Gość: Adam M. IP: *.icpnet.pl 15.05.06, 18:38 Brawo Arek z zespołem! Moje gratulacje, spieszę wypełnić arkusz zamówienia. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: irek.p. Re: Sedina na papierze IP: *.icpnet.pl 15.05.06, 18:57 A ja juz zamówiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwasimodo Re: Sedina na papierze IP: *.chello.pl 15.05.06, 19:09 Strasznie drogo ,nie mogliście tego wydać jako wkładki do wkładki do GW za 1,50,-? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gzygzy Re: Sedina na papierze IP: *.stargard.mm.pl 16.05.06, 06:39 potwierdzam! kogo chcecie zachęcić tą kwotą? tych, co już od dawna czytają portal i są zachwyceni szczecinem i wydają ostatni grosz na magazyn? Szczecin to ponad czterysta tysięcy mieszkańców, gdzie większość to plebs i taka cena na pewno nikogo nie zaskoczy! dziennik zachęcał ludzi dodając film na DVD za 1,5 zł, a Wy? zainteresowany byłem tym magazynem, póki nie przeczytałem ceny. nie stać mnie na to! wolałbym już co tydzień kupować gazetę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gzygzy Re: Sedina na papierze IP: *.stargard.mm.pl 16.05.06, 06:41 miało być nie zachęci, a nie "nie zaskoczy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieszy Re: Sedina na papierze IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 16.05.06, 08:50 oczywiście kupię - za 35 zł. to dobra cena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaopatrzeniowiec Re: Sedina na papierze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.06, 10:52 Poczekam, niesprzedane egzemplarze będą w cenie symbolicznej.Szkoda,że zabrakło dobrego doradcy marketingowego, bo fantastyczną pracę wykonali "Sediniacy".Życzę im powodzenia i dorzucę sie na odtworzenie pomnika Sediny, ale jak będa konkrety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marketingowiec Re: Sedina na papierze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 12:10 mam nadzieje zaopatrzeniowiec, ze przeczytasz: magazynu nie powinno byc w cenie symbolicznej, bo to by oznaczalo ze kupujacy teraz poczuja sie oszukani - szczerze odradzam portalowi i wydawcy przeceny i wyprzedaze, jesli chca tak jak deklarowali utrzymac poziom i prestiz swojego pisma; z tego co wiem, to DVD mialo byc dolaczane do ktoregos z dziennikow jako prezent, tyle ze ... nie znalazly sie na to pieniadze! czy myslisz ze Dziennik zarobil na filmie dolaczanym do gazety? nie badz smieszny, oni dolozyli zeby zlowic nowych czytelnikow, bo wchodza na rynek, masz takie pojecie o marketingu, jak wypiora Ci mozg reklamami i tanimi chwytami - lap sie na to na wlasne zyczenie; 400tys. szczecinian, niby nie zamoznych, a w Szczecinie jest jedyny salon Lexusa w Polsce, tylko w Warszawie sprzedano w 2005 roku wiecej aut tej marki, wiec o czym my tu mowimy?!! Szczecinianie, nie dajcie sobie wmowic ze jestescie plebsem, ze nikogo na nic nie stac, ze nic sie nie da zmienic! to tylko propaganda takich beznadziejnych zaopatrzeniowcow, ktorzy probuja Wam wmowic, ze mieszkacie "we wsi z tramwajami" - nie slyszalem nigdy czegos takiego od wroclawian czy poznaniakow - nie zdadzamjmy sie z tym!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: Sedina na papierze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 19:53 Tylko ze Magazyn to rocznik, wiec wychodzi 2 razy taniej niż kupowanie gazety co tydzień za półtora zeta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Quszcz Re: Sedina na papierze IP: 195.136.49.* 16.05.06, 09:58 Bravo! Brawo! Czekam na spotkanie w poniedziałek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezrobotny Brawo alke mnie nie stac chwilowo IP: 213.155.191.* 16.05.06, 11:10 cena zaporowa ci fanatycy historii to raczej slabi finansowo skad wiec taka cena, ale pomysl wspanialy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: Sedina na papierze IP: *.bazapartner.pl 17.05.06, 07:13 Chyba żartujecie z tą krytyką ceny. Jeżeli ktoś kocha to miasto i chce się coś dowiedzieć to jest to cena bardzo niska. Te 35 zł to można łatwo zarobić (trzeba tylko chciec i trochę ograniczyć nałogi). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieszy Re: Sedina na papierze IP: *.fnet.pl 17.05.06, 09:08 ale szczecin to jest dopiero nałóg Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Sedina na papierze 17.05.06, 09:13 Szczecin - najzdrowszy z nalogow:)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś