rzeka.chaosu 22.05.10, 23:03 Czyli: Sobota Ewidentnie Kończy Się katastrofą. Prokrastynacja mnie zabije. Napisałam tylko dwie strony przez cały dzień. Niech ktoś odłączy mi internet ;((( Papa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan_hus_na_stosie Re: SEKS katastrofą 22.05.10, 23:06 rzeka.chaosu napisała: > Niech ktoś odłączy mi internet ;((( ja dzisiaj pół dnia nie miałem netu i jakoś musiałem z tym żyć! Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: SEKS katastrofą 22.05.10, 23:07 a w ogóle to tytuł wątku mnie zmylił :/ Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: SEKS katastrofą 22.05.10, 23:08 >:] Taaaaaaak? A czego się spodziewałeś? :D Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: SEKS katastrofą 22.05.10, 23:09 No gdybym ja nie miała sieci to może udałoby mi się więcej napisać. Nie ma tego złego… Czuj się zazdroszczony :D:D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: SEKS katastrofą 22.05.10, 23:09 Mało zębów nie straciłam na wirażu, tak tu pędziłam, licząc na jakieś opowieści o seksualnych katastrofach, a tu tylko takie coś...:D Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: SEKS katastrofą 22.05.10, 23:15 Hhehehehe :D No sorry, że rozczarowałam. Tu mała rekompensata: Kto wie coś więcej o autorze, ten może czuć się zasugerowany ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: SEKS katastrofą 22.05.10, 23:23 Modigliani :D Też nie brzydki :) I od razu mogę polecić film o nim ;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: SEKS katastrofą 22.05.10, 23:25 Już znalazłam. Podobają mi się jego obrazy. ;) Ciekawa postać? Nic o nim nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: SEKS katastrofą 22.05.10, 23:28 Nom. Smutna postać ;)Poczytaj o nim jeśli lubisz biografie :) I film jest moim zdaniem dobry :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: SEKS katastrofą 22.05.10, 23:23 w takich momentach żałuję, że nie zostałem malarzem ;D Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: SEKS katastrofą 22.05.10, 23:25 No nie wiem nie wiem… Do większości aktów jakie malowałam pozowały mi osoby starsze :D Koleżanki tylko w bieliźnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: SEKS katastrofą 22.05.10, 23:28 Zawsze możesz zostać i malować gołe baby po godzinach.:D Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: SEKS katastrofą 22.05.10, 23:36 najpierw musiałbym poszukać chętnych do pozowania :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: SEKS katastrofą 22.05.10, 23:43 Najpierw to rozstaw sztalugi i przygotuj pędzel. Wtedy chętne same się znajdą.;) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: SEKS katastrofą 22.05.10, 23:45 menk.a napisała: > Najpierw to rozstaw sztalugi i przygotuj pędzel. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Hit wieczoru... 23.05.10, 00:48 dopiero dotarłam do tego miejsca ! menka, brawo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: SEKS katastrofą 23.05.10, 19:25 Manka ale jak on ma ten pędzel przygotować? Bo normalnie to się myje po poprzednim razie i tyle :P :D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: SEKS katastrofą 23.05.10, 21:01 To Janek chciał być malarzem. Jego spytaj.:D Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: SEKS katastrofą 23.05.10, 21:02 Nie wiem czy to pytanie byłoby na miejscu :D No przy odpowiednich okolicznościach spytam :D Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: SEKS katastrofą 22.05.10, 23:12 rzeka, jak nazwać człowieka uprawiającego prokrastynację ? Bo ja też to mam ? prokrastynantka ? czy jak ? Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: SEKS katastrofą 22.05.10, 23:16 Eeeee - Prokrastynator złośliwy :D:D:DD:D Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: SEKS katastrofą 22.05.10, 23:26 No to jest juz nas trzy, ktore sie przyznaly do prokrastynacji chocby nawet czesciowej ;) Kto jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: SEKS katastrofą 22.05.10, 23:29 U mnie jest permanentna :D Inaczej nie byłoby mnie na forum :D Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: ;D 22.05.10, 23:37 :D:D:D:D:D genialne ;P:D:D:D:D Ja już lepiej sobie pójdę :D Nie wiem jak z tym walczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: SEKS katastrofą 22.05.10, 23:47 Ja miałem na weekend takie ambitne plany, przynajmniej z kilka stron magisterki napisać, a tu po jednym dniu konsultacji z literaturą doszedłem do wniosku, że jednak rozmiar ma znaczenie i trzeba go powiększyć, aby nie drażnić ewentualnych czytelników. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: SEKS katastrofą 23.05.10, 00:41 dystansownik napisał: po jednym dniu konsultacji z literaturą doszedłem do wniosku, że > jednak rozmiar ma znaczenie i trzeba go powiększyć, aby nie drażnić ewentualnyc > h > czytelników. ;) U mnie ten rozmiar to czasem za duży :P Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: SEKS katastrofą 23.05.10, 19:28 Ambitne plany to mój największy wróg. No ale, dziś się już poprawiłam, a do końca dnia jeszcze hoho :D doszedłem do wniosku, że > jednak rozmiar Słusznie - rozmiar na ogół ma znaczenie ;P Odpowiedz Link Zgłoś