varia1 18.04.10, 19:51 ... została potwierdzona przez siły natury już mogą latać samoloty:) no, to się Putinowi dostanie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bijatyka Re: teoria spiskowa 18.04.10, 20:20 wyjaśnij, bo ja wiadomości nie słucham i nic z nowości nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: teoria spiskowa 18.04.10, 20:23 no nie słyszałaś że to Putin ten wulkan obudził?;) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: teoria spiskowa 18.04.10, 20:25 no nie słyszałam... serio ? a jak on to zrobił ? poszedł i go obudził ? nie no, wyobraźnia mi siada... Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: teoria spiskowa 18.04.10, 20:28 a to ojciec-dyrektor taki geolog-sejsmolog ? o cholera....co raz bardziej mi doskwierają moje braki w wykształceniu. ojciec taki mądry, a ja taka guła ! Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: teoria spiskowa 18.04.10, 20:30 no wiesz właśnie niedawno a ulgą pożegnałam moją sąsiadkę fanatyczkę RM... aż wstyd powtarzać te bzdury Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: teoria spiskowa 18.04.10, 20:35 szkoda, że nie ma takiego wulkanu, który zakłóciłby właśnie tę częstotliwość... Odpowiedz Link Zgłoś
ja-27 Re: teoria spiskowa 18.04.10, 20:41 Tego nic nie zakłóci, ono jest wieczne. Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: teoria spiskowa 18.04.10, 20:58 Putin?! Ja słyszałam, że Amerykańcy... Odpowiedz Link Zgłoś
annjen Re: teoria spiskowa 18.04.10, 20:58 ja z kolei zetknęłam się z inną teorią spiskową, propagowaną przez tę rozgłośnię - amatorski film z odgłosami wystrzałów tuż po katastrofie posłużył do udowodnienia, że Rosjanie uczestniczyli w dobijaniu ocalałych z katastrofy, którzy błagali o życie... co gorsza, mądra wychowawczyni opowiedziała tę sensację klasie mojej 9-letniej bratanicy... łatwo sobie wyobrazić przerażenie dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: teoria spiskowa 18.04.10, 22:28 Wywalilabym babe na zbity pysk z dozywotnim zakazem nauczania. Ona ma uczyc, a nie uprawiac polityke i demagogie. Ja nie wiem co sie z tym krajem stalo? Skad ten ped do glupoty? To jest dla mnie prawdziwa tragedia narodowa! Odpowiedz Link Zgłoś
annjen Re: teoria spiskowa 18.04.10, 22:37 gdyby to było moje dziecko, to już bym robiła zadymę... jednak to jest mała mie4jscowość i wiadomo, jakie prawa w takich obowiązują... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: teoria spiskowa 18.04.10, 22:53 > Ja nie wiem co sie z tym krajem stalo? Skad ten ped do glupoty? > To jest dla mnie prawdziwa tragedia narodowa! Oczywiście gdy tu mieszkałaś wszyscy jak jeden mąż byli normalni, bo to Ty obdarzałaś nas nieskończoną mądrością. A może po prostu nie było wtedy internetu i nie każdy idiota mógł swe myśli puścić w obieg?.. Odpowiedz Link Zgłoś
la-bast Re: teoria spiskowa 18.04.10, 23:26 wyrocznia sie odezwala:-D fajnie teraz w szkole beda nauczac, ze rosjanie zabili Kaczynskiego:- D Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: teoria spiskowa 18.04.10, 23:32 Wyrocznią to póki co ty się tu ogłaszasz. Nie wiem skąd wywnioskowałaś co ja o tym myślę, ale zdradzę ci sekret - pudło. Odpowiedz Link Zgłoś
la-bast Re: teoria spiskowa 18.04.10, 23:46 hehe rozsmieszylas mnie, myslisz, ze interesuje mnie co ty "myslisz":-D nie nie interesuje mnie, bo ty nie "myslisz".Idz czekaj na raport prokuratury, dowiesz sie najswietszej prawdy.Powodzenia:-D Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: teoria spiskowa 18.04.10, 23:49 No właśnie mnie to zaskoczyło, że próbujesz zgadywać moje myśli. Odpowiedz Link Zgłoś