twojabogini 07.10.09, 18:11 No to juz nie mam więcej pytań esterko, już rozumiem skąd twoje wizje i problemy. Grzyby potrafią wywołać niezłe schizy :) forum.gazeta.pl/forum/w,635,101191197,101254502,pragne_z_calego_serca_podziekowac_grzybom.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
outthereltd Re: uff.... 07.10.09, 18:18 twojabogini napisała: > No to juz nie mam więcej pytań esterko, już rozumiem skąd twoje > wizje i problemy. Grzyby potrafią wywołać niezłe schizy :) > > forum.gazeta.pl/forum/w,635,101191197,101254502,pragne_z_calego_serca_podziekowac_grzybom.html :D nie znam cię ale lubię, kobieto :) po tym poście się upewniłam, że ta pani to ma coś nie halo z głową :) Odpowiedz Link Zgłoś
twojabogini Re: uff.... 07.10.09, 18:21 A mi przykro, bo jak się nudzę w pracy (a dzis siedzę dłużej)to lubię dyskusje z oszołamami, a ta nie chce ze mną dyskutować. Pomijam że to na bank facet. W sumie zabawny, bo napisał że 27 lat temu jak szedł do gina, to długą sukienkę miał (takie były jego zdaniem wtedy modne)i starczyło podwinąć. Zawsze mówiłam kumplom, żeby grzybów nie jadali, bo może ich na trwałe wykręcić :) Odpowiedz Link Zgłoś
outthereltd Re: uff.... 07.10.09, 18:25 twojabogini napisała: > A mi przykro, bo jak się nudzę w pracy (a dzis siedzę dłużej)to > lubię dyskusje z oszołamami, a ta nie chce ze mną dyskutować. > Pomijam że to na bank facet. W sumie zabawny, bo napisał że 27 lat > temu jak szedł do gina, to długą sukienkę miał (takie były jego > zdaniem wtedy modne)i starczyło podwinąć. > Zawsze mówiłam kumplom, żeby grzybów nie jadali, bo może ich na > trwałe wykręcić :) po raz drugi dzisiejszego dnia, roześmiałam się na głos :D dziękuję!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
twojabogini Re: uff.... 07.10.09, 18:31 To polecam jeszcze z forum humoru watek o betonie. Przeczytałam tylko tytułowy i mnie ubawiał. Umykam wreszcie do domku :) Odpowiedz Link Zgłoś
esterh Re: uff.... 07.10.09, 18:47 A ja Droga Twojabogini nadal twierdzę, że masz problemy z zaakceptowaniem Twojej wspaniałej wibracyjnosci we wszechswiecie. uwolnij sie od logiki i zacznij wibrowac w Pokoju. AMEN Odpowiedz Link Zgłoś
yannika Re: uff.... 07.10.09, 20:40 Z tego wibrowania (ze śmiechu) mało nie poplułam monitora. Napisz coś jeszcze, proszę :D Odpowiedz Link Zgłoś
esterh Re: uff.... 07.10.09, 20:45 Smiech to zdrowie i ogromny dar, szczerze jednak nie rozumiem dlaczego tak was dziwi ze chce podziękowac grzybom za to ze wzbogacaja nasz swiat? Grzybowie to cudowne przejawy zycia, wielbmy je Odpowiedz Link Zgłoś
yannika Re: uff.... 07.10.09, 20:49 Chyba grzyby... grzybowie to by było jakby to była rasa świadoma (patrz: marsjanie)... Odpowiedz Link Zgłoś
esterh Re: uff.... 07.10.09, 20:54 Według nauka Abrahama wszystko jest świadomością Odpowiedz Link Zgłoś