pendzacy_krolik 03.03.10, 18:57 i ugotowala rosol. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan_hus_na_stosie Re: miala baba koguta 03.03.10, 18:58 ja rozumiem, że z mężem ci się nie układa ale tego typu porównania to już chyba przesada ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pendzacy_krolik Re: miala baba koguta 03.03.10, 19:24 jan_hus_na_stosie napisał: > ja rozumiem, że z mężem ci się nie układa ale tego typu porównania to już chyba > przesada ;) to nie porownanie, to fakt. dobry kogut to kogut "w rosole" > > Odpowiedz Link Zgłoś
pierdzacy_krolik Re: miala baba koguta 03.03.10, 19:32 jan_hus_na_stosie napisał: > ja rozumiem, że z mężem ci się nie układa ale tego typu porównania to już chyba > przesada ;) Cii, to rosół dla menża:D Odpowiedz Link Zgłoś
pendzacy_krolik gratuluje nicka nt 03.03.10, 19:36 pierdzacy_krolik napisała: > jan_hus_na_stosie napisał: > > > ja rozumiem, że z mężem ci się nie układa ale tego typu porównania > to już chyba > > przesada ;) > > Cii, to rosół dla menża:D Odpowiedz Link Zgłoś
pierdzacy_krolik Re: gratuluje nicka nt 03.03.10, 19:44 Jesteś moją inspiracją:) Odpowiedz Link Zgłoś
pendzacy_krolik Re: gratuluje nicka nt 03.03.10, 19:48 pierdzacy_krolik napisała: > Jesteś moją inspiracją:) a ty dla mnie "powietrzem", tym,ktore wydostaje sie z dolu. Odpowiedz Link Zgłoś
pierdzacy_krolik Re: gratuluje nicka nt 03.03.10, 20:00 > a ty dla mnie "powietrzem", tym,ktore wydostaje sie z dolu. Z jakiego dołu? :) Odpowiedz Link Zgłoś
pendzacy_krolik Re: miala baba koguta 03.03.10, 19:42 hermina25 napisała: > pieRdzący królik,buhahaha :D puszczanie bakow to przywilej wszystkich ssakow. Odpowiedz Link Zgłoś
virtual_woman Re: miala baba koguta 03.03.10, 19:05 ale taki kogut to się chyba długo gotuje.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pendzacy_krolik Re: miala baba koguta 03.03.10, 19:24 virtual_woman napisała: > ale taki kogut to się chyba długo gotuje.. ja mam czas, ja poczekam Odpowiedz Link Zgłoś
ursz-ulka Re: miala baba koguta 03.03.10, 20:21 a nie dało się go tak połknąć na raz? Odpowiedz Link Zgłoś