Gość: Lenka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.08, 22:41 ZDAŁAM!!! Dzisiaj w Dąbrowie,jednak to mozliwe:) Pozdro dla MArty i dzięki za wszparcie!!!P.S. Najlepsze ze na Corsie:] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: martaaa19 Re: ZDAŁAM!!! IP: 217.98.251.* 24.04.08, 08:53 Lenka no to moje gratulacje..;p a jednak jak się chce to się wszystko da ;)) i tak jak chciałaś nie na Corsie ;] to teraz tylko czekanie na upragniony plastik heh ;p pozderek ;)) ;* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martaaa19 Re: ZDAŁAM!!! ups IP: 217.98.251.* 24.04.08, 08:55 uuppsss mała pomyłka przeczytałam że nie trafiła Ci się Corsa ;p tak się bałaś..a jednak nie takie złe te autko ;p pozdr i jeszcze raz gratuluje !!! ;):* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: ZDAŁAM!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.08, 11:15 Dziękuje,dziekuje,dziękuje!! Juz sie ie moge doczekać az odbiore ten plastik,ale jeszcze bardziej jak sobie sprawie autko:) Pozdrawiam i zycze powodzonka wszystkich zdajacym!!!Pamietajcie trzeba dążyć do celu i sie nie poddać!! Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: ZDAŁAM!!! 25.04.08, 10:52 Gratsy, napisz, jak było:) A Corsy są the best, to co się dziwisz?;) Odpowiedz Link Zgłoś