kombinerki_pinocheta 23.02.10, 23:08 Dla wszystkich wielbicielek facetow w przescieradlach. KLIK Lubicie braz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kombinerki_pinocheta Re: Do poczytania 23.02.10, 23:25 O zwierzetach trzeba pisac jak najwiecej majac na uwadze sytuacje, w jakiej powoli znajduje sie Europa. Chyba nie zdajesz sobie sprawy jak bardzo popularni sa oni wsrod Polek. Nie chcialbym zeby sprowadzaly one fanatykow do mojego kraju. Nie nawiazalem do ttekstu (oprocz brazu), bo nie chce sobie podnosic cisnienia. Samo czytanie spowodowalo u mnie maksymalne wku.rwienie. Ciekawe kiedy watek zniknie z tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Do poczytania 23.02.10, 23:35 Z jednej strony jest w tym jakaś racja - Polski wychodzą za mąż za Arabów, niektórzy z nich mogą okazać się problematyczni. Z drugiej - tam są ludzie, którzy chcą normalnie żyć i nie chcą być posądzani o nie wiadomo co. Polacy mają za granicą opinie totalnych rasistów (czyli dla niektórych ras s są w ich odczuciu szczególnie niebezpieczni). Ale czy każdy Polak taki jest? Jak murzyn przyjedzie do Polski, spotka go kilka niemiłych rzeczy to w swoim kraju będzie jeszcze bardziej podkręcał ten stereotyp. Marginalizacja tych ludzi nie jest rozwiązaniem. Jak wszyscy będą ich odrzucać to dopiero staną się groźni. Lepsza jest skuteczna asymilacja (przykład tego pana z początku wpisu na blogu). Żeby było jasne: wolę Polaków ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aardwolf Re: Do poczytania 24.02.10, 08:52 Ale żal ściska. Żeby Cię jeszcze bardziej wnerwić to się pochwalę: w niedzielę zaliczyłem one night standa. Liczba dziewic (choćby wtórnych) na tym forum się zawęża. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Do poczytania 24.02.10, 09:23 Aardwolf, a to nie Ciebie strach przed HIV powstrzymywał przed jednorazówkami?;) Odpowiedz Link Zgłoś
aardwolf Re: Do poczytania 24.02.10, 09:28 Akurat wyjątkowo w tym przypadku jestem bardzo spokojny. Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki_pinocheta Re: Do poczytania 24.02.10, 12:38 Stary zabawniejszy jestes od Potworskiego. :) Szkoda tylko, ze nie rozumiesz co pisze, bo wlasne kompleksy przyslaniaja Ci oczy. To ze TY zazdroscisz zaliczaczom ich chuci i zdolnosci "wyrywczych" w relacjach damsko-meskich nie znaczy jeszcze, ze JA wszedzie widze konkurencje na tym polu. Wiecej, muzulmanie dla mnie jako faceci to zadna konkurencja. Kobiety, ktore kiedykolwiek spolkowaly z tymi kolesiami traca zupelnie na atrakcyjnosci i staja sie dla mnie kompletnie aseksualne. > Żeby Cię jeszcze bardziej wnerwić to się pochwalę: w niedzielę zaliczyłem one > night standa. Gratulacje. Ciesze sie, ze nawet takiemu Czeskowi jak Tobie czasami sie udaje. Mam tylko nadzieje, ze nie nosila kwefu, bo moze sie ta przygoda zle dla niej skonczyc, gdy jej brat/ojciec/matka/kuzyn sie o niej dowiedza. Do posluchania/obejrzenia: KLIK KLIK I moj faworyt, prawdziwie meskie zachowanie. KLIK Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Do poczytania 23.02.10, 23:30 > Lubicie braz? > Nie, wolę khaki. Idiotyczna metafora. Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: Do poczytania 23.02.10, 23:53 Znam ten blog. Swego czasu nawet wisial w ulubionych na moim blogu. Jednak w pewnym momencie autor zglupial kompletnie i z dobrego opowiadacza przeksztalcil sie w ziejacego nienawiscia rasiste. Wyrzucilam go z ulubionych i faworytow. Nie lubie ludzi nakrecajacych sie wlasna nienawiscia. Szkoda, to byl dobry blog. Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki_pinocheta Re: Do poczytania 24.02.10, 16:57 Kilka fragmentow jednego z dokumentow dla zaintersowanych. www.youtube.com/watch?v=MInMWhinZDg#t=5m30s www.youtube.com/watch?v=yOiAObEzoaw#t=3m54s www.youtube.com/watch?v=pq08DOps54w#t=1m15s www.youtube.com/watch?v=e88gIoh2C8Q#t=2m53s www.youtube.com/watch?v=lm7LtutC7Do#t=5m10s www.youtube.com/watch?v=J77UwMrzCuc#t=3m50s www.youtube.com/watch?v=GvEIzYKdVn8#t=5m0s Pozdrawiam staropolskim - ALLAH AKBAR ! Odpowiedz Link Zgłoś