Dodaj do ulubionych

weekend w Krakowie

31.03.10, 15:27
Znacie jakieś fajne miejsce , gdzie można przenocować w Krakowie? Wybieram się
tam ze znajomymi i zależy mi,żeby nie był to jakiś obskurny hostel. Macie
jakieś propozycje? Trochę słyszałam o your place, miał ktoś może z nimi do
czynienia?
Obserwuj wątek
    • tao Re: weekend w Krakowie 31.03.10, 15:50
      Ja jestem z Krakowa, mijam codziennie w drodze do pracy apartamenty yaourplace
      na Gertrudy. Wiem że mają ich więcej, sama spałam kiedyś na Długiej zanim tu
      zamieszkałam. Mają bardzo wysoki standard, możesz sobie zobaczyć zdjęcia pokoi
      na stronie, robią wrażenie. I wcale nie są drogie.
      • tao Re: weekend w Krakowie 31.03.10, 20:38
        Sorki, literówka. Chodziło mi oczywiście o apartamenty yourplace.
    • Gość: laura Re: weekend w Krakowie IP: 212.106.28.* 07.04.10, 11:59
      Polecam Hotel Swing **** ul. Dobrego Pasterza
      Nowy hotel otwarty chyba w tamtym roku i jak na hotel czterogwiazdkowy to
      stosunkowo tani a i jak u n ich śpisz to masz wejście do Parku wodnego gratis :-)
    • kaska_f Re: weekend w Krakowie 03.05.10, 15:17
      Tak sie składa że jestem z Krk, wiec sama nie sypiam po hostelach :) ale moim
      znajomym polecam zawsze Lemon Hostel (tanio + niedaleko od rynku).
      Link tutaj: www.lemonhostel.pl/ :kwiat:
    • Gość: gość Re: weekend w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 13:29
      Po co akurat kraków jak wystarczy odpowiedzieć na dwa pytania w konkursie na
      stronie : wakacyjny konkurs eBOK zgarnąć
      3000 zł i pojechać na wakacje gdzie się chce
    • Gość: gość Re: weekend w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.10, 10:35
      A czemu akurat tam ? Jeśli problemem są pieniądze to proponuję wziąć udział w
      konkursie na www.energa.pl/konkurs gdzie do wygrania jest dziesięć voucherów o
      wartości 3000 zł każdy. W sam raz na długi wakacyjny wyjazd a warunkiem jest
      jedynie udzielenie jak najciekawszej odpowiedzi na dwa pytania.
    • romulusia miejsce w KRK 29.09.10, 11:19
      Jest wiele hosteli na długiej i na Krowoderskiej. Blisko ryku na św. Krzyża i
      na ul. Szewskiej. Jeśli chodzi jedzenie, to całkiem miłą restauracją jest
      Scandale Royal na Placu Szczepańskim. Dobre miejsc na romantyczną kolację :)
    • zabciiia Re: weekend w Krakowie 03.11.10, 13:14
      Chcesz zdobyc bon na zakupy w Top Secret ? Wystarczy wejść w ten link:
      www.wypelniasz-wygrywasz.pl/konkurs-z-nagrodami-gwarantowanymi-Top-Secret/index.php?recommended_by=99128724859420
      • Gość: krakowianka Re: weekend w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.11, 13:21
        Witam,
        zapraszam do nas www.aparthotel24.com -ładne pokoje w samym centrum Krakowa,pozdrawiam
        • Gość: aluta200 Re: weekend w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.11, 14:30
          W Krakowie jest bardzo dużo przeróżnych hosteli i niektóre są nie tylko w przystępnych cenach, ale również mają bardzo ciekawy i oryginalny wystrój. Spokojnie można przyjechać w "ciemno" do Krakowa a i tak coś się znajdzie. Zgadzam się również, że warto odwiedzić restaurację Scandale Royal, chociażby tylko po to aby posmakować wyśmienitych koktajli.
    • hiacynt gdzie w krakowie 01.09.12, 16:06
      co do noclegów to nie bardzo mogę pomóc, bo mieszkam tu już kilka lat i tak słabo się orientuję, gdzie można przenocować. Ale jak będziesz jeszcze kiedyś w tym pięknym mieście wybierz się do C.K. Browaru przy Bagateli na piwo, fanatyczne miejsce z klimatem powinno Ci się spodobać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka