Dodaj do ulubionych

N A J S E X O W N I E J S Z Y WPIS !!!!!!!!!

IP: 217.11.134.* 15.01.04, 13:02
Ha, to dopiero wyzwanie.. ponieważ nie bardzo można oceniac sexowność
powierzchowności forumowiczek za pomocą wpisow, proponuję końkurs na
najbardziej sexy wpis:)) Zwyciężczynie zdobędą ... uznanie w moich oczach!!;)

P.S. nie muzse chyba dodawać że zainspirowala mnie jedna z kandydatek,
mianowicie Kromeczka
Obserwuj wątek
    • pajdeczka Re: N A J S E X O W N I E J S Z Y WPIS !!!! 15.01.04, 13:10
      Gość portalu: TeDe napisał(a):

> Ha, to dopiero wyzwanie.. ponieważ nie bardzo można oceniac sexowność
      > powierzchowności forumowiczek za pomocą wpisow, proponuję końkurs na
      > najbardziej sexy wpis:)) Zwyciężczynie zdobędą ... uznanie w moich oczach!!;)
      >
      > P.S. nie muzse chyba dodawać że zainspirowala mnie jedna z kandydatek,
      > mianowicie Kromeczka

A masz jakiś mój wpis na myśli pretendetując mnie do miana kandydatki?
      Twój konkurs wymaga zaglębienia się w archiwum, a z tym będzie ciężko.
    • Gość: TeDe Re: N A J S E X O W N I E J S Z Y WPIS !!!! IP: 217.11.134.* 15.01.04, 13:27
      Wpisując ten post zastanaiwałem sie, czy znowu ktoś się doczepi do jakiejs
      nieścisłości lub źle zrozumie... no stało się.

ABSOLUTNIE NIE POLEGA TEN KONKURS NA WYSZUKIWANIU!!!! Chodzi o to, żeby w tem
      wątku niniejszym, wpisywać swoje posty, które następnie będą oceniane w gronie
      fachowców. Chodzi o wpisy specjalnie wymyslone i wpisane na potrzeby tego
      końkretnie tematu, a nie jakieś odgrzewane byle co...
      • pajdeczka Ano...to się wpisuje....... 15.01.04, 14:07
        "Czasami kręcę sobie z facetów bekę, ale jak mnie któryś wpadnie w oko, to bez
        jaj, ale jestem cała napalona. Najgorzej jest, kiedy on nie kuma bazy, ale
        generalnie nie mam z tym problemów".
        • a-ndrzej Re: Ano...to się wpisuje....... 15.01.04, 14:22
          No to gites malenka. Kiedys musim razem pojsc za kiosek skrzyzowac oddechy:)
          • mamoniowa0 Re: Ano...to się wpisuje....... 15.01.04, 14:26
            a-ndrzej napisał:

> No to gites malenka. Kiedys musim razem pojsc za kiosek skrzyzowac oddechy:)

albo randka w kiblu damskim, na siedząco:))))
            • a-ndrzej Re: Ano...to się wpisuje....... 15.01.04, 14:27
              Albo pol kamasutry w bramie, po dwoch winach za 5,60 zl.
    • a-ndrzej Re: N A J S E X O W N I E J S Z Y WPIS !!!! 15.01.04, 13:57
      Wstalem. Wlosy stercza na glowie, morda zapuchnieta. Trzeba bylo wywietrzyc
      pokoj, albo wczoraj wieczorem umyc chociaz gebe przed snem. Kolo lozka leza
      skarpety, chyba sie nadaja, maja dopiero tydzien. Na pewno dociagne w nich do
      niedzieli. Na stole resztki jedzenia, ale jeszcze nie ma na nich much. W koncu
      zima jest, wiec sledzie nie zasmierdza sie juz trzeciego dnia. Drapie sie w
      jajka, przeciez moge bo w domu nikogo nie ma. Kibel. Czy tu nikt nie sprzata?
      Wale szwagra z obu dziurek na raz. Wysmarkalbym sie w papier, ale nawet
      piatkowa Wyborcza juz wyszla. Teraz trzeba sie odlac. Kurde, jak niektorzy moga
      w to trafic? Ale przeciez nie siade na sedes, jestem w koncu twardzielem.
      Zreszta pewnie bym sie przykleil. Ogladam kolnierzyk koszuli, troche brazowy,
      ale jeszcze bardzo nie widac. Szkoda ze nie mam dezodorantu, ale przynajmniej
      nie musze sie tloczyc w autobusie, zawsze kolo mnie robi sie luzniej. Cos bym
      zjadl, bo straszny kapec w ustach. W ogole to troche chce mi sie rzygac, ale na
      kacu to normalne. Moze zjem kisiel, on w razie czego w obie strony smakuje tak
      samo. No tak, nie ma w czym ugotowac. Wszystkie gary w zlewie, taplaja sie w
      mieszaninie bigosu,salatki jarzynowej i cwikly. Jutro cos zjem, kobiety wola
      szczuplych. Ok, na mnie juz czas. Podobno wszystkie bilety na dzisiaj rozeszly
      sie w 2 godziny. Kurde, jeszcze rok temu nigdy bym nie pomyslal ze bede
      wystepowal w SEXTECIE.

• pajdeczka Prawie jesteś moim faworytem 15.01.04, 14:15
        Ale mam zastrzeżenia: lubię kiedy facet sika na siedząco i drapie się w jajka w
        mojej obecności (pod warunkiem że są na twardo).

a-ndrzej napisał:

> Wstalem. Wlosy stercza na glowie, morda zapuchnieta. Trzeba bylo wywietrzyc
        > pokoj, albo wczoraj wieczorem umyc chociaz gebe przed snem. Kolo lozka leza
        > skarpety, chyba sie nadaja, maja dopiero tydzien. Na pewno dociagne w nich do
        > niedzieli. Na stole resztki jedzenia, ale jeszcze nie ma na nich much. W
        koncu
        > zima jest, wiec sledzie nie zasmierdza sie juz trzeciego dnia. Drapie sie w
        > jajka, przeciez moge bo w domu nikogo nie ma. Kibel. Czy tu nikt nie sprzata?
        > Wale szwagra z obu dziurek na raz. Wysmarkalbym sie w papier, ale nawet
        > piatkowa Wyborcza juz wyszla. Teraz trzeba sie odlac. Kurde, jak niektorzy
        moga
        >
        > w to trafic? Ale przeciez nie siade na sedes, jestem w koncu twardzielem.
        > Zreszta pewnie bym sie przykleil. Ogladam kolnierzyk koszuli, troche brazowy,
        > ale jeszcze bardzo nie widac. Szkoda ze nie mam dezodorantu, ale przynajmniej
        > nie musze sie tloczyc w autobusie, zawsze kolo mnie robi sie luzniej. Cos bym
        > zjadl, bo straszny kapec w ustach. W ogole to troche chce mi sie rzygac, ale
        na
        >
        > kacu to normalne. Moze zjem kisiel, on w razie czego w obie strony smakuje
        tak
        > samo. No tak, nie ma w czym ugotowac. Wszystkie gary w zlewie, taplaja sie w
        > mieszaninie bigosu,salatki jarzynowej i cwikly. Jutro cos zjem, kobiety wola
        > szczuplych. Ok, na mnie juz czas. Podobno wszystkie bilety na dzisiaj
        rozeszly
        > sie w 2 godziny. Kurde, jeszcze rok temu nigdy bym nie pomyslal ze bede
        > wystepowal w SEXTECIE.
        >
        • a-ndrzej Re: Prawie jesteś moim faworytem 15.01.04, 14:20
          Nie moglem sie wysikac na stojaco, bo majtki mi z tylu przyschly i nie moglem
          zdjac. Poczekam jeszcze pare dni i zerwe na sile. To praktyczne, bo
          jednoczesnie depiluje mi sie wtedy tylek, a to w mojej pracy b. wazne:)
          • capa_negra Re: Prawie jesteś moim faworytem 15.01.04, 14:23
            Wygrałes!!! - normalnie kapiąco ociekający sex ...
            • a-ndrzej Re: Prawie jesteś moim faworytem 15.01.04, 14:25
              To jest kurna sex??? To ty zes jeszcze niuniu sexu nie widziala. Powinnas nas
              zobaczyc z paniami po wystepie, po tym jak juz zebami zedra z nas majtki:)
              • capa_negra Re: Prawie jesteś moim faworytem 15.01.04, 14:33
                rozumiem, ze wtedy pokazujecie je na lewa strone ??...z tymi wydepilowanymi
                kudełkami wczepionymi na amen???
                • a-ndrzej Re: Prawie jesteś moim faworytem 15.01.04, 14:37
                  Niestety. One zwykle sie wtedy lamia, wiec nie bedziem takich polamanych
                  przeciez pokazywac. My są porzadny bojzbend, a nie jakies kaszaniarze.
            • pajdeczka Re: Prawie jesteś moim faworytem 15.01.04, 14:28
              capa_negra napisała:

> Wygrałes!!! - normalnie kapiąco ociekający sex ...

