rraaddeekk 27.09.09, 22:52 przypadkowo wlaczylem jakas kombinacje klawiszy i teraz y zamienilo mi sie z z na klawiaturze. Jak wrocic do standardu ... ynaku yapztania nie ynalaylem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiarusik Re: klawiatura helllp 27.09.09, 22:53 klawisz z wsadzić na miejsce y i na odwrót Odpowiedz Link Zgłoś
ha21 Re: klawiatura helllp 27.09.09, 22:55 Wiarus idz spac...a ty zresetuj kompa. Odpowiedz Link Zgłoś
rraaddeekk Re: klawiatura helllp 27.09.09, 22:56 reset pomaga. jednak szukam innego sposobu, bo taki numer juz kolejny raz mam. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: klawiatura helllp 27.09.09, 23:02 ctrl+shift :) Ehh jak dobrze, że mnie masz. :P Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: klawiatura helllp 27.09.09, 23:03 Zresztą jestem z z tego znana. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Następnym razem... 27.09.09, 23:02 Wciśnij i przytrzymaj przez trzy sekundy klawisze CTRL+SHIFT. Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Następnym razem... 27.09.09, 23:10 kitek_maly napisała: > > Byłam pierwsza. Pfffffff. :P Winszuję tego wiekopomnego sukcesu. Wysłany już został stosowny wniosek o przyznanie ci orderu, przydziału na 40 kilo mięsa wołowego i awansu na stanowisko naczelnika gminy. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Następnym razem... 27.09.09, 23:12 Wołowego?? Zawsze drób serwowałeś. o_O Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: klawiatura helllp 27.09.09, 23:02 ja zamykam co mam otwarte i klawiatura wraca do normy :) Odpowiedz Link Zgłoś
sommernachtstraum Re: klawiatura helllp 27.09.09, 23:03 zmieniłeś układ klawiatury na niemiecki? na dole na pasku masz PL albo DE albo cokolwiek, to zmień sobie na PL i będzie grało. a klawisze skrótu możesz zmienić w panelu sterowania, chyba w regional and language options. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: klawiatura helllp 27.09.09, 23:05 rraaddeekk napisał: > przypadkowo wlaczylem jakas kombinacje klawiszy i teraz y zamienilo > mi sie z z na klawiaturze. > Jak wrocic do standardu ... ynaku yapztania nie ynalaylem A podobno chłopy znają się na kompie lepiej od kobiet, hehehe. Przestawić kombinację językową. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: klawiatura helllp 27.09.09, 23:20 lewy shift + lewy alt równocześnie o ile chodzi o zmianę klawiatury (skrócik używanej klawiatury PL, DE i inne u dołu po prawej). a insze problemy to nie znam Odpowiedz Link Zgłoś