minasz 22.04.10, 20:38 wszak faceci nie moga byc gorsi (odkryłem ze podcieranie tyłka od przodu jest duzo bardziej dokładne niz od tyłu) oczywiscie takie podcieranie wykonuje sie w pozycji stojacej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
real.becwal Re: ja tez cos odkryłem 22.04.10, 20:44 minasz napisał: > wszak faceci nie moga byc gorsi > (odkryłem ze podcieranie tyłka od przodu jest duzo bardziej dokładne niz od tyłu) > oczywiscie takie podcieranie wykonuje sie w pozycji stojacej ja z kolei odkryłem , że dokładniej myje się tyłek prysznicem z tyłu do przodu. naturalna jest w tym przypadku pozycja kuczna. Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: ja tez cos odkryłem 22.04.10, 20:52 e chyba nie w pozycji kucznej powinien byc lepszy efekt ja zaczynamy mycie rowka od strony najbardziej zblizonej do dna wanny a nie odwrotnie Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: czy możesz zademonstrować? 22.04.10, 21:02 oczywiscie stajemy w lekim rozkroku w prawej rece trzymamy papier (wersja dla praworecznych)przenosimy dłon troche ponizej kosci ogonowej i przesuwamy ja płynnie w kierunku jader Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: czy możesz zademonstrować? 22.04.10, 21:03 a nie lepiej umyć dupę po srace miast gówno po rowie rozsmarowywać? Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: czy możesz zademonstrować? 22.04.10, 21:07 a co po kazdej kupie sie podmywasz? Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: czy możesz zademonstrować? 22.04.10, 21:14 oczywiście :) ale mam zasadę,że kupę robię tylko u siebie w domu :) no chyba,że gdzieś wyjadę,to też robię tak,co bym po,mogła się umyć Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: czy możesz zademonstrować? 22.04.10, 21:21 widac jestes domatorka nigdy dłuzej pod namiotem nie była czy na jakiejs wyprawie gdzie podciera sie du-pe liscmi :) smutne to zycie dziewczat hehe Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: czy możesz zademonstrować? 22.04.10, 21:30 owszem byłam,ale ja zawsze znajdę miejsce gdzie się mogę umyć ;) a pod namiotem to kibli nie ma? przecież nie potrzebna mi to tego wanna,a mydło i woda,tak samo w trasie jak jestem to w końcu gdzieś na dłużej się zatrzymam...tak?hotel np czy coś,a tam raczej mydła i wody nie brak :) ja się nawet na Woodstocku myłam po kupie :) ale z tego co wiem faceci srają 5 razy dziennie,więc może faktycznie dla Ciebie to był by problem Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: czy możesz zademonstrować? 22.04.10, 21:33 twój facet sra 5 razy dziennie????? to co wy jecie?????non stop sliwki Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: czy możesz zademonstrować? 22.04.10, 21:33 Czemu tylko dziewcząt? Ja jestem facetem, a na takiej wyprawie nie byłem i liśćmi nie musiałem się podcierać. Ba, ja unikam korzystania za tą potrzebą z publicznych toalet. Np. moja uczelnia tak na wszystkim oszczędza, że w kiblach (które wyremontowali w końcu po tym, jak tynk ludziom leciał na głowy podczas korzystania) dają najpodlejszy papier, który się praktycznie w rękach rozpada. Inna sprawa, że może to słuszne podejście, bo znam studentów, którzy potrafili z kibli papier kraść i brać do swoich mieszkań, tak w ramach oszczędności. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: czy możesz zademonstrować? 22.04.10, 21:04 I wszystkie zarazki przenosisz sobie na jajka. Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: czy możesz zademonstrować? 22.04.10, 21:08 w kierunku jader jakbym napisał ze w kierunku pepka to pewnie bys stwierdziła ze wszystkie zarazki przenosze na pepek poiza tym nigdzie nie napisałem ze stosuje ta metode tylko ze uwazam ja za bardziej skuteczna Odpowiedz Link Zgłoś
gr.een Re: czy możesz zademonstrować? 22.04.10, 21:06 nie pytałam o opis, zabrakło odwagi Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: czy możesz zademonstrować? 22.04.10, 21:10 wiesz moze ty jestes wirtualna lain ale ja nie jestem bytem internetowym Odpowiedz Link Zgłoś
gr.een Re: czy możesz zademonstrować? 22.04.10, 21:19 rozumiem,że chciałeś zabłysnąć w towarzystwie kobiet i założyłeś ten wątek,moze chciałeś pokazać jaja więc je pokaz. Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: czy możesz zademonstrować? 22.04.10, 21:23 ty jestes zatepa zeby zrozumiec dlaczego załozyłem ów watek ale cóz moze chociaz jestes ładna tak cie chyba strasznie los nie naznaczył ze nie dał ani urody ani rozumu :) Odpowiedz Link Zgłoś
gr.een Re: czy możesz zademonstrować? 22.04.10, 21:32 aby coś podlegało rozumowaniu musi przejawiać jakąś logikę, a w tym raczej trudno dostrzec coś czego nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: czy możesz zademonstrować? 22.04.10, 21:36 popatrz sobie na dzisiejsze watki to moze zrozumiesz matołku :) Odpowiedz Link Zgłoś
real.becwal Re: ja tez cos odkryłem 22.04.10, 21:09 minasz napisał: > wszak faceci nie moga byc gorsi > (odkryłem ze podcieranie tyłka od przodu jest duzo bardziej dokładne niz od tyłu) > oczywiscie takie podcieranie wykonuje sie w pozycji stojacej w celu uniknięcia hemoroidów zalecane jest masowanie rowa w kierunku do serca. Odpowiedz Link Zgłoś
real.becwal Re: ja tez cos odkryłem 22.04.10, 21:15 tego powinni w szkole nauczać Odpowiedz Link Zgłoś
berta-live Re: ja tez cos odkryłem 23.04.10, 02:05 A pan doktor mówi, że jednak woda z mydłem są lepsze od papieru. Zwłaszcza jak się jest na tropikalnych wojażach. A wycieczki wakacyjne można do takich porównać. Również lubi być bardzo gorąco i brudno: www.racjonalista.pl/kk.php/s,3158/q,Hemorrhoidy Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: ja tez cos odkryłem 23.04.10, 08:56 ale on opisuje wyprawe statyczna tzn gdzies sie leci np sudan i tam ma sie stałe miejsce pobytu bo jakos musieli wracac po opylaniu tych pól (wiec mogli miec zapewniona bieżaca czysta wode - wtedy mogli sie nia podmywac) a ja pisałem o o wyprawach nie statycznych Odpowiedz Link Zgłoś