Powiedziałabym raczej - odpadający:)))))
          • Gość: Obcy Re: Prawie jesteś moim faworytem IP: *.nitronet.pl / *.nitronet.pl 15.01.04, 14:28
            Chłopie my chyba jestśmy braćmi - jak ja ciebie rozumiem, a co do sikania to
            lej do umywalki można zwiesić wacka na brzegu i chwilę porozmyślać potem nie
            będzie już czasu zacznie się proza życia. Pozdrawiam najserdeczniej jak umiem.
            • a-ndrzej Re: Prawie jesteś moim faworytem 15.01.04, 14:30
              Jak mowilem wczesniej zlew zapchany jakimis resztakami, wiec stoi w nim woda.
              Normalnie to oczywiscie ze leje do zlewu, ale teraz strasznie pryskaloby mi w
              oczy.
              • pajdeczka Re: Prawie jesteś moim faworytem 15.01.04, 14:34
                a-ndrzej napisał:

> Jak mowilem wczesniej zlew zapchany jakimis resztakami, wiec stoi w nim woda.
                > Normalnie to oczywiscie ze leje do zlewu, ale teraz strasznie pryskaloby mi w
                > oczy.

na pryskanie najlepsze są gogle
        • wasza_bogini Re: Prawie jesteś moim faworytem 15.01.04, 14:29
          > Ale mam zastrzeżenia: lubię kiedy facet sika na siedząco i drapie się w jajka
          w
          >
          > mojej obecności (pod warunkiem że są na twardo).

a fe, pajda. podkradalas mezowi kasety, robilas notatki, a pozniej to wszystko
          zinternalizowalas jako swoje??
          • pajdeczka Uwaga - następny mój wpis! 15.01.04, 14:32
            wasza_bogini napisała:
            >
            > a fe, pajda. podkradalas mezowi kasety, robilas notatki, a pozniej to
            wszystko zinternalizowalas jako swoje??
            >

ty myślisz, że jak użyjesz słowa, którego znaczenia przeciętny forumowicz nie
            rozumie to twój wpis zostanie uznany za najbardziej seksowny? Myślisz się,
            maleńka. mężczyźni wolą nieskomplikowane kobiety. przy intelektualistakach boli
            ich ciągle głowa i im nie staje.
            • wasza_bogini Re: Uwaga - następny mój wpis! 15.01.04, 14:38
              > ty myślisz, że jak użyjesz słowa, którego znaczenia przeciętny forumowicz nie
              > rozumie to twój wpis zostanie uznany za najbardziej seksowny?

ja wcale do tego nie pretenduje:)
              Myślisz się,
              > maleńka. mężczyźni wolą nieskomplikowane kobiety. przy intelektualistakach
              boli ich ciągle głowa i im nie staje.

eeee. nie wiem dlaczego kobiety wierza w takie glupstwa. moge Ci powiedziec, ze
              moja mama podobnie mysli jak ty, ja juz troche mniej tak mysle, a moja mlodsza
              siostra wogole tak nie mysli.

ja mam problem z tym, zeby mojemu facetowi przestal w koncu stawac, bo
              chcialabym sie w koncu wyspac albo pospac dluzej rano:)

a zreszta do czego mam Cie przekonywac. faceci tez sa rozni, niekazdy to
              intelektualista ::)))a niekazda kobieta tanczy na rurze::))
              • pajdeczka Re: Uwaga - następny mój wpis! 15.01.04, 14:44
                wasza_bogini napisała:

> ja mam problem z tym, zeby mojemu facetowi przestal w koncu stawac, bo
                > chcialabym sie w koncu wyspac albo pospac dluzej rano:)

proponuję skonsultować twojego faecta z weterynarzem
                • wasza_bogini Re: Uwaga - następny mój wpis! 15.01.04, 14:51

