barshtchu 23.09.09, 18:58 dla mnie to co ona robi to lipa www.plotek.pl/plotek/1,78649,7069949,Juz_jest__Mucha_pokazala__muszke__w_Playboyu_.html Dwa kciuki w dół. :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puszka_pandory1 Re: Anna Mucha 23.09.09, 19:11 E tam dwa od razu:)Podnosi ciśnienie? Podnosi. I chyba o to chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
barshtchu Re: Anna Mucha 23.09.09, 19:14 Komu podnosi, temu podnosi, mnie ten pajac nie podnieca. Odpowiedz Link Zgłoś
bell82 Re: Anna Mucha 23.09.09, 19:14 barshtchu napisał: > dla mnie to co ona robi to lipa dla mnie tez, kiedys ja lubiłam, madrze dziewczyna gadała, podobały mi sie nawet jej reportaze z wojaży po swiecie..ale to co teraz robi to istne przegiecie, na sile chce zwrocic uwage mediów - od tego jak pokazała odsysanie tłuszczu w tvn po taniec z gwiazdami gdzie zachowuje sie jakby miala adhd..no ale coz, widocznie teraz to jest patent na zaistnienie... Odpowiedz Link Zgłoś
puszka_pandory1 Re: Anna Mucha 23.09.09, 19:20 Myślałam, że w tym konkretnym poście nie chodzi o porównanie: Anna Mucha wczoraj i dziś, ale o to, jak wypadła jej sesja dla Playboya. Według mnie działa na zmysły. A to, że jeszcze parę lat temu nikt by nie przypuszczał, że inteligentna Muszka pokaże swoje ciało w całej okazałości, to już inna historia... Odpowiedz Link Zgłoś
bell82 Re: Anna Mucha 23.09.09, 19:32 puszka_pandory1 napisała: > Myślałam, że w tym konkretnym poście nie chodzi o porównanie: Anna > Mucha wczoraj i dziś no i?? cos sie stalo?? Odpowiedz Link Zgłoś
smutna_kochanka Re: Anna Mucha 23.09.09, 19:32 to ja znów wbrew większości?;) Mi się nawet podoba. Dobre zdjęcia, pomysł w miarę, jak na inne fotki w tym piśmie, oryginalny no i modelka ładna. Szkoda tylko, że chyba połowa ciała nie jej, tylko photo shopa;) ale to już inna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
barshtchu Re: Anna Mucha 23.09.09, 19:37 A ty puszka, co, masz etat w "Pralni Mózgów nr 5"? :p Odpowiedz Link Zgłoś
puszka_pandory1 Re: Anna Mucha 23.09.09, 20:49 a ja, barshtchu, JAJCO. Jeśli nie umiesz w sposób kulturalny polemizować z czyimś zdaniem i wydaje ci się, że twoje próby bycia zabawnym są udane, to zamiast zakładać wątek na FK, dołącz do grona nastoletnich (najczęściej) komentatorów dziennikarskiego, pożal się Boże, kunsztu Plotka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
barshtchu Re: Anna Mucha 23.09.09, 20:56 I co, tak wszystkim mówisz, co mają robić i myśleć? Bla, bla, bla. Manipulatorka za dychę. :p Odpowiedz Link Zgłoś
puszka_pandory1 Re: Anna Mucha 23.09.09, 21:08 Nie wszystkim, tylko tym, co czepiają się mnie bez powodu. Manipulatorka?? Subtelne sugestie to jeszcze nie manipulacja. Jeśli wolisz od nich zwykłe "odpier..ol się", to proszę bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
barshtchu Re: Anna Mucha 23.09.09, 21:17 Dobra, przegięłaś. Chodź, pobijemy się. ;p Wyluzuj. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
puszka_pandory1 Re: Anna Mucha 23.09.09, 21:35 Pojedynek nie wchodzi w grę, ponieważ bardzo źle się czuję: zjadłam za dużo barshtchu na kolację i męczy mnie niestrawność:) Życzę dobrej nocy. Tylko nie śpij przy otwartym oknie, bo ci jeszcze jakaś Mucha wleci i jeśli znów nie zgorszy, to przynajmniej zirytuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
barshtchu Re: Anna Mucha 23.09.09, 21:38 A kto tu mówił o zgorszeniu i irytacji. To twoja głupia nadinterpretacja. :p Odpowiedz Link Zgłoś
barshtchu Re: Anna Mucha 26.09.09, 12:44 P.S. Dobrze, że zawsze w necie znajdzie się jakaś bojowo nastawiona laska, z którą można się ponapie#dalać. :) Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Nie znasz się:) 23.09.09, 19:40 Świetna "sesja" czarno biała. Anka piękna kobieta, ma na czym usiąść i czym oddychać. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Anna Mucha 23.09.09, 19:44 dla mnie jest wzorem - tak pieknie schudla :) ale ta pupa to chyba robota w photoshopie :) Odpowiedz Link Zgłoś
varna771 Re: Anna Mucha 23.09.09, 20:22 podziwiam ją za silną wolę. wyglada bardzo ładnie, a pupa to na pewno robota photoshopa :) Odpowiedz Link Zgłoś
barshtchu Re: Anna Mucha 23.09.09, 20:36 Jeśli chodzi o..., to ten na dole jest very cool. Odpowiedz Link Zgłoś
barshtchu Re: Anna Mucha 23.09.09, 20:42 Naciągnął, w sensie, że ma jakąś dodatkową zawartość? Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Anna Mucha 23.09.09, 20:44 nie, tylko popatrz co na tym pierwszym dzieje się z jej biustem, normalnie prawie może go pocałować błe Odpowiedz Link Zgłoś
barshtchu Re: Anna Mucha 23.09.09, 20:49 O innych mówimy, looknij na dół tej strony na środkową reklamę. Odpowiedz Link Zgłoś
varna771 Re: Anna Mucha 23.09.09, 20:57 Mucha ma bardzo brzydki biust, obwisły strasznie.w kilku programach, ktore widziałam miała na sobie koszulke na ramiączkach bez stanika, fatalnie wyglądała. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Anna Mucha 23.09.09, 22:45 widziałam ją w jakiejś kiecce z głębokim dekoltem gdzie ten biust był taki zaokrąglony u góry i myślałam, że to tak naturalnie ale widać był tak wypchnięty ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
haldeman79 Re: Anna Mucha 23.09.09, 21:18 lacido, przykładzie kobiecego piękna(?) wrzuć fote swojego to porównamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Anna Mucha 23.09.09, 22:43 ej nie mówię ze jestem wzorem kobiecego piękna i może dlatego swojego ciała nie eksponuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Anna Mucha 23.09.09, 21:13 Jak widze Anne Muche, to zawsze mysle o jej duzej glowie. I ciekawe czemu na okladce jest tylko ten jej wielki łeb??? Odpowiedz Link Zgłoś
eweli-na15 Re: Anna Mucha 23.09.09, 22:29 barshtchu napisał: > dla mnie to co ona robi to lipa >Przepraszam, ale co Anna Mucha robi szczególnego? Aktoreczka-amatoreczka i tyle. Robi to samo co inne tego typy "gwiazdy". Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Anna Mucha 23.09.09, 22:37 kiedys jak jeszcze byla szczupla, mloda i latala toples po plazach (nagie cycki to nic zlego, babki w restauracjach czy saunach tak przynajmniej uwazaja) bylo widac,ze ma kozie cycki... tu ma inne w tych zdjeciach jest tyle fotoszopa,ze nie zdziwilabym sie gdyby pozowala w staniku i pelnych majciochach... Odpowiedz Link Zgłoś
