looona 29.09.09, 15:35 W czym jesteście najlepsi? Żeby nie wzbudzać zazdrości innych forumków (że we wszytskim ;)) wpisujemy po JEDNEJ rzeczy. Robię NAJLEPSZY masaż ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menk.a Re: Chwalimy się ;) 29.09.09, 15:38 arsmenik napisał: > najlepiej leniuchuję > Ja też.;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Chwalimy się ;) 30.09.09, 12:08 Nie przechwalaj się, bo Twój lenivus pospolitus przy moim to mały pikuś.:P Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_pink Re: Chwalimy się ;) 29.09.09, 15:40 Ja najlepiej śpię. 14 godzin to dla mnie fraszka. Odpowiedz Link Zgłoś
coyotegirl1 ja za to wiem czym sie może pochwalic listopadowa 29.09.09, 15:41 :):):):):D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
yannika Re: o mam swoja psychofanke coyotegirl1 30.09.09, 11:54 Haha, już mi określenie podprowadziła :D Jaka cwaniara, pewnie w "stanach zjednoczonych antypodów" takich powiedzonek nie uczą... Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowa81 Re: o mam swoja psychofanke coyotegirl1 30.09.09, 13:57 powtarzasz sie,wymysl cos nowego,upss ty nie mozesz,bo masz tylko pare zwojow na mozgu!to cie ogranicza tylko do: -szydelkowania -dogryzania no i to prawda:sama przyznalasjestes wredna wredota w tym jednym sie z toba zgadzam na 100% POMYSLMY ktora mloda atrakcyjna kobieta robi na drutach?(aby zajac sobie czas,bo nikt sie biedactwem nie interesuje?uuuuuuuu jak mi ciebie zal,buhahah) odpowiedz:stara panna ktorej nikt nie chce,ktora jest aseksualna i przytepawa. p.s.zegnam...idz na paczka,zaraz...z kuroniowki ledwo starczy co? Odpowiedz Link Zgłoś
yannika Re: o mam swoja psychofanke coyotegirl1 30.09.09, 15:59 Proszę proszę, mechanizm przeniesienia w czystej postaci, studenci psychologii powinni się uczyć. No, napisz coś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Chwalimy się ;) 29.09.09, 15:47 Ja najlepiej w swiecie potrafie cos zgubc. Nikt nie jest w stanie znalezc zagubionej rzeczy. Nawet Sw. Antoni wysiada. Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Chwalimy się ;) 29.09.09, 16:17 O,to polecam Ci mojego chłopaka, jest idealny w znajdowaniu beznadziejnych zgub;) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Chwalimy się ;) 29.09.09, 15:54 mówię po niemiecku z lekko francuskim akcentem, przez co klienci płci męskiej są bardziej ugodowi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Chwalimy się ;) 29.09.09, 15:57 w robieniu sobie krzywdy-wpadanie na latarnie,ściany,meble.zlatywanie ze schodów,krzeseł,stopni,łóżka,biurka,drabiny...raz nawet chodnik mnie zaatakował,ale to się nie liczy chyba,bo byłam pijana ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_i_wladca_mx Re: Chwalimy się ;) 29.09.09, 16:00 jezeli nie przewrocilas sie stojac, potykajac sie o wlasne nogi to nie uzurpuj sobie zlotego medalu bo jest moj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Chwalimy się ;) 29.09.09, 16:02 o własne nogi :> toż ja o powietrze się potrafię potknąć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
p.aulinka Re: Chwalimy się ;) 29.09.09, 16:04 Mam bardzo duze zdolnosci plastyczne ( malarstwo, rysunek, grafika etc.):) Odpowiedz Link Zgłoś
skarpetka_szara Re: Chwalimy się ;) 29.09.09, 23:09 ja tak samo - w dodatku mam wazliwe cialo wiec ciagle jestem posiniaczona. Odpowiedz Link Zgłoś