>
                  > proponuję skonsultować twojego faecta z weterynarzem

nie boj sie, moj facet nie jest gejem, jak Twoj. pamietam, ze to jest dla
                  Ciebie duzy problem, dla mnie tez by byl, zwazywszy, ze ty pewnie zgodnie z
                  naukami i powszechnie panujacymi wartosciami nie skoczylabys w bok, tylko
                  zrobilabys mlodej parce kawke i podala do stolu, tak jak sie nauczylas za
                  mlodu.
                  • pajdeczka Re: Uwaga - następny mój wpis! 15.01.04, 14:54
                    wasza_bogini napisała:

> proponuję skonsultować twojego faecta z weterynarzem
                    >
                    > > nie boj sie, moj facet nie jest gejem, jak Twoj.

no kochana, koniecznie musi to przeczytać mój mąż, już szukaj dobrego protetyka.
                    ale dzióbku drogi, geje to ludzie, nie leczą się w lecznicach dla zwierząt.
                    miałam na myśli kogoś bardziej pierwotnego, a mianowicie szympansa.
                    • wasza_bogini Re: Uwaga - następny mój wpis! 15.01.04, 15:02

>
                      > no kochana, koniecznie musi to przeczytać mój mąż, już szukaj dobrego
                      protetyka.

alez pajda. skad w Tobie, jako kobiecie, tyle agresji. czy Twoj maz to
                      pochwala?? przeciez mezczyzni nie lubia kobiet, sklonnyhc do agresji.

> ale dzióbku drogi, geje to ludzie, nie leczą się w lecznicach dla zwierząt.
                      > miałam na myśli kogoś bardziej pierwotnego, a mianowicie szympansa.

oczywiscie, ze zrozumialam Twoj post ale jak widac ty nie zrozumialas po raz
                      kolejny mojego ( albo myslalas, ze nie znajde zadnej odpowiedzi, bo juz Ci sie
                      wydawalo, ze mnie powalilas na lopatki)). no i zabawa sie konczy, a gdzie twoj
                      dystans i poczucie humoru??? rzeczywiscie jestes dla siebie idealem kobiety, do
                      ktorego sama dazysz - prostota w czystej postaci.
                      • pajdeczka Re: Uwaga - następny mój wpis! 15.01.04, 15:08
                        wasza_bogini napisała:

> alez pajda. skad w Tobie, jako kobiecie, tyle agresji. czy Twoj maz to
                        > pochwala?? przeciez mezczyzni nie lubia kobiet, sklonnyhc do agresji.

Pierdoły nie, ale prawdziwi mężczyźni lubią ostre kobietki, bo to się przekłada
                        na seks.

>
                        > oczywiscie, ze zrozumialam Twoj post ale jak widac ty nie zrozumialas po raz
                        > kolejny mojego ( albo myslalas, ze nie znajde zadnej odpowiedzi, bo juz Ci
                        sie > wydawalo, ze mnie powalilas na lopatki)). no i zabawa sie konczy, a gdzie
                        twoj > dystans i poczucie humoru??? rzeczywiscie jestes dla siebie idealem
                        kobiety, do ktorego sama dazysz - prostota w czystej postaci.
                        >
                        Niech będzie jak chcesz. Na takie diktum opada mi wszystko, co jeszcze jako
                        tako stało.
                        >
                        • wasza_bogini Re: Uwaga - następny mój wpis! 15.01.04, 15:22

>
                          > Pierdoły nie, ale prawdziwi mężczyźni lubią ostre kobietki, bo to się
                          przekłada
                          >
                          > na seks.
                          >
                          > >
                          > > oczywiscie, ze zrozumialam Twoj post ale jak widac ty nie zrozumialas po r
                          > az
                          > > kolejny mojego ( albo myslalas, ze nie znajde zadnej odpowiedzi, bo juz Ci
                          >
                          > sie > wydawalo, ze mnie powalilas na lopatki)). no i zabawa sie konczy, a gd
                          > zie
                          > twoj > dystans i poczucie humoru??? rzeczywiscie jestes dla siebie idealem
                          > kobiety, do ktorego sama dazysz - prostota w czystej postaci.
                          > >
                          > Niech będzie jak chcesz. Na takie diktum opada mi wszystko, co jeszcze jako
                          > tako stało.

z mojego doswiadczenia wynika, ze najostrzejsze sa dozorczynie i pracownice
                          administracji osiedlowej. uuuuuu, tym sie nie podskoczy.
                          • pajdeczka Re: Uwaga - następny mój wpis! 15.01.04, 15:27
                            wasza_bogini napisała:

