hehe.he 26.01.04, 21:53 wygrać z Królową Okładek Jedynie Piękną Jolantą Kwaśniewską???? hehehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
owca Re: Czy Tomasz Lis jest wystarczająco przystojny 26.01.04, 21:59 ładne wybory nam się szykują... jeśli będzie nam dane wybierać między Lisem, Kwaśniewską, Lepperem i Wałęsą to ja sama nie wiem czy pójdę na wybory pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re: Czy Tomasz Lis jest wystarczająco przystojny 26.01.04, 22:11 owca napisała: > jeśli będzie nam dane wybierać między Lisem, Kwaśniewską, Lepperem i Wałęsą Dla mnie wybór będzie łatwy. W końcu lisy należą do psowatych :o) pieskuba Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Czy Tomasz Lis jest wystarczająco przystojny 26.01.04, 22:19 Jest straszny. Fanatyczny miłosnik USA, neokonserwatystów i liberalizmu w wydaniu Friedmana. Nawet nie jest dobrym dziennikarzem bo nie oddziela informacji od komentarza. Bojkotuję wybory najprawdopodobniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Czy Tomasz Lis jest wystarczająco przystojny IP: *.ath.spark.net.gr 26.01.04, 22:22 Znaczy sie Lis bedzie kandydowal na prezydenta??? No bez przesady. Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica Re: Czy Tomasz Lis jest wystarczająco przystojny 26.01.04, 22:26 triss_merigold6 napisała: > Jest straszny. Fanatyczny miłosnik USA, neokonserwatystów i liberalizmu w > wydaniu Friedmana. Nawet nie jest dobrym dziennikarzem bo nie oddziela > informacji od komentarza. i zadufany w sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt ze tak troche OT wtrace... 26.01.04, 23:50 diab.lica napisała: > triss_merigold6 napisała: > > > Jest straszny. Fanatyczny miłosnik USA, neokonserwatystów i liberalizmu w > > wydaniu Friedmana. Nawet nie jest dobrym dziennikarzem bo nie oddziela > > informacji od komentarza. > > i zadufany w sobie. .. i ponoc kiepski w lozku jest! edyta gorniak tak twiedzi ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j76 Re: Czy Tomasz Lis jest wystarczająco przystojny IP: *.acn.waw.pl 26.01.04, 22:50 A skąd wiesz, że jest MIŁOŚNIKIEM neokonserwatystów? Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Czy Tomasz Lis jest wystarczająco przystojny 26.01.04, 22:56 Nie twierdze, że miłuje ich w sensie biblijnym tfuj.. obcuje. Z wywiadów; kretyńskiej książeczki "Listy z Ameryki" i najnowszej produkcji literackiej w której przedstawia własną wizję stosunków ekonomicznych i społecznych w państwie. Nie kryje podziwu dla polityki USA, zwłaszcza zagranicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j76 Re: Czy Tomasz Lis jest wystarczająco przystojny IP: *.acn.waw.pl 26.01.04, 23:10 No dobra, poddaję się, bo czytałem tylko "Jak to się robi w Ameryce". Jestem nieobiektywny, bo sam podziwiam system polityczny USA, zwłaszcza sposób w jaki skonstruowano konstytucję. Uważam, że jest dużo lepszy niż np. francuski. I jeszcze a propos neokonserwatystów - widzę, że ich nie znosisz. Ale abstrahując od ich rządów i sposobu uprawiania polityki - czy nie fascynuje Cię samo zjawisko - że kilkanaście lat temu kilku gości wymyśliło całkiem nową dokrtynę polityczną, rozwijali ją przez lata i teraz starają się ją realizować? Trochę to inaczej wygląda niż polityka "z dnia na dzień" uprawiana w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
miriammiriam Re: Czy Tomasz Lis jest wystarczająco przystojny 02.02.04, 13:06 > Z wywiadów; kretyńskiej książeczki "Listy z Ameryki" i najnowszej produkcji > literackiej w której przedstawia własną wizję stosunków ekonomicznych i > społecznych w państwie oraz z pożałaowania godnych felietonów z "Wprost" lis to beton i konserwa na początku swojej kariery dobrze się zapowiadał, wyglądał na błyskotliwego gościa, z czasem się jednak wykoleił... jako kandydat na prezydenta - powtórka z Tymińskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Przystojny! A jaki elokwentny! Posluchajcie sami.. IP: *.ath.spark.net.gr 26.01.04, 22:32 www.petraman.g3.pl/download/mp3/fox.