kkkkota 11.02.10, 13:52 Ile was jest i która to która? Jedna z was to feministka , inna jest szalona i przeklina a ta trzecia to konserwatystka. A może to części składowe jednej osoby? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hermina25 Re: Hermina 11.02.10, 14:35 ojoj :D normalnie wątek poświęcony dla nas Siostra ;) Są nas dwie,o istnieniu trzeciej,zwłaszcza konserwatystki (afee) nie mam pojęcia :) Ja nie jestem feministką ,tylko damską szowinistyczną świnią :D A siostra wcale nie przeklina ,tylko podkreśla w ten sposób swoje wypowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
kkkkota Re: Hermina 11.02.10, 15:25 To tyy jesteś ta przeklinajaca ,chciałam cię uswiadomic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina26 Re: Hermina 11.02.10, 14:41 A to juz trzeci raz nas o to pytają siostro. Ja mam taki plan by zmienic nicka - na HerMinetka :), ale już sie do tego przywyczaiłam i kocham siebie w w swojej herminatorowatosci!!! A Ty jesteś feministka czy szalona czy przeklinasz? A ja moge wyjsc na konserwatystke bo się przed chwila przyznałam, ze mimo iż nie prasuje koszul męzowi którego nie mam to nie widze w tym nic złego. Jak chce byc tą szaloną, która, do kó... nędzy, przeciez nie przeklina i ma silne korzenie feministyczne mimo całej sympati dla różnych panów! Odpowiedz Link Zgłoś
hermina26 Re: Hermina 11.02.10, 15:33 O nie! Nie ma! Nie tutaj! Nie z nami te numerki:> Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Hermina 11.02.10, 15:44 To ich jest wiecej? :((( Rozmnazaja sie przez poczkowanie? Odpowiedz Link Zgłoś