olka0306 24.01.10, 12:05 Witam, idę dziś na pierwszą lekcję tańca dla narzeczonych i nie wiem jak się ubrać:/ wiem, że trzeba mieć na początku wygodne obuwie ale jeśli chodzi o strój to co założyć żeby się nie ośmieszyć?? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
potworski Re: jak sie ubrać?? 24.01.10, 12:25 Podobno jak nie włożysz stroju galowego=biała bluzka, aksamitka i granatowa spódniczka to za karę prowadzący kurs będzie ci kazał myć kible szczoteczką do zębów ku uciesze gawiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ciasteczkowy_diabelek Re: jak sie ubrać?? 24.01.10, 12:28 potworski napisał: > Podobno jak nie włożysz stroju galowego=biała bluzka, aksamitka i granatowa > spódniczka to za karę prowadzący kurs będzie ci kazał myć kible szczoteczką do > zębów ku uciesze gawiedzi. > No i po co ta złośliwość? Sprawiło ci to radość, że w ironiczny sposób odpowiesz na pytanie? Skoro pyta, tzn., że nie wie jak się ubrać. Co do tematu, to proponuję przede wszystkim wygodne buty, które Cię nie obetrą. Co do ubioru, to kwestia ma się różnie, ponieważ pary przychodzą ubrane i na sportowo i np. w jeansach. Ja proponuję jakieś leginsy i koszulkę z krotkim rękawem. Wtedy jest najwygodniej. Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: jak sie ubrać?? 24.01.10, 12:34 ciasteczkowy_diabelek napisała: > No i po co ta złośliwość? Sprawiło ci to radość, że w ironiczny sposób odpowies > z na pytanie? Faktycznie głupio mi=idę przemyśleć swoje życie od nowa. Może zacznę od dokarmiania sarenek w lesie bo zimno. Odpowiedz Link Zgłoś
olka0306 Re: jak sie ubrać?? 24.01.10, 12:45 sprawia Ci to przyjemność rozumiem, gratuluje grunt to znaleźć sobie w życiu cel. Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: jak sie ubrać?? 24.01.10, 12:55 olka0306 napisała: grunt to znaleźć sobie w życiu cel. Nie wiem co ma znalezienie życiowego celu do ubrania się na tańce, ale skoro piszesz o tych dwóch elementach w jednym wątku to coś musi być na rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
lena774 Re: jak sie ubrać?? 24.01.10, 12:47 beznadziejny jesteś, ośmieszasz się tylko takimi durnymi wpisami. Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: jak sie ubrać?? 24.01.10, 12:53 lena774 napisała: > beznadziejny jesteś, ośmieszasz się tylko takimi durnymi wpisami. Weź lena nie mów mi tylko, że poprzez jeden jedyny nieodpowiedzialny wpis straciłem image poważanego profesora uniwersytetu w Cambridge, na który pracowałem latami. Odpowiedz Link Zgłoś
lena774 Re: jak sie ubrać?? 24.01.10, 15:16 potworski napisał: > straciłem image poważanego profesora uniwersytetu w Cambridge marzenia piękna sprawa. po prostu nie rozumiem dlaczego z takim cynizmem odnosisz się do pytania autorki? ma dylemat, więc prosi o radę, może nigdy nie była na kursie tańca i nie wie czy ma się ubrać w dres czy sukienkę, czy to takie dziwne? a Ty jak nie masz nic wartościowego do powiedzenia to daruj sobie te złośliwe uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: jak sie ubrać?? 24.01.10, 15:52 lena774 napisała: a Ty jak nie masz nic wartościowego do powiedzenia to daruj sobie te złośliwe uwagi. W porządku, pod warunkiem, że wskażesz mi jeszcze jakiś obiektywny ośrodek decydujący o tym co jest wartościowe a co nie jest. A co do reszty posta - co ty myślisz, że ja się będę tobie tłumaczył po co napisałem to co napisałem? Jak nie rozumiesz to pobądź trochę na forum, albo zapytaj którejś z tutejszych bardziej doświadczonych bywalczyń. Odpowiedz Link Zgłoś
lena774 Re: jak sie ubrać?? 24.01.10, 16:25 wartościowe są na pewno komentarze coś wnoszące do rozmowy a nie takie puste klepanie bez sensu większego, to chyba logiczne. i z całą pewnością nikt nie oczekuje żadnego tłumaczenia Twoich komentarzy; Twoje prawo że możesz pisać co chcesz ale po co to robić z taką uszczypliwością..? zatem doświadczony bywalcu fk.. wybacz, ale dalsza polemika na ten temat zmierza do nikąd, więc tylko mała, dobra rada na przyszłość, żeby tak zawzięcie nie dywagować kiedy nie potrafi się zrozumieć prostej treści i logicznego przekazu postu autora wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: jak sie ubrać?? 24.01.10, 16:36 lena774 napisała: > wartościowe są na pewno komentarze coś wnoszące do rozmowy a nie takie puste klepanie bez sensu większego, Zatem powiedz mi co do dyskusji o ubraniu autorki wątku wniósł ten wpis: beznadziejny jesteś, ośmieszasz się tylko takimi durnymi wpisami. Odpowiedz Link Zgłoś
lena774 Re: jak sie ubrać?? 24.01.10, 17:11 miałam zakładać osobny wątek żeby obwieścić wszem i wobec że Twoje komentarze są po prostu nieprzydatne? de facto cała ta nasza dyskusja nic nie wnosi bezpośrednio do tematu o ubraniu ale pośrednio, poprzez to, że staram Ci się uświadomić, że napisanie czegoś sensownego i użytecznego nie boli, mam nadzieję, że wniesie coś dobrego do innych dyskusji z równie 'beznadziejnymi' problemami, z jakimi z pewnością w Twoim mniemaniu są takie wątki jak ten. tylko teraz się pojawia, po co w ogóle to forum jest? widać po wpisach, że jesteś inteligentnym facetem, tylko szkoda, że nie możesz tego spożytkować w lepszy sposób. A komentarze takiego typu jak Twój pierwszy do autorki to nie są żadne inteligentne riposty, jak ktoś tu ładnie napisał, tylko najzwyczajniej w świecie złośliwe i niemiłe uwagi. Ale to już pisałam i nie będę się powtarzać, jeśli to tak ciężko pojąć no to pozostaje mi tylko współczuć. Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: jak sie ubrać?? 24.01.10, 17:21 lena774 napisała: tylko teraz się pojawia, po co w ogóle to forum jest? widać po wpisach, że jesteś inteligentnym facetem, tylko szkoda, że nie możesz tego spożytkować w lepszy sposób. A jaki to jest ten lepszy sposób? Czy dla ciebie "lepszy" oznacza latanie po forum i niesienie pomocy nawet przy najgłupszym problemie? Dobra=twoja sprawa, nikt ci tego nie broni - pomagaj nawet jak ktoś spyta czy szafkę w kredensie otwierać lewą ręką czy prawą. Ale forum to forum i tak jak ty masz prawo pomagać na z du#py wzięte problemy tak samo ja mam prawo je po swojemu komentować. Odpowiedz Link Zgłoś
lesialesia Re: jak sie ubrać?? 24.01.10, 12:54 biedny potworski atakowany przez tłum, który nie rozumie jego inteligentnych ripost. jak można z taką paniką pytać co założyć na kurs tańca? czytając to forum może się przekonać, że istnieją osoby kompletnie niegotowe do życia. Odpowiedz Link Zgłoś
ciasteczkowy_diabelek Re: jak sie ubrać?? 24.01.10, 12:57 lesialesia jeśli gotowością do życia jest wiedza co włożyć na kurs tańca, to gratuluję ci dojrzałości. poza tym, dla mnie inteligencja nie jest jednoznaczna z ironicznymi wpisami na forum, no ale jak kto woli Odpowiedz Link Zgłoś
phalaenopsis Re: jak sie ubrać?? 24.01.10, 13:18 A ja tak offtopic, bo widzę, że tu paru poważnych speców w temacie: parafrazując post autorki - co miałaby na te zajęcia założyć, żeby się ośmieszyć? Odpowiedz Link Zgłoś
olka0306 Re: jak sie ubrać?? 24.01.10, 13:17 Riposta? czy Ty wiesz o czym piszesz? Tak, byłam nieprzygotowana na kurs tańca, moja wina biję się w pierś. Powiedz mi jeszcze co powinnam wiedzieć żeby się nie okazało, że jestem całkowicie nieprzystosowana do życia, ale Ty na pewno podzielisz się swoją wiedzą, wydawało mi się że duże znaczenie ma zwykła ludzka życzliwość ale ja chyba jakaś całkiem nieprzystosowana jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
haylee Re: jak sie ubrać?? 24.01.10, 14:09 Hej:) szczerze to nie bardzo wiem,co włożyć-ale może wrzuć do torby jakąś alternatywną parę butów czy dodatkowy dresik-zawsze będzie można się przebrać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ingeborg Re: jak sie ubrać?? 24.01.10, 14:28 jezu ależ się oburzenie przetoczyło przez gawiedź. ostatnio na forum moda był wątek "czy wyglądam śmiesznie w tym kombinezonie narciarskim". tak, k...a, wszyscy na stoku/sali treningowej będą patrzyli tylko na nie i wytykali je palcami: oooo to ta co założyła niebieskie legginsy a wszyscy mają rózowe, ale wiocha, pośmiejmy się z nich trochę. a gdybyś kobieto nie zapytała na forum to w czym byś poszła? powiedz mi co masz takiego straszliwego w szafie że nosząc to na zajęciach z tanca możesz się osmieszyć? nos klauna? wyobraź sobie że większość ludzi skupi się na krokach a nie na twojej bluzeczce. niesamowite, co? Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: jak sie ubrać?? 24.01.10, 13:54 ciasteczkowy_diabelek napisała: Ja proponuję jakieś leginsy i koszulkę z krotkim rękawem. Wtedy jest najwygodniej. nauka tańca w legginsach? no proszę cię...chyba, że w domu, ale tam wygodniejsza byłaby piżama, albo koszula nocna. Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: jak sie ubrać?? 24.01.10, 12:59 Co to jest taniec dla narzeczonych? Kurs walca przed weselem? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: jak sie ubrać?? 24.01.10, 13:53 i getry i baletki i przepaska na czoło i tutu. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: jak sie ubrać?? 24.01.10, 15:35 no nie wiem, nie wiem, ja to bym miała zagwozdkę w drugą stronę: jak się ubrać, żeby się ośmieszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
aardwolf Re: jak sie ubrać?? 24.01.10, 15:58 six_a napisała: > no nie wiem, nie wiem, ja to bym miała zagwozdkę w drugą stronę: jak się ubrać, > żeby się ośmieszyć. > wiadomosci.wp.pl/gid,11878845,title,Zdjecia-tygodnia,gpage,11,img,11878969,galeria.html licząc od lewej pani nr. 1, 2 i 4 Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: jak sie ubrać?? 24.01.10, 17:06 aardwolf napisał: co chcesz od pani nr 1? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: jak sie ubrać?? 25.01.10, 09:56 a podpis czytałem? to jest happening a nie kurs tańca dla narzeczonych. poza tym co chcesz od tych ciuchów? - normalny strój roboczy agentki;) Odpowiedz Link Zgłoś
megi1973 Re: jak sie ubrać?? 25.01.10, 08:57 głupie pytanie-głupia odpowiedź! najbardziej lubię cięte riposty pana Potworskiego-nie sposób się nie uśmiechnąć:) Odpowiedz Link Zgłoś