ajnina_1972 23.12.09, 23:01 chyba mam guzek w piersi, taki 1 cm USG juz umowione, tylko sie potwornie boje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tow.ortalion Re: guzek 23.12.09, 23:07 ajnina_1972 napisała: > chyba mam guzek w piersi, taki 1 cm > USG juz umowione, tylko sie potwornie boje --------------------- Na zapas się nie martw. Guzków są dziesiątki rodzajów. Z pewnością wyciągną Tobie tłuszczaka strzykawką jeśli USG nie przekłamało. Bo czasem bzdury pokazuje. Odpowiedz Link Zgłoś
chromann Re: guzek 23.12.09, 23:12 tow.ortalion napisał: > ajnina_1972 napisała: > > > chyba mam guzek w piersi, taki 1 cm > > USG juz umowione, tylko sie potwornie boje > > --------------------- > > Na zapas się nie martw. Guzków są dziesiątki rodzajów. > Z pewnością wyciągną Tobie tłuszczaka strzykawką jeśli USG nie przekłamało. Bo > czasem bzdury pokazuje Nie ważne co pokazuje, nie panikuj na zapas....to podstawa egzystencji , strach upośledza ważne funkcje życiowe :)) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: guzek 23.12.09, 23:14 chromann napisał: > strach upośledza ważne funkcje życiowe :)) powiedziałabym podstawowe funkcje. Odpowiedz Link Zgłoś
chromann Re: guzek 23.12.09, 23:19 vandikia napisała: > > chromann napisał: > > strach upośledza ważne funkcje życiowe :)) > > powiedziałabym podstawowe funkcje. >mądre słowa, rzadko tu na takie trafiam.. Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Re: guzek 23.12.09, 23:23 chromann napisał: > > powiedziałabym podstawowe funkcje. > >mądre słowa, rzadko tu na takie trafiam.. ----------------------- Chodzi o słowo "podstawowe" czy "funkcje"? Odpowiedz Link Zgłoś
chromann Re: guzek 23.12.09, 23:25 tow.ortalion napisał: > chromann napisał: > > > > powiedziałabym podstawowe funkcje. > > > >mądre słowa, rzadko tu na takie trafiam.. > > ----------------------- > > Chodzi o słowo "podstawowe" czy "funkcje"? > i jedno i drugie prawdziwe... Odpowiedz Link Zgłoś
chromann Re: guzek 23.12.09, 23:27 chromann napisał: > tow.ortalion napisał: > > > chromann napisał: > > > > > > powiedziałabym podstawowe funkcje. > > > > > >mądre słowa, rzadko tu na takie trafiam.. > > > > ----------------------- > > > > Chodzi o słowo "podstawowe" czy "funkcje"? > > > i jedno i drugie prawdziwe... dodałbym jeszcze jedno słowo : ważne ! funkcje podstawowe.... Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Re: guzek 23.12.09, 23:30 chromann napisał: > chromann napisał: > > > tow.ortalion napisał: > > > > > chromann napisał: > > > > > > > > powiedziałabym podstawowe funkcje. > > > > > > > >mądre słowa, rzadko tu na takie trafiam.. > > > > > > ----------------------- > > > > > > Chodzi o słowo "podstawowe" czy "funkcje"? > > > > > i jedno i drugie prawdziwe... > > dodałbym jeszcze jedno słowo : ważne ! funkcje podstawowe.... --------------------------------- To naprawdę jest mądre, żeby nie powiedzieć genialne! Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: guzek 23.12.09, 23:32 dodaj watek do ulubionych żeby Ci nie przepadło w morzu innych wątków :D Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: guzek 23.12.09, 23:24 uwierz, wolałabym nie mieć tej świadomości :) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: guzek 23.12.09, 23:26 nie stresuj się niepotrzebnie jak byłam w liceum tez sobie taki wymacałam, na USG okazało się że to nic takiego i z czasem samo się rozeszło :) Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: guzek 23.12.09, 23:38 znam ten rodzaj strachu,bo sama bałam się potwornie kiedyś, gdy OB = 90, i nie wiadomo było co to za gó..... nie panikuj zawczasu, dobrze Ci tutaj poradzili :), to nie musi być nic groźnego. głowa do góry. Odpowiedz Link Zgłoś