>z mojego doswiadczenia wynika, ze najostrzejsze sa dozorczynie i pracownice
                            > administracji osiedlowej. uuuuuu, tym sie nie podskoczy.
                            >

cóż... różnie przebiega kariera zawodowa, nieraz trzeba zaczynać z najniższego
                            pułapu.
                            • Gość: Lukrecja Re: Uwaga - następny mój wpis! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 15.01.04, 15:36
                              A nieraz kończyć....
                              wiadomo komu się nie podskoczy - szefowej :)
              • pajdeczka MAM JUŻ FAWORYTA! 15.01.04, 14:45
                A właściwie faworytkę. Jest nią Wasza (bo nie moja) Bogini z wpisem na temat
                stercza jej faceta. Skromna będę i nie pochwalę się, co jej odpowiedziałam na
                to.
                • Gość: megi Re: MAM JUŻ FAWORYTA! IP: *.globsat.net / *.globsat.com.pl 15.01.04, 16:10
                  >ja mam problem z tym, zeby mojemu facetowi przestal w koncu stawac, bo
                  chcialabym sie w koncu wyspac albo pospac dluzej rano:) <

jestem jak najbardziej ZA. krótki, mocno inteligentny post. ]
                  Czyzby zwyciezczyni? :>
              • Gość: Lucy Re: Uwaga - następny mój wpis! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.04, 22:26
                >
                > ja mam problem z tym, zeby mojemu facetowi przestal w koncu stawac, bo
                > chcialabym sie w koncu wyspac albo pospac dluzej rano:)

Nie bój się, jak skończy 19 lat to odeśpisz
            • kot_slawomira_mrozka Re: Uwaga - następny mój wpis! 16.01.04, 11:26
              pajdeczka napisała:

> rozumie to twój wpis zostanie uznany za najbardziej seksowny? Myślisz się,
              > maleńka. mężczyźni wolą nieskomplikowane kobiety. przy intelektualistakach
              boli
              >
              > ich ciągle głowa i im nie staje.

biedaczyno, to twój własny mąż ci to wmówił? i dlatego odzierasz się z resztek
              intelektu, prezentując na forum wyzwiska, obrażanie i ogólną ofensywę
              ukierunkowaną na demonstrację własnej krzykliwości i agresywności?
              tylko współczuć, jeśli żyjesz w swiecie facetow wybijających zęby kobietom.
              czyżby ktoś nad tobą dominował w realnym świecie, że tutaj starasz się
              błyszczeć? jesteś niezauważana? jeszcze raz gratuluję prostaka w otoczeniu.
              może podzielisz się swoim namiarem na dentystę? pewnie już masz rabat...

• pajdeczka Czy ja biorę udział w zabawie czy.... 16.01.04, 11:30
                ..to wszystko jest na serio? Ludzie, wyluzujcie! Mój wpis był konkursowy, a
                teraz zaczyna się widzę wzajemne przysrywanie.
                Banda dzieciaków.

kot_slawomira_mrozka napisał:

> biedaczyno, to twój własny mąż ci to wmówił? i dlatego odzierasz się z
                resztek intelektu, prezentując na forum wyzwiska, obrażanie i ogólną ofensywę
                > ukierunkowaną na demonstrację własnej krzykliwości i agresywności?
                > tylko współczuć, jeśli żyjesz w swiecie facetow wybijających zęby kobietom.
                > czyżby ktoś nad tobą dominował w realnym świecie, że tutaj starasz się
                > błyszczeć? jesteś niezauważana? jeszcze raz gratuluję prostaka w otoczeniu.
                > może podzielisz się swoim namiarem na dentystę? pewnie już masz rabat...
                >
                • kot_slawomira_mrozka Re: Czy ja biorę udział w zabawie czy.... 16.01.04, 11:41
                  pajdeczka napisała:

> ..to wszystko jest na serio? Ludzie, wyluzujcie! Mój wpis był konkursowy, a
                  > teraz zaczyna się widzę wzajemne przysrywanie.
                  > Banda dzieciaków.

nagle przestało być na serio? no ale co to za zabawa, z której nagle się
                  wyłączasz i zgryźliwie stweirdzasz, że reszta to banda dzieciaków? pobite gary!
                  fason należy trzymać do końca, jak się bawić to się bawić, drzwy wywalić nowe
                  wstawić!
                  w zabawie też trzeba mieć umiar, ale umiar nie polega na normach kalego: jak ja
                  nazwę kogoś durniem i go ośmieszę to jest świetnie, ale jak ktoś mnie ośmieszy
                  to już zabwa się kończy! a taką filozofię własnie tutaj widzę. dojechać na
                  przykład waszą_boginię to miód, ale jak nagle się okazuje że broń jest
                  obosieczna, to wielkie zaskoczenie?
                  wstawione zęby jeszcze nie okrzepły, że się nagle zaczynasz zasłaniać?
                  słusznie, słusznie, za to że kwalifikujesz mnie do bandy dzieciaków moja żona,
                  trenerka kickboxingu, z chęcią wybije jeszcze kilka.
                • wasza_bogini ale ty sie nie umiesz bawic, 16.01.04, 12:52
                  zeby sie bawic dobrze trzeba miec otwrty umysl, a ty jestes takim osobniekiem,
                  co tylko dobrze sie bawi z osiedlowymi bokserami, co to tylko takie dowcipy
                  sypia, zeby kogos wyzwac od geja, lesby itp bo nie stac Cie i ich na nic
                  lepszego. w zabawie do pewnego poziomu sie nie schodzi. jak widac ty umiesz sie
                  bawic tylko w bardzo prostackie klocki. to mi przypomina moja podstawowke. tez
                  byly takie klimaty.

kobieto zapisz sie na jakies kursy, a moze przestan siedziec tutaj na liscie
                  tylko dowiedz sie czym swiat zyje.
    • mamoniowa0 Kochani Mężczyźni! 15.01.04, 14:25
      Jak to dobrze, że jesteście. Szczególnie tutaj, gdzie dominują kobiety.
      Wprowadzacie równowagę psychiczną, zdrowy humor , no i czujemy się przy Was
      piękniejsze, zwłaszcza ja - Mamoniowa, przy mężu inżynierze od lat, co to
      zapomniał już nawet jak mam na imię, nie mówiąc o komplementach za moją ciężką,
      domową pracę.
      Całuję Was i częstuję pierożkami własnej roboty ze skwareczkami i sałatką z
      kiszonego ogórka z cebulką.
      • Gość: Obcy Re: Kochani Mężczyźni! IP: *.nitronet.pl / *.nitronet.pl 15.01.04, 14:32
        Mamoniowa nie rób mi tego z tymi pierożkami - pomiętam a pamięć mam dobrą
        jadłem kiedyś takie.
    • pajdeczka TeDe czy mógłbyś się ustosunkować... 15.01.04, 15:03
      ...do swojego wątku? Wydaje mi się, że materiał tutaj zaprezentowany wystarczy
      do wyłonienia zwycięzcy? A może czekasz na wpisy "gacków" (tych co piszą w
      necie nocą)?
      • wasza_bogini ale z konkursu prosze wykluczyc damskiego boksera 15.01.04, 15:09
        i na dodatek zoofila.

niektorzy maja takie jazdy, pragnienia i marzenia ale to chyba nie jest norma
        dla ogolu. mama taka nadzieje.

"no kochana, koniecznie musi to przeczytać mój mąż, już szukaj dobrego
        protetyka."
    • Gość: TeDe jusz siem ustosunkowujem IP: 217.11.134.* 15.01.04, 15:35
      Mamy oto taką sytuację, iż wpisy powyższe owszem, mogłyby brać udział w
      rankingu, jednakowoż nie w takim o jaki mi chodziło...

Jeśli chodzi o zwyciezcę to pewnie nie jest tajemnicą Poniszylena że został/a
      nim/ą a-ndrzej ze swoim wpisie o porannym wstawaniu, jako najbardziej pasującym
      do treści (niektorzy lubia takie klimaty). Tak więc jak widac poziom za wysoki
      nie byl, okna można w towarzystwie forumek zostawiać spokojnie otwarte na
      oścież. pozdrawiam
      • a-ndrzej Re: jusz siem ustosunkowujem 15.01.04, 15:58
        Dziekuje za wyroznienie. W ramach nagrody zobowiazuje sie sam przed soba do
        odetkania zlewu, aby rano sikac jak prawdziwy twardziel.
    • miriammiriam . 15.01.04, 16:17

wpis
      • pajdeczka Re: 16.01.04, 10:03
        ale śmieszne
    • envi Re: N A J S E X O W N I E J S Z Y WPIS !!!! 15.01.04, 19:50
      najsexowniejsze było puszczanie szwagra z obu dziurek naraz:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka