Gość: Kinga IP: *.tvn.pl 06.02.04, 10:50 ...albo wie gdzie można to dobrze zrobić (Kraków)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pajdeczka Re: Czy któraś z Was usuwała tatuaż... 06.02.04, 10:52 a co, już się nacieszyłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
ernest_linnhoff może sam się usunie ;-) 06.02.04, 11:00 Pewien kolo kiedyś na komisji wojskowej powiedział ze ze znakow szczegolnych ma wytatuowane na posladkach dwie myszki. Lekarz obejrzal po czym stwierdzil ze nic nie ma. Gosc rzekl:" moze schowaly sie do dziury..." ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: może sam się usunie ;-) 06.02.04, 11:03 ernest_linnhoff napisał: > Pewien kolo kiedyś na komisji wojskowej powiedział ze ze znakow szczegolnych ma> wytatuowane na posladkach dwie myszki. Lekarz obejrzal po czym stwierdzil ze> nic nie ma. Gosc rzekl:" moze schowaly sie do dziury..." ;-) Haha. U niej może być problem, bo może jej tatuaż jest właśnie na myszce Odpowiedz Link Zgłoś
ernest_linnhoff Re: może sam się usunie ;-) 06.02.04, 11:06 pajdeczka napisała: > Haha. U niej może być problem, bo może jej tatuaż jest właśnie na myszce To trzeba dobrego kocura :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: może sam się usunie ;-) 06.02.04, 11:09 ernest_linnhoff napisał: > > To trzeba dobrego kocura :-) który załatwi to z pomocą pazura. Odpowiedz Link Zgłoś
ernest_linnhoff Re: może sam się usunie ;-) 06.02.04, 11:12 pajdeczka napisała: > ernest_linnhoff napisał: > > > > > To trzeba dobrego kocura :-) > który załatwi to z pomocą pazura. i miast myszki będzie dziuraaaa. Odpowiedz Link Zgłoś
jakasik Re: może sam się usunie ;-) 06.02.04, 11:08 pajdeczka napisała: > Haha. U niej może być problem, bo może jej tatuaż jest właśnie na myszce A ty co? Tak blisko jesteś jej myszki, że masz tak dokładne info? Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica uwaga, spójrzcie na adres Kingi... 07.02.04, 10:56 czyżby nagonka do nowych Rozmów w tłoku? ;) wy się przyznacie że usunęliście, a potem hop do Drzyzgi na fotelik i popłyną wyznania o ozdabianiu ciała :) osobiście usunąć nie zamierzam, ale tak sobie myślę, że trzeba by było szukać pośród gabinetów chirurgii plastycznej? o ile istnieje coś takiego w krakowie? jakaś klinika może? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: Czy któraś z Was usuwała tatuaż... IP: *.tvn.pl 07.02.04, 11:33 No cóż, nie spodziewałam się na łamach tej szacownej gazety tak prostackich i chamskich postów... Chcę po prostu pomóc mojej przyjaciółce, która po pierwsze wyjeżdża do jednego z ortodoksyjnych krajów arabskich, a przy okazji chce się pozbyć błędu młodości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bra Re: Czy któraś z Was usuwała tatuaż... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.02.04, 11:44 jaki kolor tego tatuażu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: Czy któraś z Was usuwała tatuaż... IP: *.tvn.pl 07.02.04, 13:40 był czarny, w tej chwili - jak to się często zdarza - zbladł na niebiesko. Odpowiedz Link Zgłoś