hermina25 28.03.10, 19:33 normalnie inne strony śmigają jak ta lala... a FK się wczytuje i wczytuje i wczytać nie może :/ grrrr! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maitresse.d.un.francais Re: ej też Wam tak FK zamula? 28.03.10, 19:47 komu śmiga temu śmiga mnie tam cały komp śmiga mniej więcej jak stara szkapa ale FK chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
jane-bond007 Re: ej też Wam tak FK zamula? 28.03.10, 19:53 hehe, u mnie też dziadostwo :) chyba lap mojego cłlopa jest bardziej expansiv... Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie lekarstwo ;) 28.03.10, 19:52 jeśli używasz Firefoxa kliknij: Narzędzia -> Opcje -> zakładka "Treść" -> odznacz "Włącz obsługę jeżyka JavaScript" PS. dupiastych mają Web Developer, no kto to widział wstawiać tyle skryptów JavaScript w sekcji Head, powinni je przerzucić na sam dół sekcji Body :] Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: lekarstwo ;) 28.03.10, 19:56 tak uczyniłam ;) thx mam nadzieje Janek,żeś mi złośliwie nie doradził i mi teraz cały komp w pizdu nie wybuchnie :P Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: lekarstwo ;) 28.03.10, 19:59 ale bez JavaScript niektóre funkcje (np. pogrubianie czcionki) nie będą ci działać, no i do przeglądania innych stron lepiej mieć włączony JavaScript (albo używać drugiej przeglądarki np. Google Chrome, Opera lub IE :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabella9.0 mi zamula kazda stronę 28.03.10, 19:57 ale mam pzreglądarkę do du..y Odpowiedz Link Zgłoś