wstajesz_i_wiesz 04.01.10, 22:38 Umyłam przez przypadek włosy płynem do prania. I mam dylemat: Użyć odżywki czy iść na całość i zastosować płyn do płukania? ;-) ============================ ***Jędzowaty Anioł Dobroci*** Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misia_aasia Re: Dylemat 04.01.10, 22:41 Plyn do plukania i elektryczna suszarka do prania, powinno zadzialac Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Dylemat 04.01.10, 22:42 na dobranoc do plukania jamy ustnej mozesz uzyc domestos24 ten zielony bo ladniej pachnie Odpowiedz Link Zgłoś
wstajesz_i_wiesz Re: Dylemat 04.01.10, 22:47 No nie, to już byłaby lekka przesada! ;-) --- ***Jędzowaty Anioł Dobroci*** Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Dylemat 05.01.10, 00:34 można wykrochmalić będą się lepiej trzymać do następnego prania Odpowiedz Link Zgłoś
wstajesz_i_wiesz Re: Dylemat 05.01.10, 08:51 Śmiejcie się, śmiejcie :P A płyn tak delikatny, że nawet w oczy nie zaszczypał ;-) A wam się nie zdażają takie pomyłki? :-))))) Dobrego dnia! ================================== ***Jędzowaty Anioł Dobroci*** Odpowiedz Link Zgłoś
hermina26 Zdarzają nam się "pomyłki"! 05.01.10, 09:41 wstajesz_i_wiesz napisała: A wam się nie zdażają takie pomyłki? :-))))) Tak zdarzają! Znacznie głupsze rzeczy wyrabiam! Kiedyś przyszłam do pracy w dwóch różnych butach - zorietowałam się dopiero na miejscu! Oczywiście wmówiłam sobie, ze ludzie w tramwaju gapia się na mnie bo wyjatkowo pięknie wyglądam! Jak sobie przypone tą historie to właśnie umieram ze smiechu!!!:D Odpowiedz Link Zgłoś