Dodaj do ulubionych

czy faceci potrafią kochać

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.04, 14:15
wydaje mi się że tylko siebie
Obserwuj wątek
    • uri_ja Re: czy faceci potrafią kochać 12.02.04, 14:18
      ..eee tam! zobacz ilu tu fajnych i oddanych kolesi!
      • misletoe Re: czy faceci potrafią kochać 13.02.04, 12:54
        Wszystkim Paniom którelubią poezje pragne polecić adres
        internetowy:kor.sz.w.interia.pl ale bez www na poczatku.Prosze mi odpisac
        napodany adres
    • fitit Re: czy faceci potrafią kochać 12.02.04, 14:18
      Oj przesadzasz, czasem niektóre zasługują na odrobinę miłości.
      • Gość: ona Re: czy faceci potrafią kochać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.04, 14:20
        no co ty naprawdę a już myślałam że nie
    • Gość: jontek Re: czy faceci potrafią kochać IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 12.02.04, 14:19
      uważasz, że wszyscy faceci są tacy sami?
      A wszystkie kobiety? Kazda potrafi kochać? I robi to?
      • Gość: ona Re: czy faceci potrafią kochać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.04, 14:21
        jak się oburzacie tzn że nie jest z wami jeszcze tak żle macie jakieś uczucia
    • kini Re: czy faceci potrafią kochać 12.02.04, 14:46
      Oczywiście! Nawet wiele kobiet naraz! :)
    • Gość: Darkman Tak masz racje, nie potrafia kochac !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.04, 20:31
    • Gość: Darkman idz do klasztoru,co sie bedziesz z facetami zadawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.04, 20:34
      c
    • Gość: anai Re: czy faceci potrafią kochać IP: *.hrz.tu / *.hrz.tu-chemnitz.de 13.02.04, 13:59
      zapytam w poniedzialek jak wroci z domu. jak kocha, ale nie mnie, to chyba znak, ze jednak
      jest wrazliwym facetem, bo przeciez kocha, ale dla mnie nieodpowiednim. a jak kocha mnie, to
      juz w ogole najfajniejsze pod sloncem rozwiazanie, a jak nie kocha.. to moze nie jestem jego
      miloscia, a on moja? i co, wtedy mam mu powiedziec, ze jest nieczuly? mysle ze nie. facet to
      facet. swoje uczucia ma.

• Gość: facet Re: czy faceci potrafią kochać IP: *.chello.pl 13.02.04, 14:20
      ja sie za wszystkich facetow nie wypowiem

ale ja KOCHAM moja zone, KOCHAM dzieci
      mam nadzieje ze starczyloby mi hartu ducha zeby sie zachowac jak
      Roberto Benigni w "Życie jest piękne"

• lesio958 Re: czy faceci potrafią kochać 13.02.04, 17:24
        Poznałem ją 24 lata temu.Już po pierwszej randce czułem i wiedziałem ,ze to
        jet coś czego nie mogę tak łatwo odpuścić. Po 1,5 miesiaca poprosiłem ja o ręke
        i za 7 miesięcy byłem szczęśliwym małżonkiem .Kochałem bardzo wtedy i kocham
        teraz choć przeszliśmy szmat drogi w deszczu i słońcu.
        Czy potrafie kochać ?-myślę ,że tak .Pytanie następne powinno paść-co to jest
        za słowo "kocham",jak je definiowac,jak rozumieć i umiejscowić w dzisiejszym
        życiu.Życiu pełnym trosk,kłopotów ,szybkosci przemian poglądowych i
        obyczajowych.
        Czy w takich warunkach "faceci potrafią kochać? " Mówiąc za siebie mogę
        powiedzieć ,że chyba TAK .
        • aktin Re: czy faceci potrafią kochać 13.02.04, 17:46
          Potrafią. Na mnóstwo sposobów.

Ostatnio słuchałam jak mój przyjaciel opowiadał o swojej małej córeczce, jak
          zachwyca sie każdym jej gestem, każdym oddechem...

TO DOPIERO JEST MIŁOŚĆ!

