larissa81 23.03.10, 18:13 Ech, zaczęło się od ostrej wymiany zdań, a teraz chodzi naburmuszony po domu i zbiera swoje rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
green-chmurka Re: Facet się pakuje :-( 23.03.10, 18:16 Za chwile bedziesz miala swiety spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Facet się pakuje :-( 23.03.10, 18:19 schowaj mu jednego buta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: Facet się pakuje :-( 23.03.10, 18:22 zanim posłuchasz rady jana podłoż mu jeszcze do tego buta jajko;-) Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Facet się pakuje :-( 23.03.10, 18:33 kseniainc napisała: > zanim posłuchasz rady jana podłoż mu jeszcze do tego buta jajko;-) zgniłe jajko Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Facet się pakuje :-( 23.03.10, 19:10 jej_torebka napisała: > rybę > > .. albo głowę konia. głowę konia znajdzie pewnie na poduszce, jeśli wróci :) Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.g Re: Facet się pakuje :-( 23.03.10, 23:08 jak masz to koniecznie smierdzce to jajko Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Facet się pakuje :-( 23.03.10, 18:21 Hahaha ;D Poczekaj, niech sobie wyobrażę tę scenę. On się pakuje wkurwiony, a ty sobie na forum pykasz. Już... Wyobraziłam sobie. To teraz zdawaj relacje na bieżąco ;D Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: Facet się pakuje :-( 23.03.10, 18:25 Tak jak relacja z czuba. :D Odpowiedz Link Zgłoś
skarpetka_szara Re: Facet się pakuje :-( 23.03.10, 18:24 no i dobrze. Troche gimnastyki mu nie zaszkodzi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Facet się pakuje :-( 23.03.10, 18:33 larissa81 napisała: > Ech, zaczęło się od ostrej wymiany zdań, a teraz chodzi naburmuszony po domu i zbiera swoje rzeczy. daje sygnał, że przeginasz. Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Facet się pakuje :-( 23.03.10, 18:35 arissa81 napisała: > Ech, zaczęło się od ostrej wymiany zdań, a teraz chodzi naburmuszony po domu i zbiera swoje rzeczy. na ile czasu przewidujesz pakowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
ind-ja Re: Facet się pakuje :-( 23.03.10, 18:38 przypomnij mu o szczoteczce do zebow,a tak serio to wyszedl juz,czy jeszcze szuka jakich gaci Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: Facet się pakuje :-( 23.03.10, 18:43 szanuj chlopa swego albowiem jak pieprznie drzwiami to raz a dobrze :] Odpowiedz Link Zgłoś
pendzacy_krolik co to teraz za czasy sa,ze..... 23.03.10, 18:44 ...trzeba zaraz z facetem mieszkac? po cos go sobie brala do domu. a teraz placzesz na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
pierdzacy_krollk Re: co to teraz za czasy sa,ze..... 23.03.10, 18:55 Odezwala się główna biadoląca na forum - którą notabene własny mąż niczym służącą traktował. Ładnie to tak innymi pomiatać, gdy samemu do ideału wiele brakuje? :) Odpowiedz Link Zgłoś
fraje Re: Facet się pakuje :-( 23.03.10, 18:47 cokolwiek z tego nie wyniknie porządki przedświąteczne za Was oboje on sam wykona:) Odpowiedz Link Zgłoś
skarpetka_szara my tu gadu gadu, a oni... 23.03.10, 18:49 w tym czasie pewnie maja make-up seksik. Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: my tu gadu gadu, a oni... 23.03.10, 19:12 skarpetka_szara napisała: > w tym czasie pewnie maja make-up seksik. moze kabel kompa był jego? Odpowiedz Link Zgłoś
skarpetka_szara Re: my tu gadu gadu, a oni... 23.03.10, 19:41 moze tym kablem ja udusil? Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: my tu gadu gadu, a oni... 23.03.10, 19:43 A może ona jego i teraz ukrywają zwłoki? Odpowiedz Link Zgłoś
skarpetka_szara Re: my tu gadu gadu, a oni... 23.03.10, 19:58 jezeli ona jego to z kim te zwloki ukrywa? Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: my tu gadu gadu, a oni... 23.03.10, 23:21 Pardon, miało być: ukrywa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: my tu gadu gadu, a oni... 23.03.10, 22:59 skarpetka_szara napisała: > moze tym kablem ja udusil? > albo przylał. Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Facet się pakuje :-( 23.03.10, 18:50 I Ty nie pomagasz mu? Razem szybciej pójdzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Facet się pakuje :-( 23.03.10, 19:08 Ciekawe, jakby się mój pakował... chyba trzeba by było jakiegoś tira 24-tonowca zamówić... Odpowiedz Link Zgłoś
dokladka Re: Facet się pakuje :-( 23.03.10, 19:19 Nie przeszkadzaj bo jeszcze czegoś zapomni ;) no i jak sie zamkną za nim drzwi to pod żadnym pozorem nie przyjmuj ponownie biednego i skruszonego bo "to pod wpływem emocji było" ... Przerobione na własnej skórze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: Facet się pakuje :-( 23.03.10, 19:26 Glupie jestescie jak but,cieszcie sie ktos was wogole chce Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Facet się pakuje :-( 23.03.10, 19:46 soulshunter napisał: > przynajmniej 1 mądry hehe, dobre 10/10 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ind-ja do autorki 23.03.10, 19:48 no i wyszedl czy tez czeka az mu pranie wyschnie?Pisz co sie wydarzylo,bo pazury juz zjadlam i winem popijam. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: do autorki 23.03.10, 19:50 no na miejscu autorki wymyśliłabym jakąś historię, bo tu wszystkie napalone. Zapewne usłyszy uuuuuuuuu....., jeśli napisze, że właśnie "wszystko sobie wyjaśnili" Odpowiedz Link Zgłoś
