lolcia-olcia Re: test na mojego bana nt 20.04.10, 19:48 Witamy ponownie na łonie forum:D Odpowiedz Link Zgłoś
pendzacy_krolik Re: test na mojego bana nt 20.04.10, 19:52 dzieki,ale nie napisze,ze tesknilam.moge zyc bez netu :) lolcia-olcia napisała: > Witamy ponownie na łonie forum:D Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: test na mojego bana nt 20.04.10, 19:55 A spoko:) takie dni są potrzebne;D Odpowiedz Link Zgłoś
pendzacy_krolik Re: test na mojego bana nt 20.04.10, 19:59 lolcia-olcia napisała: > A spoko:) takie dni są potrzebne;D najlepsze jest to,ze ban nie jest dla mnie zadna kara. bardziej mnie wkurzylo,ze nie wiedzialam,za co. Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: test na mojego bana nt 20.04.10, 20:00 hahaha to ja spoko bujałam się po forumie, ale w niektórych wątkach moje posty w momencie wysyłania już były kasowane, to dopiero był wkurw... Odpowiedz Link Zgłoś
pendzacy_krolik Re: test na mojego bana nt 20.04.10, 20:02 czyli admin dzialal na oslep. wybaczam mu jednak,bo to byl trudny czas..... lolcia-olcia napisała: > hahaha to ja spoko bujałam się po forumie, ale w niektórych wątkach moje posty > w > momencie wysyłania już były kasowane, to dopiero był wkurw... Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: test na mojego bana nt 20.04.10, 20:05 a ja też cierpiałam i to nie z powodu żałoby ;p dobra było minęło, ale będę go miała na oku;p Odpowiedz Link Zgłoś