Cudo :)
    • szynkowa Re: czy faceci potrafią kochać 13.02.04, 18:05
      Potrafią. Trzeba tylko trafić na TEGO właściwego.
      • lesio958 Re: czy faceci potrafią kochać 13.02.04, 18:30
        Ten właściwy i przez nas "trafiony " partner chyba jest powodem ,ze potrafimy
        i to czynimy.
        • Gość: anka Re: czy faceci potrafią kochać IP: *.adsl.proxad.net 13.02.04, 20:02
          nie wazne czy faceci potrafia ,wazne zeby ten twoj cie kochal
          • Gość: robert Re: czy faceci potrafią kochać IP: *.net.autocom.pl 19.02.04, 18:48
            • Gość: robert Re: czy faceci potrafią kochać IP: *.net.autocom.pl 19.02.04, 19:01
              Miłość polega prawie wyłącznie na rozmowie. Jest tylko jedna rzecz
              niewyczerpana u człowieka, który kocha: dobroć, wdzięk i delikatność. Wszystko
              odczuć, odgadnąć, uprzedzić; umieć zrobić wymówkę nie urażając tkliwośći;
              pozbawić podarunek wszelkiej pychy; zdwoić wartość uczynku przez miłą i
              wykwintną formę; ukryć pochlebstwo w postępowaniu, nie w słowach; starać się
              wszystko uzyskać z dobrej woli nie zaś wydzierając gwałtem; dotykać bez
              szorstkości, umieć wlać pieszczotę w każde spojrzenie, nawet w dźwięk głosu;
              nigdy nie wprawiać w zakłopotanie; bawić się nie rażąc smaku; głaskać
              pieszczotą serce, mówić do duszy... Oto wszystko czego pragną kobiety; oddałyby
              rozkosze wszystkich nocy Messaliny za to, aby żyć z człowiekiem umiejącym je
              karmić tymi pieszczotami duszy, których są tak łakome, a które
              n i e k o s z t u j ą m ę ż c z y z n ę n i c
              p r ó c z o d r o b i n y s t a r a n i a.
              • sita_atlantis Re: czy faceci potrafią kochać 19.02.04, 19:25
                Dziewczyny!!! Przyciągnijcie swoich facetów i każcie przeczytać tego posta!!!
                Żeby każdy facet to wiedział... :)
              • sita_atlantis Re: czy faceci potrafią kochać 19.02.04, 19:27
              • Gość: KR$ A najbardziej... IP: *.riz.pl / 195.94.202.* 20.02.04, 11:52
                to kochaja takich mistrzuniow jak ty, ktorzy tak pieknie nawijaja im makaron na
                uszy...

i wiem, ze nie bez przyczyny jestes sam, Roberciku...
              • Gość: qq1 Re: czy faceci potrafią kochać IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.02.04, 09:15
                Ola boga , jestem pod wrażeniem wypowiedzi
                tej egzaltowanej 19 -latki.

• rzulw Re: czy faceci potrafią kochać 19.02.04, 19:45
      najpierw może zdefiniuj pojęcie 'kochać', albo 'miłość' ... powodzenia
    • kimmay Re: czy faceci potrafią kochać 19.02.04, 20:53
      Kochac tzn...
      -byc wiernym
      -byc zawsze gdy ta druga osoba Cie potrzebuje
      -probowac zrozumiec
      -robic wszystko,zeby usunac jej klody spod nog na drodze zycia
      -myslec o niej
      -nie ranic slowami/czynami
      -calowac
      -przytulac
      -kochac kochac kochac........

mozna bez konca wymieniac.......
    • losiu4 Re: czy faceci potrafią kochać 19.02.04, 20:56
      Gość portalu: ona napisał(a):

> wydaje mi się że tylko siebie

pewnie że potrafią. I to jeszcze jak... niestety kobiety nie zawsze to
      doceniają :(

Pozdrawiam

Losiu
    • glonik Re: czy faceci potrafią kochać 19.02.04, 21:12
      Potrafią. Nie uzasadniam, bo impoderabiliów się nie uzasadnia,
      choć Robertowi się udało.
      Robercie - pozdrawiam, mój partner ma bardzo podobne podejście
      do miłości jak Ty. Twoja Żona/Dziewczyna i ja mamy farta :)))).
      • Gość: robert Re: czy faceci potrafią kochać IP: *.net.autocom.pl 20.02.04, 08:24
        Nie mam ani żony ani dziewczyny.
        • Gość: gero Re: czy faceci potrafią kochać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.04, 09:10
          a ja dzisiaj przez pol nocy sluchalem spokojnego oddechu mojej Mgiełki i było
          mi błogo jak w raju. I teraz myślę sobie, ze warto było iśc do niej przez te
          tysiąc dni i nocy i czołgać sie przez ciemny tunel samotności. Takie osoby jak
          moja Mgiełka Pan Bog puszcza w bardzo krótkich partiach, wiec nie dziwne ze sie
          tyle naszukalem. Bede żył dla Niej, pracował dla Niej tak jak potrafie
          najlepiej, chciałbym aby nigdy nie załowała wyboru. Jest dla mnie całym
          światem.
          • Gość: KR$ Do kompletu brakuje tylko... IP: *.riz.pl / 195.94.202.* 20.02.04, 11:47
            Bys dla niej wszedl jej w d... bardzo, bardzo gleboko. Ale jestem pewien ze to
            tez nastapi predzej czy pozniej.

Luuudzieee! Raatunkuuuu!
            • Gość: mhz Re: Do kompletu brakuje tylko... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.02.04, 12:01
              Nie śmiej się z tego, że ktoś tak kocha swoją dziewczynę. W tym nie ma nic
              złego. Ja swoją też kocham, bardzo.
    • Gość: jontek Re: czy faceci potrafią kochać IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 20.02.04, 13:10
      ja potrafię
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka