jan_hus_na_stosie Re: faceci to dno 20.02.10, 11:56 a może jakieś krótkie uzasadnienie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mvszka Re: faceci to dno 20.02.10, 12:01 pewnie rzucił to oklepane hasło i czeka aż MY będziemy to uzasadniać. Ja nie potwierdzam i nie zaprzeczam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: faceci to dno 20.02.10, 12:02 A po co? Co Cie obchodzi uzasadnienie kogoś kto dał się zrobić w c... a teraz wszystkich facetów obwinia?:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: faceci to dno 20.02.10, 12:54 Rozumiem, ze skoro dal to zrobil to swiadomie. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: faceci to dno 20.02.10, 13:22 Czyli niezaprawiony w bojach skoro go nadal boli. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt przytupnij jeszcze nozka :) 20.02.10, 12:09 lubie ten jakze uroczy, bo jakze kobiecy akt zlosci i bezsilnosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
wartosc.energetyczna Re: przytupnij jeszcze nozka :) 20.02.10, 12:12 to akurat jest męski akt złości i bezsilności Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: przytupnij jeszcze nozka :) 20.02.10, 12:38 wartosc.energetyczna napisała: > to akurat jest męski akt złości i bezsilności nie moze byc, gdyz przeciez mezczyzni nie maja nozek, tylko kopyta :) Odpowiedz Link Zgłoś
wartosc.energetyczna Re: przytupnij jeszcze nozka :) 20.02.10, 12:41 facettt napisał: > wartosc.energetyczna napisała: > > > to akurat jest męski akt złości i bezsilności > > > nie moze byc, gdyz przeciez mezczyzni nie maja nozek, > tylko kopyta :) nic nie kumasz. barshtchu to akurat facet. o jego kopytach nic mi nie wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: przytupnij jeszcze nozka :) 20.02.10, 12:44 wartosc.energetyczna napisała: > > nic nie kumasz. - jasne, ze nie kumam doskonale wiem, ze od myslenia, to sa kobiety a mezczyzni jedynie od wykonywania polecen. barshtchu to akurat facet. o jego kopytach nic mi nie wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
wartosc.energetyczna Re: przytupnij jeszcze nozka :) 20.02.10, 12:45 facettt napisał: > wartosc.energetyczna napisała: > > > > > nic nie kumasz. > > - jasne, ze nie kumam > doskonale wiem, ze od myslenia, to sa kobiety > a mezczyzni jedynie od wykonywania polecen. > > barshtchu to akurat facet. o jego kopytach nic mi nie wiadomo typowo męska histeria :) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt no to przytupne jeszcze nozka :) 20.02.10, 12:49 wartosc.energetyczna napisała: > typowo męska histeria :) > i no wyszlo szydlo z worka, ze ze mnie BABA, a nie facet. Odpowiedz Link Zgłoś
wartosc.energetyczna Re: no to przytupne jeszcze nozka :) 20.02.10, 12:58 facettt napisał: > wartosc.energetyczna napisała: > > > typowo męska histeria :) > > > > i no wyszlo szydlo z worka, ze ze mnie BABA, a nie facet. sam wiesz najlepiej co masz w majtkach. jeśli jednak myślisz, że to tupanie nóżką decyduje o płci, to śpieszę cię uspokoić, że histeria pt. "kobieta mnie bije" to typowo męska przypadłość Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: no to przytupne jeszcze nozka :) 20.02.10, 13:04 wartosc.energetyczna napisała: > > sam wiesz najlepiej co masz w majtkach. - roznie z tym bywa, ale instynktownie czuje, ze przy Tobie - tobym cos mial :) jeśli jednak myślisz, że to tupanie nóżką decyduje o płci, to śpieszę cię uspokoić, że histeria pt. "kobieta mnie > bije" to typowo męska przypadłość - no i tu sie zgadzamy, ze niektory facet to tez baba. Odpowiedz Link Zgłoś
wartosc.energetyczna Re: no to przytupne jeszcze nozka :) 20.02.10, 13:09 facettt napisał: > wartosc.energetyczna napisała: > > > > > sam wiesz najlepiej co masz w majtkach. > > - roznie z tym bywa, ale instynktownie czuje, > ze przy Tobie - tobym cos mial :) widzisz, nie jesteś kobietą. kobiety mają sprawną intuicję. idź pomóż żonie ziemniaki odcedzić :) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt no to moze wytne chociaz holubca :))) 20.02.10, 13:15 wartosc.energetyczna napisała: > widzisz, nie jesteś kobietą. kobiety mają sprawną intuicję. - wiem. stad tej moj podziw do wszystkiego - co lepsze. idź pomóż żonie ziemniaki odcedzić :) nie dam rady. jak w 45-tym obok chalupy wybuchla bomba i nasypalo mi piachu za rekawy, to do tej pory nie moge go wysypac. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt ps. 20.02.10, 12:46 > wartosc.energetyczna napisała: > barshtchu to akurat facet. o jego kopytach nic mi nie wiadomo PS. skoro barshtchu to facet, aa o jego kopytach nic ni wiesz, to moze wiesz cos o jego uszkach? Bo osbiscie barszczem z uszkami bywam dosc zainteresowany. Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: faceci to dno 20.02.10, 12:34 Czemuż,ach czemuż tak postponujesz swoją płeć? Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: faceci to dno 20.02.10, 12:42 a na dnie jest butapren i doorne babska sie do niego kleja. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: faceci to dno 20.02.10, 12:48 ale kto chcialby potem z nacpanymi gadac? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mvszka Re: faceci to dno 20.02.10, 12:50 widzisz, a ja z Tobą gadam regularnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: faceci to dno 20.02.10, 12:58 Tylko dlatego, ze ja nie trzezwieje :) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 Re: faceci to dno 20.02.10, 13:21 mvszka napisała: > a ja z domu nie wychodzę - zima jak sie boisz prawdziwego zycia, to zamow chociaz tele-pizze i daj pozyc innym :) Odpowiedz Link Zgłoś
mvszka Re: faceci to dno 20.02.10, 13:29 od telepizzy wolę teletubisia, bo nie tuczy ;) a wogóle kto się Cię pytał o zdanie co? Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 Re: faceci to dno 20.02.10, 13:30 mvszka napisała: > a wogóle kto się Cię pytał o zdanie co? - sumienie mie pytalo, to mu tak tylko glosno odpowiedzialam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mvszka Re: faceci to dno 20.02.10, 13:36 Aaa to nie przeszkadzam, bo sumieniu trzeba oddpowiadać grzecznie na wszystkie pytania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio eeee tam... 20.02.10, 13:39 mvszka napisała: > Aaa to nie przeszkadzam, bo sumieniu trzeba oddpowiadać grzecznie na wszystkie pytania ;) mnie jak ono o cos pyta - to odpowiadam mniej grzecznie : - a paszlo ty kury macac! Odpowiedz Link Zgłoś
mvszka Re: eeee tam... 20.02.10, 13:44 mnie się nawet o nic nie pyta, tylko od razu z wyrzutami :( Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: eeee tam... 20.02.10, 13:52 mvszka napisała: > mnie się nawet o nic nie pyta, tylko od razu z wyrzutami :( bo jakies niewychowane masz to sumienie. mnie tam udalo sie je wychowac. jak podskoczy, to po lapach. wiec grzeczne jest i spolegliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
mvszka Re: eeee tam... 20.02.10, 13:58 myślisz, że jak rachunek mu zrobię to się uspokoi? Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: eeee tam... 20.02.10, 14:16 mvszka napisała: > myślisz, że jak rachunek mu zrobię to się uspokoi? Ty nie rob mu rachunku , tylko mu go od razu wystaw. Do placenia, to malo kto jest chetny, wiec najpewniej sie wtedy schowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
mvszka Re: eeee tam... 20.02.10, 14:30 wystawię, a jeszcze lepiej jak pójdzie z torbami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: faceci to dno 20.02.10, 12:51 teletoobis napisał: > ale kto chcialby potem z nacpanymi gadac? :) w nocy kazda kobieta jest piekna a nacpana jeszcze bardziej :) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: faceci to dno 20.02.10, 12:59 noc ku temu niepotrzebna, wystarczy flaszeczka czegos dobrego.... No- w niektorych przypadkach dwie :) Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian znowu nie zadzwonił? :) 20.02.10, 12:54 barshtchu napisał: > na pohybel facetom nie przejmuj się, następny na pewno zadzwoni Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: znowu nie zadzwonił? :) 20.02.10, 13:40 Nie zadzwonił, nie napisał, wiechcia kwiatów nie przyniósł i od razu obraza majestatu.:D Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: znowu nie zadzwonił? :) 20.02.10, 13:48 menk.a napisała: > Nie zadzwonił, nie napisał, wiechcia kwiatów nie przyniósł i od razu obraza > majestatu.:D dno po prostu :) Odpowiedz Link Zgłoś