie nie przeczy drugiemu?
    • tarantinka Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 21.09.09, 10:38
      hm, a mi się zdaje że ta ocena łatwa/nie łatwa ma niewiele z seksem
      wspólnego.
      • aurelia_aux Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 21.09.09, 11:25
        Uwielbiam jak kobiety mówią BO FACECI MYSLA ZE ... :)
        Moje kochane, nie wiemy co myślą faceci, nawet jak mówią nam co myślą nie
        koniecznie muszą mówić prawdę :)
        • fantasia88 Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 21.09.09, 12:36
          A dlaczego nikt nie patrzy na temat z drugiej strony.. skoro ona poszła z nim
          do łóżka to jest łatwa, a on to co ?
          On jest równie łatwy co ona..
          Więc remis i wszyscy się cieszą
      • nolus Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 21.09.09, 23:20
        a z czym? z noszeniem krótkiej kiecy na imprezę do klubu?
        • tarantinka Re: Jak faceci oceniają czy dziewczyna jest łatwa 22.09.09, 22:20
          umawiam się z facetem, któremu sie podobam i który mi sie podoba -
          oczywista oczywistość - co za tym idzie naturalne jest że mamy
          ochotę również na seks, nawet jesli nie od razu to ta ochota jest w
          nas i co najwyżej czeka na sprzyjające okoliczności. No i właśnie
          rzecz się rozbija żeby w sobie tę potencjalną ochotę potęgować a nie
          wylac na nią kubeł zimnej wody. Następuje więc seria podchodów, w
          której to obie strony starają się zaprezentować jak najbardziej
          interesująco - ponętnie. I w tej fazie jest ocena łatwy.nieałatwy -
          jak o mnie chodzi to jesli muszę się wysilić intelektualnie, rozmowa
          nie jest banalna a sposób spędzania czasu razem rokuje na przyszłość
          to ten facet jest dla mnie wyzwaniem, czasami jest jednak tak że
          pociągający facet okazuje się tak banalny, nudny że cała potencjalna