0riana Re: Chwalimy się ;) 29.09.09, 16:05 Ja jestem najlepsza w doprowadzaniu do szewskiej pasji chinskich przelozonych. Mialam do rtej pory dwoch, szczegolnie dobrze idzie mi z aktualnym. Odpowiedz Link Zgłoś
yannika Re: Chwalimy się ;) 29.09.09, 16:09 Jestem fantastyczna w hafcie krzyżykowym. Połowa znajomych ma obrazki "spod mojej igły" a druga połowa zamówienia na takowe :D Odpowiedz Link Zgłoś
princess_yoyo Re: Chwalimy się ;) 29.09.09, 16:09 jestem mistrzem w udawaniu ze pracuje. dzisiaj facebook sie zepsul wiec pracuje na prawde :) rowniez doskonale udaje ze cos wiem - zazwyczaj chodzi o dosc skomplikowane kwestie prawne na temat ktorych sie wypowiadam bez cienia watpliwosci tak ze nikt nawet nie zadaje pytan a potem musze biec i wszystko sprawdzic zeby zminimalizowac szkody w razie czego. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Chwalimy się ;) 29.09.09, 16:21 Mis i dyrektor twierdza, ze to ja robie najlepszy masaz na swiecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Chwalimy się ;) 29.09.09, 16:24 Jestem mistrzynią roztargnienia. Wszystko gubię, ciągle na coś wpadam, nie widzę ludzi, a własnego Tatę swego czasu zobaczyłam dopiero, jak weszłam mu na buty. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Chwalimy się ;) 29.09.09, 16:28 wzbudzam największą zawiść tutejszych forumowiczów ;] HA! Odpowiedz Link Zgłoś
sta-fraszka Re: Chwalimy się ;) 29.09.09, 18:11 Najlepiej rzucam groźne spojrzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
yannika Re: Chwalimy się ;) 29.09.09, 18:12 Nieprawda! Wszyscy przecież zazdrościmy Listopadowej :P Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowa81 Re: Chwalimy się ;) 29.09.09, 23:50 nie zazdroscimy yannice hawtowania krzyzykowego buhaha,cos ty 60- letnia stara baba? Odpowiedz Link Zgłoś
yannika Re: Chwalimy się ;) 30.09.09, 11:53 Co to takiego "hawtowanie"? Szczekanie po "ameryaustralijskiemu" czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowa81 Re: Chwalimy się ;) 30.09.09, 13:58 szczekania to sobie poszukaj u swoich dobrze!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yannika Re: Chwalimy się ;) 30.09.09, 15:59 Po co, dostarczasz mi go w nadmiarze. Odpowiedz Link Zgłoś
rosyjska_niebieska Re: Chwalimy się ;) 29.09.09, 20:50 hotally napisała: > wzbudzam największą zawiść tutejszych forumowiczów ;] HA! Eeeee tam, nie chciałabym ściągać Cię z obłoczków samozadowolenia, ale obawiam się, że częściej jest to pobłażliwy uśmiech forumowiczów. Ale wiesz, że są tu tacy, co Cię lubią?;-). Nawet ten Twój rasizm przeżyją. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Chwalimy się ;) 29.09.09, 21:31 Przejrzyj sobie jakies powazne wątki, które pisałam na tym forum i powiedz, z czego wynikają takie komentarze?:) Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Chwalimy się ;) 29.09.09, 22:49 Na pewno wzbudzasz jakies emocje, ale zawisc?:) Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Chwalimy się ;) 29.09.09, 18:15 Jestem roztargniona i nie mam orientacji w terenie do tego stopnia, że czasem mi głupio przed samą sobą. Oprócz tego rysuję i maluję:) Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Chwalimy się ;) 29.09.09, 18:16 W wywoływaniu wyrzutów sumienia. I parzeniu herbaty. Wiem, że dwie rzeczy, ale trudno mi było wybrać - bo to wszak dwie różne sfery. Poza tym zaliczam wpadki a'la Bridget Jones, ale to baaardzo długa opowieść :P Odpowiedz Link Zgłoś
zuzann-a Re: Chwalimy się ;) 29.09.09, 18:53 W zapominaniu. Czasami zastanawiam się czy to aby nie ten słynny Niemiec jest za to odpowiedzialny, tfu,tfu. Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Chwalimy się ;) 29.09.09, 18:46 jestem najlepsza w wyręczaniu się innymi :D na dodatek potrafię cały dzień robić NIC a i tak wszyscy ubolewają nad moim np bólem głowy :D Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Chwalimy się ;) 29.09.09, 18:46 W zamianie tlenu w dwutlenek wegla. Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Chwalimy się ;) 29.09.09, 19:35 jestem najlepszy przydasiem jaki tylko moze istniec na tej planecie. najwiekszy przydas swiata to ja :) Odpowiedz Link Zgłoś
potworski No to ja się pochwalę 29.09.09, 20:21 Ja jestem najlepszy w robieniu makiet znanych budynków i pojazdów przy użyciu przypadkowych narzędzi i środków. Tutaj np replika katedry w Exeter, którą zrobiłem na szkolnym boisku przy pomocy szesnastu milionów plastikowych butelek po Muszyniance: A tutaj w pełni działający model amerykańskiego wahadłowca, który robiłem dwa tygodnie zużywając jedynie dwa bloki rysunkowe, zestaw kredek, kilkanaście spinaczy biurowych i pudełko modeliny. Tutaj zaś osiedle mieszkaniowe, które zrobiłem z nudów podczas ostatniego weekendu spędzonego u znajomych na Bemowie. Użyłem tego co mieli w kuchni=parę pudełek po kawie rozpuszczalnej, słoika po śledziach i paczki Lays'ów cebulowych. Odpowiedz Link Zgłoś
rosyjska_niebieska Re: Chwalimy się ;) 29.09.09, 20:51 Ja jestem najlepsza na świecie w wymyślaniu sama sobie problemów;P Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Chwalimy się ;) 29.09.09, 20:56 rosyjska_niebieska napisała: > Ja jestem najlepsza na świecie w wymyślaniu sama sobie problemów;P Dobra=to zrobimy konkurs. Wymyśl szybko jakiś=zobaczymy kto jest lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
rosyjska_niebieska Re: Chwalimy się ;) 29.09.09, 21:02 OK. Za 3 tygodnie lecę do Egiptu, będę się wylegiwać na prywatnej plaży w hotelu 5 *, popijając drinki w ultrainclusive, mając do dyspozycji pokój większy niż całe moje podwarszawskie mieszkanie i jestem nieszczęśliwa, bo tyle rzeczy mnie martwi. Zgubić się mogę, nie zauważyć rezydenta na lotnisku, woda w basenie na pewno będzie zimna, martwię się, czy leżak będzie odpowiednio eksluzywnie biały, no i na pewno będzie wiało;-) Oprócz tego dopadnie mnie zemsta faraona, a podczas fakultetu w Kairze na pewno mnie zgubią. Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Chwalimy się ;) 29.09.09, 21:18 Ja z kolei za miesiąc lecę na snowboard do Sudanu. To co mnie martwi to: - jak tam dojechać? Koledzy mówili, żebym wziął stopa i dojechał do Cieszyna, a dalej mam zapytać - czy w Sudanie rzeczywiście są dobra trasy i wyciągi? - czy są tam bazary i przekupki? bo obiecałem koleżance, że przywiozę jej oscypki, pistolet na kapiszony i rogala - z powrotem mam lecieć samolotem linii "Al Kaida Airlines"=jak mi baba sprzedawała bilet to się dziwnie chichrała=pewnie znowu będę miał pecha i miejsce nie przy oknie. Odpowiedz Link Zgłoś
skarpetka_szara Re: Chwalimy się ;) 29.09.09, 23:17 A to przypadkiem nie w tym hotelu wiele Polek ma swojego "chlopaka", o ktorego sie kluca na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
rosyjska_niebieska Re: Chwalimy się ;) 29.09.09, 23:28 Yyyh, nie wiem, ale solennie obiecuję, że jeżeli wyskoczysz teraz ze zdjęciem największego przystojniaka czyli BOBA, to pobiję Cię skarpetką;-) Odpowiedz Link Zgłoś