gepart_czester 18.01.04, 10:02 przykro mi ale tylko ten czester jest prawdziwy: gepart_czester!!!! mowie to szczegolnie do stalych bywalcow takich jak pajda, triss, anahella, soczewica hehe itd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gepart_czester do owcy 18.01.04, 10:12 owco gartuluje intuicji! ten link ktory podalas byl zalozony wczesniej wiec chociazby dla tego jestem prawdziwym czesterem kazdy kretyn moze skopiowac czyjas wypowiedz i wkleic ja jako swoja pod innym nickiem Odpowiedz Link Zgłoś
gepart_czester do anahelli 18.01.04, 10:14 anahello pogratulowalas jakiej mendzie bo ten gepart.czester jest tania podroba: ( tylko ten z podkresleniem na dole jest prawdziwy ale wyglada na to, ze admin wazial sprawy w swoje rece:))) i wyrzucili gnojka :))) a przynajmniej jego infantylne posty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Do prawdziwego geparda IP: *.acn.waw.pl 18.01.04, 10:24 Ty jestes niepodrabialna- czasem sie na podstawie jednego zdanie czlowiek nie pozna, ale jak wiecej poczyta, to sie raczej zorientuje. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
gepart_czester Re: Do prawdziwego geparda 18.01.04, 10:29 dzieki:))))) to naprawde bardzo mile slowa:))) ja rowniez pozdrawiam Gość portalu: baba napisał(a): > > Ty jestes niepodrabialna- czasem sie na podstawie jednego zdanie czlowiek nie > pozna, ale jak wiecej poczyta, to sie raczej zorientuje. > Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puchatek Re: No i mamy nową gwiazdę! IP: *.chello.pl 18.01.04, 10:54 gepard czester z wybrzeża! lśni ta gwiazda tak mocno, ze nawet ją podrabiają! a łatwo jest podrabiać samicę buraka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puchatek Re: gepart.czester i inne to podroba IP: *.chello.pl 18.01.04, 10:55 gepart_czester napisała: > przykro mi ale tylko ten czester jest prawdziwy: > gepart_czester!!!! > mowie to szczegolnie do stalych bywalcow takich jak pajda, triss, anahella, > soczewica hehe itd a ile jeszcze wątków na ten temat założysz głupia babo? Odpowiedz Link Zgłoś