Gość: ona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.04, 14:15 wydaje mi się że tylko siebie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uri_ja Re: czy faceci potrafią kochać 12.02.04, 14:18 ..eee tam! zobacz ilu tu fajnych i oddanych kolesi! Odpowiedz Link Zgłoś
misletoe Re: czy faceci potrafią kochać 13.02.04, 12:54 Wszystkim Paniom którelubią poezje pragne polecić adres internetowy:kor.sz.w.interia.pl ale bez www na poczatku.Prosze mi odpisac napodany adres Odpowiedz Link Zgłoś
fitit Re: czy faceci potrafią kochać 12.02.04, 14:18 Oj przesadzasz, czasem niektóre zasługują na odrobinę miłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: czy faceci potrafią kochać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.04, 14:20 no co ty naprawdę a już myślałam że nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jontek Re: czy faceci potrafią kochać IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 12.02.04, 14:19 uważasz, że wszyscy faceci są tacy sami? A wszystkie kobiety? Kazda potrafi kochać? I robi to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: czy faceci potrafią kochać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.04, 14:21 jak się oburzacie tzn że nie jest z wami jeszcze tak żle macie jakieś uczucia Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: czy faceci potrafią kochać 12.02.04, 14:46 Oczywiście! Nawet wiele kobiet naraz! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darkman Tak masz racje, nie potrafia kochac !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.04, 20:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darkman idz do klasztoru,co sie bedziesz z facetami zadawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.04, 20:34 c Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anai Re: czy faceci potrafią kochać IP: *.hrz.tu / *.hrz.tu-chemnitz.de 13.02.04, 13:59 zapytam w poniedzialek jak wroci z domu. jak kocha, ale nie mnie, to chyba znak, ze jednak jest wrazliwym facetem, bo przeciez kocha, ale dla mnie nieodpowiednim. a jak kocha mnie, to juz w ogole najfajniejsze pod sloncem rozwiazanie, a jak nie kocha.. to moze nie jestem jego miloscia, a on moja? i co, wtedy mam mu powiedziec, ze jest nieczuly? mysle ze nie. facet to facet. swoje uczucia ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: czy faceci potrafią kochać IP: *.chello.pl 13.02.04, 14:20 ja sie za wszystkich facetow nie wypowiem ale ja KOCHAM moja zone, KOCHAM dzieci mam nadzieje ze starczyloby mi hartu ducha zeby sie zachowac jak Roberto Benigni w "Życie jest piękne" Odpowiedz Link Zgłoś
lesio958 Re: czy faceci potrafią kochać 13.02.04, 17:24 Poznałem ją 24 lata temu.Już po pierwszej randce czułem i wiedziałem ,ze to jet coś czego nie mogę tak łatwo odpuścić. Po 1,5 miesiaca poprosiłem ja o ręke i za 7 miesięcy byłem szczęśliwym małżonkiem .Kochałem bardzo wtedy i kocham teraz choć przeszliśmy szmat drogi w deszczu i słońcu. Czy potrafie kochać ?-myślę ,że tak .Pytanie następne powinno paść-co to jest za słowo "kocham",jak je definiowac,jak rozumieć i umiejscowić w dzisiejszym życiu.Życiu pełnym trosk,kłopotów ,szybkosci przemian poglądowych i obyczajowych. Czy w takich warunkach "faceci potrafią kochać? " Mówiąc za siebie mogę powiedzieć ,że chyba TAK . Odpowiedz Link Zgłoś
aktin Re: czy faceci potrafią kochać 13.02.04, 17:46 Potrafią. Na mnóstwo sposobów. Ostatnio słuchałam jak mój przyjaciel opowiadał o swojej małej córeczce, jak zachwyca sie każdym jej gestem, każdym oddechem... TO DOPIERO JEST MIŁOŚĆ! Cudo :) Odpowiedz Link Zgłoś
szynkowa Re: czy faceci potrafią kochać 13.02.04, 18:05 Potrafią. Trzeba tylko trafić na TEGO właściwego. Odpowiedz Link Zgłoś
lesio958 Re: czy faceci potrafią kochać 13.02.04, 18:30 Ten właściwy i przez nas "trafiony " partner chyba jest powodem ,ze potrafimy i to czynimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: czy faceci potrafią kochać IP: *.adsl.proxad.net 13.02.04, 20:02 nie wazne czy faceci potrafia ,wazne zeby ten twoj cie kochal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: czy faceci potrafią kochać IP: *.net.autocom.pl 19.02.04, 18:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: czy faceci potrafią kochać IP: *.net.autocom.pl 19.02.04, 19:01 Miłość polega prawie wyłącznie na rozmowie. Jest tylko jedna rzecz niewyczerpana u człowieka, który kocha: dobroć, wdzięk i delikatność. Wszystko odczuć, odgadnąć, uprzedzić; umieć zrobić wymówkę nie urażając tkliwośći; pozbawić podarunek wszelkiej pychy; zdwoić wartość uczynku przez miłą i wykwintną formę; ukryć pochlebstwo w postępowaniu, nie w słowach; starać się wszystko uzyskać z dobrej woli nie zaś wydzierając gwałtem; dotykać bez szorstkości, umieć wlać pieszczotę w każde spojrzenie, nawet w dźwięk głosu; nigdy nie wprawiać w zakłopotanie; bawić się nie rażąc smaku; głaskać pieszczotą serce, mówić do duszy... Oto wszystko czego pragną kobiety; oddałyby rozkosze wszystkich nocy Messaliny za to, aby żyć z człowiekiem umiejącym je karmić tymi pieszczotami duszy, których są tak łakome, a które n i e k o s z t u j ą m ę ż c z y z n ę n i c p r ó c z o d r o b i n y s t a r a n i a. Odpowiedz Link Zgłoś
sita_atlantis Re: czy faceci potrafią kochać 19.02.04, 19:25 Dziewczyny!!! Przyciągnijcie swoich facetów i każcie przeczytać tego posta!!! Żeby każdy facet to wiedział... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR$ A najbardziej... IP: *.riz.pl / 195.94.202.* 20.02.04, 11:52 to kochaja takich mistrzuniow jak ty, ktorzy tak pieknie nawijaja im makaron na uszy... i wiem, ze nie bez przyczyny jestes sam, Roberciku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq1 Re: czy faceci potrafią kochać IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.02.04, 09:15 Ola boga , jestem pod wrażeniem wypowiedzi tej egzaltowanej 19 -latki. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: czy faceci potrafią kochać 19.02.04, 19:45 najpierw może zdefiniuj pojęcie 'kochać', albo 'miłość' ... powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
kimmay Re: czy faceci potrafią kochać 19.02.04, 20:53 Kochac tzn... -byc wiernym -byc zawsze gdy ta druga osoba Cie potrzebuje -probowac zrozumiec -robic wszystko,zeby usunac jej klody spod nog na drodze zycia -myslec o niej -nie ranic slowami/czynami -calowac -przytulac -kochac kochac kochac........ mozna bez konca wymieniac....... Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: czy faceci potrafią kochać 19.02.04, 20:56 Gość portalu: ona napisał(a): > wydaje mi się że tylko siebie pewnie że potrafią. I to jeszcze jak... niestety kobiety nie zawsze to doceniają :( Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
glonik Re: czy faceci potrafią kochać 19.02.04, 21:12 Potrafią. Nie uzasadniam, bo impoderabiliów się nie uzasadnia, choć Robertowi się udało. Robercie - pozdrawiam, mój partner ma bardzo podobne podejście do miłości jak Ty. Twoja Żona/Dziewczyna i ja mamy farta :)))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: czy faceci potrafią kochać IP: *.net.autocom.pl 20.02.04, 08:24 Nie mam ani żony ani dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gero Re: czy faceci potrafią kochać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.04, 09:10 a ja dzisiaj przez pol nocy sluchalem spokojnego oddechu mojej Mgiełki i było mi błogo jak w raju. I teraz myślę sobie, ze warto było iśc do niej przez te tysiąc dni i nocy i czołgać sie przez ciemny tunel samotności. Takie osoby jak moja Mgiełka Pan Bog puszcza w bardzo krótkich partiach, wiec nie dziwne ze sie tyle naszukalem. Bede żył dla Niej, pracował dla Niej tak jak potrafie najlepiej, chciałbym aby nigdy nie załowała wyboru. Jest dla mnie całym światem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR$ Do kompletu brakuje tylko... IP: *.riz.pl / 195.94.202.* 20.02.04, 11:47 Bys dla niej wszedl jej w d... bardzo, bardzo gleboko. Ale jestem pewien ze to tez nastapi predzej czy pozniej. Luuudzieee! Raatunkuuuu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mhz Re: Do kompletu brakuje tylko... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.02.04, 12:01 Nie śmiej się z tego, że ktoś tak kocha swoją dziewczynę. W tym nie ma nic złego. Ja swoją też kocham, bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jontek Re: czy faceci potrafią kochać IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 20.02.04, 13:10 ja potrafię Odpowiedz Link Zgłoś