jestemkuba 09.01.04, 22:33 szukam kobiety która robi pyszne kotlety Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emi123 Re: kot let 09.01.04, 22:43 Przyjelem do wiadomosci i chyba pojde sie wyspac... Odpowiedz Link Zgłoś
emi123 Re: kot let 09.01.04, 22:49 w zyciu, to pajac, usmaze sobie kotleciki... pyszniutkie ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi123 Re: kot let IP: 213.17.147.* 09.01.04, 23:15 a widzisz... tego sie juz nie dowiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anek Re: kot let IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 23:12 Kuba, a musi być kobieta? Bo ja mam kolegę, który robi pyszniutkie. Może sie skusisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba ja tez lubie kobiety IP: *.acn.waw.pl 09.01.04, 23:17 i kotlety. Tylko, ze przed slubem nie przystoi jesc kotletow zrobionych przez kobiete, to jeszce gorszy grzech niz seks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: ja tez lubie kobiety IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.04, 23:18 Kuba,jestes zakrecony jak 150. Seks-tak,obiad-nie? Gdzie tu logika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba kotlet po seksie IP: *.acn.waw.pl 09.01.04, 23:21 albo przed... Zreszta niewazne. Ale to i to, a nie to bez tamtego ani na odwrot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: kotlet po seksie IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.04, 23:22 Chore. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba moze byc IP: *.acn.waw.pl 09.01.04, 23:24 moze byc i chore. Dlatego trzeba uwazac. Wiesz, przygodny seks- prezerwatywa Twoim przyjacielem. Takie sa plakaty. Ale myslalem, ze nie nie piszemy tu o przygodach. Swoja droga chyba przecietnie szybciej kobieta idzie z kolesiem do lozka niz robi mu kotleta Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: moze byc 09.01.04, 23:29 Gość portalu: kuba napisał(a): > Swoja droga chyba przecietnie szybciej kobieta idzie z kolesiem do lozka niz > robi mu kotleta co ta przyroda z nami wyprawia ... jeszcze nie tak dawno mówiło/pisało się "loda" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
emi123 pytanko 09.01.04, 23:29 Za nic nie chce rozpetac dyskusjio feministkach, ale zapytam, dlaczego konieta ma facetowi smazyc te cholerne kotlety? Da sie to jakos logicznie uzasadnic? W sposob nie obrazliwy, uprzejmy i przyjazny? Odpowiedz Link Zgłoś
nawiedzona_baba Re: pytanko 09.01.04, 23:34 bo facet (w kuchni) nadaje się jedynie do wyniesienia śmieci lub mycia garów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nawiedzona_baba Re: pytanko 09.01.04, 23:39 emi123 napisała: > Co Ty! Ja fantastycznie wynosze smieci... a umiesz posegregować: szkło/papier/plastiki ??? Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: pytanko 10.01.04, 00:03 emi123 napisała: > no... i jeszcze metal odrozniam... :) u mnie na osiedlu pojemnika na metal nie wystawili :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: moze byc IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.04, 23:36 "Przecietnie". A po co sie zachowywac jak "przecietni" ludzie? Trzeba sie starac byc lepszym niz "przecietny" czlowiek,a nie sie dostosowywac do ogolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: a co znaczy "lepszy"? IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.04, 23:40 Nie wiem.Ja uwazam,ze moge sie starac upodobnic do innych w czyms dobrym, brac przyklad z innych w tym,co jest dobre.A nie usprawiedliwiac swoje bledy tym, ze "przeciez tak wszyscy robia".Ze spotkania z kazdym czlowiekiem mozna wyniesc cos dobrego.A to,co jest zle mozna obserwowac i starac sie tak nie postepowac wiedzac,ze tak byc nie powinno.I kropka. Uff,ale napisalam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: a co znaczy "lepszy"? IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.04, 23:51 W tym wypadku?Zrobienie czegos do jedzenia (czy wspolne jedzenie)komus bliskiemu jest chyba bardzo norlamne i naturalne,czy jest to kolezanka,wujek czy ktokolwiek inny.I nie wiem,czemu z facetem ma byc inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: a co znaczy "lepszy"? 10.01.04, 00:02 Gość portalu: Ewa napisał(a): >Zrobienie czegos do jedzenia (czy wspolne jedzenie)komus > bliskiemu ...I nie wiem,czemu z facetem ma byc inaczej. jeszcze kilka lat (albo kilkadziesiąt kilometrów) a będziesz wiedziała na czym to polega :P Odpowiedz Link Zgłoś