lejdi.oprych 22.01.10, 11:31 jka wyszczuplić pulchna buzię? jestem dość szczupła 166 i 50 kg ale ta buzia..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jack20 Re: pulchna buzia 22.01.10, 11:40 a co? wyglada na spuchnieta jak na kacu? w kazdym innym wypadku na urodzie nie odbija sie to znaczaco. Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: pulchna buzia 22.01.10, 11:40 Sugeruję naciągnąć mocno fałdkę na policzkach i przytwierdzić zszywaczem za uszami. Powinno pomóc. Ewentualnie można jeszcze często robić loda z włączoną funkcją intensywnego ssania, bo to powoduje ćwiczenie mięśni policzków. Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: pulchna buzia 22.01.10, 11:50 popróbować różnych wersji makijażu polubić cieszyć się, że takie buzie długo wyglądają młodo i nie widać na nich zmarszczek:) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: pulchna buzia 22.01.10, 11:52 nosić maskę, zrobić operację plastyczną, lub polubić. Odpowiedz Link Zgłoś
real.becwal Re: pulchna buzia 22.01.10, 11:58 lejdi.oprych napisała: > jka wyszczuplić pulchna buzię? jestem dość szczupła 166 i 50 kg ale > ta buzia..... moze pijesz za duzo wody? po kim ją odziedziczyłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
lejdi.oprych Re: pulchna buzia 22.01.10, 12:04 piję duzo wody, ale to chyba nie od tego Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: pulchna buzia 22.01.10, 12:12 niektórzy tak mają i tyle. Nie wyszczuplisz twarzy, bo taką dostałaś w spadku po przodkach. Możesz tylko tuszować to makijażem, fryzurami, długimi kolczykami, odpowiednim kształtem okularów oraz szerokim uśmiechem. Poza tym pulchna twarz nie równa się brzydka twarz. Lepiej zastanów się, bo może masz brzydki pępek albo ohydne paluchy u stóp? Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: pulchna buzia 22.01.10, 12:31 wqrwiają mnie takie problemy z sufitu. przejdz sie dziewczyno po oddziale pooparzeniowym albo pooglądaj ludzi z zajeczą wargą ile muszą przejsć operacji zeby wyglądać jak człowie to przestaniesz mieć takie wydumane problemy. Co jeszcze? grube kostki? kanciaste kolana? duze uszy? słabe włosy???? no nie masz tego wiec się ciesz życiem. Odpowiedz Link Zgłoś