laracroft82 Re: Anna Mucha 25.09.09, 09:52 ogladałam teraz dzien dobry tvn, w ktorym była własnie Mucha z Mellerem, celem promocji najnowszego numeru Playboya (pierwszy raz widze zeby ktos byl zapraszany do tv z tego powodu) i najbardziej co mnie wkurzylo to wciskanie ludziom kitu ze nie uzyto zadnych przeróbek i photoshopa, oprocz usuniecie jakiejs blizny...Anka nie jest brzydka kobieta, ale do tego idealneg ciała co zaprezentowala w gazecie jej duuuużo brakuje, mimo diety...jak zwykle robi sie z ludzi idiotów.. Odpowiedz Link Zgłoś
merda Re: Anna Mucha 25.09.09, 11:30 Kwestia gustu.W moj trafila jak najbardziej,zarowno sesja jak i sama modelka. Czepiacie sie z tymi obrobkami zdjec.Nie od dzis wiadomo,ze takowe sesje zawsze sie "ubarwnia",bo tak sie przyjemniej oglada.Wow,wielkie mi halo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
laracroft82 Re: Anna Mucha 25.09.09, 12:31 masqaurade napisała: > Jutro wyjeżdża i wraca w sobotę. To będzie jego pierwsza noc poza domem i to > jeszcze w towarzystwie kolegów i ... koleżanek. A jak mnie zdradzi? Wiadomo, > alkohol, zabawa, panienki, boję się po prostu. A jak firma zamówi im dziwki? W > ogóle uważam, że takie coś jak imprezy firmowe bez żon nie powinny mieć > miejsca. Mówiłam mu o tym, a on mówi, że musi jechać, bo wszyscy jadą. Ta, > musi, pewnie chce i pewnie już się ślini na myśl o tym co tam się będzie > działo. Czy powinnam postawić mu ultimatum? Albo nie jedziesz albo śpisz po po > powrocie na kanapie? Co o tym w ogóle sądzicie? tylko po cholere wciskac ludziom ze własnie nie byly obrabiane, przeciez ludzie nie sa slepi, bez przesady Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Anna Mucha 26.09.09, 13:09 bo kto by chciał patrzeć na wytwór wyobraźni grafika ;) lepiej się łudzić że to "natura" :P Odpowiedz Link Zgłoś
haldeman79 Re: Anna Mucha 25.09.09, 13:11 Mam Playboy'a z '97 :), zapewniam więc że nie zawsze tak było. Najgorszy w tym wszystkim jest fakt, że ludzie którzy retuszują te zdjęcia nie mają żadnego poczucia granicy w swojej inwencji. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Anna Mucha 26.09.09, 15:29 Czy jest co przeżywać? Wolałbym, aby aktorki (i aktoreczki) zdobywały fanów grą aktorską. Odpowiedz Link Zgłoś
martinka80 Re: Anna Mucha 26.09.09, 16:17 Jest wyrazista i przebojowa. Mnie się jej sesja podoba, bardzo prowokująca, zmysłowa i seksowna nawet jeśli zdjęcia były retuszowane. Odpowiedz Link Zgłoś
vienetta Re: Anna Mucha 26.09.09, 18:00 "Fajna" kobieta, uśmiać sie można, najpierw przekonuje wszystkich jakim to seksownym organem jest jej mózg, ale jak schudła, to już bardziej od mózgu seksowna jest pupa. Jest żałosna w tej swojej przemianie z "mundrego" tucznika w seksowną kocicę. Odpowiedz Link Zgłoś
ind-ja Re: Anna Mucha 27.09.09, 01:04 sprzedala juz wszysko co miala,nawet totalny brak talentu.na czym wiec moze wiecej zarobic?na golej d..e i seksie grupowym.Zrzucila kilka kilo i poczula sie obiektem pozadania.Otoz najbardziej z tej calej sesji podziwiam fotografa.To ogromna sztuka z takiej "yntelygentney"aktorki(jakas tam rolka w szmatlawym serialu?i mlode wilki za mlodu?)zrobic pierwszej klasy dupe do orgiastcznch gier. Odpowiedz Link Zgłoś
efk82 Re: Anna Mucha 27.09.09, 03:18 jak dla mnie za duży bajzel w bani...inaczej nazywany głupotą Odpowiedz Link Zgłoś