ind-ja Re: do autorki 23.03.10, 19:55 e nie bijatyka, ja bym sie cieszyla,bo jakos tak nieswojo sie czuje jak sie innym krzywda dzieje,wiec dopinguje,zeby sie dogadali,tymbardziej,ze z takimi sytuacjami wiekszosc par czasem musi sie zmagac,z roznym skutkiem Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Facet się pakuje :-( 23.03.10, 19:49 Pardon, to ten który po Twoim pójściu do pracy odkrył z zaskoczeniem, że obiad sam nie materializuje się na stole, a gacie w szafce?Jeśli tak, to nie rozumiem tej smutnej miny. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Facet się pakuje :-( 23.03.10, 19:54 Zazdroszczę takiej pamięci. Jeśli tak, to faktycznie autorka nie ma co przejmować się tym, że sobie poszedł. Pewnie wróci jak zgłodnieje. Wiem coś o tym - facet zawsze wraca do łóżka, talerza i wanny z gorąca kąpielą ;D Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Facet się pakuje :-( 23.03.10, 19:56 Zapadła mi w pamięć, bo wypowiedziała się w wątku Pani na którą chłop piłuje ryja jak prowadzi :-) Wątek czytałam, bo był ciekawy. A wypowiedź larissy zapadła mi w pamięć, bo była kompletnie od czapy i nie na temat :D Odpowiedz Link Zgłoś
ind-ja Re: Facet się pakuje :-( 23.03.10, 20:01 od czapy,a coz to za stwor jezykowy? Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Facet się pakuje :-( 23.03.10, 20:05 ind-ja napisała: > od czapy,a coz to za stwor jezykowy? nie słyszałaś takiego określenia? innymi słowy "ni w gruszkę ni w pietruszkę" ;D Odpowiedz Link Zgłoś
ind-ja Re: Facet się pakuje :-( 23.03.10, 20:09 aa nie slyszalam,staram sie byc na biezaco z jezykiem polskim.Zaczyna mi sie robic niezla kolomyja lingwistyczna.A jezyk ojczysty bedzie zawsze mial pierwszenstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Facet się pakuje :-( 23.03.10, 20:12 poprawnie to raczej: ni z gruszki ni z :) Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Facet się pakuje :-( 23.03.10, 20:16 Znaczy się "z dupy wzięty". Innymi słowy post zupełnie nie na temat w tamtym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Facet się pakuje :-( 23.03.10, 19:59 rzeka.chaosu napisała: > Pewnie wróci jak zgłodnieje. Wiem coś o tym - facet zawsze wraca do łóżka, tyle, że nie zawsze do tego co powinien ;D > talerza współczesne kobiety kiepsko gotują w porównaniu z ich matkami i babkami więc często nie ma do czego wracać, tym bardziej gdy w pobliżu jest otwarta Pizza Hut ;D > i wanny z gorąca kąpielą ;D faceci wolą prysznic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Facet się pakuje :-( 23.03.10, 20:09 Nie denerwuj ty mnie już ;D Nie spróbowałeś mojej zupki więc nie krytykuj ;P > faceci wolą prysznic ;) Ja akurat też. Ale niektórzy wolą od czasu do czasu poleżeć z dziewczyną w wannie ;P Poza tym nie ma to jak wzajemne mycie pleców. Pod prysznicem to nie to samo ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ind-ja Re: Facet się pakuje :-( 23.03.10, 20:12 ee rzeko,po 4 latach i niezliczonej ilosci wspolnych kapieli,ten jeszcze niepaslubiony,zada wrecz czasu dla siebie.Ale mu to kiepsko wychodzi bo i tak wepchne do wanny swoj chudy tylek. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Facet się pakuje :-( 23.03.10, 20:16 A mój właśnie nadal mnie ciąga do kąpieli (muszę mu plecy myć). I to nie kobiety przesadzają z olejkami czy solami do kąpieli - mój facet tyle ładuje tego do wody, że nie ma czym oddychać. A potem robi się senny i mam z głowy ;D Odpowiedz Link Zgłoś
ind-ja Re: Facet się pakuje :-( 23.03.10, 21:00 ta to tez znam,oddychac nie mozna od tych soli trzezwiacych Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Facet się pakuje :-( 23.03.10, 20:36 rzeka.chaosu napisała: > Nie spróbowałeś mojej zupki więc nie krytykuj ;P bo nie poczęstowałaś :/ a i tak pewnie to była torebkowa zupka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Facet się pakuje :-( 23.03.10, 20:59 Nie obrażaj mnie ;P Sama grzyby zbierałam w strasznym lesie, daleko od domu, uciekając przed wilkami! I nie trujące! A nie poczęstowałam, bo nie wiedziałam czy ma być degustacja czy szamanko. Bo jak to drugie to może bym dodała drugie danie ;P i soczek z winogron! Ech! Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Facet się pakuje :-( 23.03.10, 23:21 i patrzcie jak człowiek musi cudować żeby chłop swoje graty uprzątnął :P Odpowiedz Link Zgłoś
larissa81 Re: Facet się pakuje :-( 24.03.10, 00:19 Już po wszystkim, siedzę i zastanawiam się co dalej, łzy same płyną. Pojutrze ma przyjechać po resztę gratów i kilka swoich mebli. Echhhhhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Facet się pakuje :-( 24.03.10, 00:23 i po co Ci taki w gorącej wodzie kąpany? z ciekawości, czym go tak wkurzyłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Facet się pakuje :-( 24.03.10, 00:27 przyłączam się do pytania bo też jestem ciekawy co mogło go tak wkurzyć Odpowiedz Link Zgłoś