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: Przystojny! A jaki elokwentny! Posluchajcie s 26.01.04, 22:36 'z baranami nie można k.... pracować!' nie, na niego nie będę głosować!!! ;-))) pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris Re: Przystojny! A jaki elokwentny! Posluchajcie s IP: *.icpnet.pl 26.01.04, 22:41 > 'z baranami nie można k.... pracować!' > > nie, na niego nie będę głosować!!! > ;-))) Ja też nie będę na niego głosować, ale w sumie, to że z 'baranami nie można k... pracować' to fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: Przystojny! A jaki elokwentny! Posluchajcie s 26.01.04, 22:51 Gość portalu: chris napisał(a): > Ja też nie będę na niego głosować, ale w sumie, to że z 'baranami nie można > k... pracować' to fakt. na mojego baranka jakoś nikt nie narzeka... pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris faux pas IP: *.icpnet.pl 26.01.04, 23:03 Ups... Tak po chwili zastanowienia: skoro owca jest ok, to może i z baranami/kami nie jest wcale tak źle...? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: faux pas 26.01.04, 23:07 Gość portalu: chris napisał(a): > Ups... > Tak po chwili zastanowienia: skoro owca jest ok, to może i z baranami/kami nie > jest wcale tak źle...? > :-))) No! ;-) pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: faux pas 26.01.04, 23:52 znowu biednej owcy sie oberwalo :) a ze ty to wszystko wylapujesz... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hehe.he czyli na razie Jola górą hehehehehehe:))))))))) 26.01.04, 22:37 hehehehehehehehehehehhehehehehehhehehehehhehehehhe Odpowiedz Link Zgłoś
lolyta Re: Czy Tomasz Lis jest wystarczająco przystojny 26.01.04, 22:40 Nie, no skad. Pierwsza Dama to jednak Pierwsza Dama, on moze byc ewentualnie Pierwszym Lisem (moze w charakterze kolnierza Pierwszej Damy? A moze na smyczy pierwszej damy?) Odpowiedz Link Zgłoś
hehe.he Re: Czy Tomasz Lis jest wystarczająco przystojny 26.01.04, 23:17 Dama? dobre!! no nie moge hehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Czy Tomasz Lis jest wystarczająco przystojny 27.01.04, 00:00 jak to, nie dama? A kto reprezentuje nasz kraj na salonach? Dama, nie??? hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
hehe.he Re: Czy Tomasz Lis jest wystarczająco przystojny 27.01.04, 00:12 dama na salonach hehe to jeszcze lepsze no nie moge naprawde hehehe hehe nie wiedzialo ze monarchia wrocila hehe kiedy to nastapilo? pewnie spalem wtedy... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Czy Tomasz Lis jest wystarczająco przystojny 27.01.04, 00:22 hehe.he napisał: > hehe nie wiedzialo ze monarchia wrocila hehe > kiedy to nastapilo? pewnie spalem wtedy... wiec to musial byc szybki, bardzo wczesno_poranny przewrot Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Czy Tomasz Lis jest wystarczająco przystojny 27.01.04, 17:51 ...niech sie he.he nie martwi, niejeden przespał ważniejsze sprawy ha.ha haha Odpowiedz Link Zgłoś
glonik Re: Czy Tomasz Lis jest wystarczająco przystojny 02.02.04, 01:35 Zara, zara...co jest? Czy nie ma obrazu "Dama z Lisiczką"?????? pfuj.....z łasiczką, sorry.....ale widać można . Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Czy Tomasz Lis jest wystarczająco przystojny 27.01.04, 00:16 Tomasz Lis wogole nie jest przystojny.. (no przynajmniej wg mnie) ale w koncu czy to wybory miss/mistera? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
leila10 Re: Czy Tomasz Lis jest wystarczająco przystojny 02.02.04, 01:24 z ktorej strony on przystojny? Odpowiedz Link Zgłoś
hehe.he Re: Czy Tomasz Lis jest wystarczająco przystojny 02.02.04, 01:27 a z ktorej ona piekna i mądra? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Czy Tomasz Lis jest wystarczająco przystojny IP: 81.15.254.* 02.02.04, 14:49 Lis przystojny jest;) Inteligentny jest. Obyty jest. Znajomości ma, wykształcony, "bywały w świecie", na polityce się zna. No, jak przyjdzie wybierać między nim, Jolką a Lepperem, to ja jednak wolę Lisa. Najmniejszy wstyd będzie. Odpowiedz Link Zgłoś