zloty.strzal 18.04.10, 15:08 i kserodziewczęta. Czemu jest jakiś wysyp ściągniętych od kogoś nicków? kochanic.a.francuza, aple.ple, ibcia.pl Miały w założeniu wyglądać jak bluza Adidosa albo buty Redbaka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja-27 Re: Kseroboje 18.04.10, 15:31 Może te osoby to forumowi idole dla nich i stąd te nicki. Odpowiedz Link Zgłoś
asche_zu_asche Re: Kseroboje 18.04.10, 15:35 A może to przypadek? Czasami wymyślam sobie "oryginalnego" nicka i wbrew znakom na niebie i na ziemi okazuje się, że zajęta. No i zaczynają się modyfikacje. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Kseroboje 18.04.10, 15:37 asche_zu_asche napisała: > Czasami wymyślam sobie "oryginalnego" nicka i wbrew znakom na niebie i na ziemi > okazuje się, że zajęta. To ile tych nicków masz? Odpowiedz Link Zgłoś
asche_zu_asche Re: Kseroboje 18.04.10, 16:04 masz tyle, ile ci potrzeba moje pytanie to odpowiedź na pytanie alpepe Odpowiedz Link Zgłoś
ja-27 Re: Kseroboje 18.04.10, 16:06 Bo nie wiem czemu służy posiadanie kilku. Boja się swoje podlądy przedstawić. Odpowiedz Link Zgłoś
asche_zu_asche Re: Kseroboje 18.04.10, 16:13 ja-27 napisała: > Bo nie wiem czemu służy posiadanie kilku. Boja się swoje podlądy przedstawić. można być rejestrowanym na różnych portalach, pocztach, forach - do każdego inny nick (taki, który był wolny). Dziwne? Podejrzane? Odpowiedz Link Zgłoś
ja-27 Re: Kseroboje 18.04.10, 16:21 No to ja rozumiem, że na innym portalu masz inny, ale po co na jednym mieć kilka? To jest dla mnie dziwne i podejrzane. Odpowiedz Link Zgłoś
asche_zu_asche Re: Kseroboje 18.04.10, 16:25 ja-27 napisała: > No to ja rozumiem, że na innym portalu masz inny, ale po co na jednym mieć > kilka? To jest dla mnie dziwne i podejrzane. Ale ja nigdzie nie pisałam, że na jednym mam kilka. Swoją debilną projekcję zostaw, by molestować partnera/męża, a nie obce osoby, co żyją po bożemu i mają nicki po bożemu Odpowiedz Link Zgłoś
ja-27 Re: Kseroboje 18.04.10, 16:31 Nie skierowałam tego tak personalnie do ciebie tylko ogólnie, że rozumiem jeśli masz. Czytaj ze zrozumieniem, nie napisałam, że po co na jednym masz kilka tylko po co miec kilka. Aby zrozumieć to naprawdę nie trzeba być wyjątkowym. Drugiej części Twojej wypowiedzi nie rozumiem. ????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
asche_zu_asche Re: Kseroboje 18.04.10, 16:34 słonko, jak mam nie odebrać tej wypowiedzi personalnie?: > No to ja rozumiem, że na innym portalu masz inny, ale po co na jednym mieć > kilka? Odpowiedz Link Zgłoś
ja-27 Re: Kseroboje 18.04.10, 16:39 Że rozumiem, że możesz mieć inny na innym portalu, ale nie rozumiem po co ludzie mają po kilka na jednym? Dla mnie to nie jest trudne słonko. Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: Kseroboje 18.04.10, 15:51 > Czasami wymyślam sobie "oryginalnego" nicka i wbrew znakom na niebie i na ziemi > okazuje się, że zajęta. No i zaczynają się modyfikacje. Najczęściej problemy z tym się zdarzają w przypadku nicków opartych na czymś, jak np. z filmów, książek, itp. Prawdziwy problem to będą miały nasze dzieci i wnuki, jak w necie prawie wszystkie nicki będą już zarejestrowane. Widać problemy z tym jak chce się np. założyć maila na gmailu czy jakimkolwiek obleganym serwisie. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: Kseroboje 18.04.10, 17:15 "Czemu jest jakiś wysyp ściągniętych od kogoś nicków? kochanic.a.francuza," Moj nick np. stad, ze Kochanica Francuza nie jest wlasnoscia intelektualna ani moja, ani zadnej innej forumowiczki, mozna jej wiec uzywac do woli w kazdej konfiguracji. Ale juz mi sie nudzi pomalu moz eprzejde na "energie odnawialna"? Co do jablek (apple, aple.ple?) to pewnie z uniwersalnej symboliki slowa jablko, oznaczajacej cieplo rodzinne, stabilizacje itp., ktora moze sie podobac frumowiczkom w liczbie wiekszej niz JEDNA. Na temat innych nikow nie mam nic do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś