Dodaj do ulubionych

Pulpeciki ;)

09.06.10, 21:31
"W najnowszym numerze francuskiego wydania Marie Claire pojawiła się nietypowa sesja. Zamiast wychudzonych piękności bieliznę i kostiumy kąpielowe prezentują modelki plus size."

Na przykład ta pupa poniżej stała się jedną z twarzy (heee) owej kampanii.
Prawda, że ładna? Jakoś tak znajomo z oczu jej patrzy :D

http://i45.tinypic.com/jzi9mw.jpg
Obserwuj wątek
    • sundry Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 21:35
      To ma być plus size? Ja z rozmiarem 32-34 mam większy tyłek:/
      • i.nes Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 21:36
        Nie no ma gabaryty! To kwestia oświetlenia ;)
        • sundry Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 21:38
          Gdzie się kupuje takie oświetlenie?:)
          • i.nes Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 21:43
            Thierry Lebraly i Bruno Juminer - oni wiedzą ;)
            • sundry Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 21:53
              Cóż to za artyści? Chyba skazana jestem na własny zadek:)
              • i.nes Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 21:55
                to oni fotki (między innymi pupie) szczelali :)
    • alpepe Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 21:35
      moja córka od razu pokazała na tę pupę i stwierdziła, że to jej.
      Córka ma dwaipół roku.
      • i.nes Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 21:36
        Jak jej jak moja?!
        ;D
      • sundry Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 21:37
        No, mówiłam, że nieprzyzwoicie mała!
        • i.nes Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 21:40
          sundry napisała:

> No, mówiłam, że nieprzyzwoicie mała!

Wielkości Małej Alpepe ;D
        • alpepe Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 21:40
          a żebyś wiedziała :-). Photoshop i tyle.
    • jan_hus_na_stosie Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 21:38
      na pewno taki tyłek dużo lepszy niż ten poniżej, co prawda zgrabny ale za chudy :)

https://e4.pudelek.pl/p1169/af50c6aa002d58424aecd377
      • i.nes Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 21:41
        jan_hus_na_stosie napisał:

> na pewno taki tyłek dużo lepszy niż ten poniżej, co prawda zgrabny
        > ale za chudy :)

Janie, pamiętaj, że to nie jest wątek o dupach per se, a o przełamywaniu stereotypów związanych z nimi ;>
        • jan_hus_na_stosie Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 21:44
          no ja nie znam żadnych stereotypów odnośnie tyłków :)
          • i.nes Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 21:47
            kiedyś okrągły tyłek był symbolem płodności, dobrobytu i zdrowia
            a potem przyszli projektanci od siedmiu boleści, którzy uznali, że na chudym
            tyłku ciuch leży lepiej
            i stąd cała bieda tych wszystkich pań, które nie rozumieją, że pewne symbole są
            niezmienne :)
    • wiarusik Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 21:39
      przytuliłbym się^^
      • teletoobis Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 21:41
        juz trzepiesz gruche szpiku?
        • jan_hus_na_stosie Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 21:43
          teletoobis napisał:

> juz trzepiesz gruche szpiku?

kurde, tubiś! oplułem monitor :D
          • i.nes Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 21:45
            jak nie macie nic do powiedzenia w temacie, to paszli won jeden z drugim!
            • teletoobis Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 21:47
              No przeciez mam. Zauwazylem zachwyt gimnazjalisty :)

Poza tym... to forum publiczne.... wiec mozesz mnie wiesz co? :)
              • i.nes Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 21:48
                Kosz, Trollu! ;)
                • teletoobis Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 21:57
                  Nie ja tu uprawiam kryptoreklame :)
                  • i.nes Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 21:58
                    postaraj się bardziej :P
                    • teletoobis Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:00
                      Nie moge bardziej. Pamietaj ze im dluzej Kubus patrzyl w glab studni tym
                      bardziej tam nie bylo Prosiaczka :)
                      • i.nes Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:07
                        Prosiaczek nie mieszkał w studni...
                        • teletoobis Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:09
                          Jasne ze nie, ale Kubus obawial sie, ze mogl tam wpasc :)
                          • i.nes Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:12
                            ale zaglądał do jego domku, a im bardziej zaglądał, tym bardziej Prosiaczka nie było
                            • teletoobis Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:14
                              Nie znasz sie. Przeczytalem wszystko o Kubusiu.
                              Jesli nie znasz, to prosze przeczytaj:
                              www.nawesolo.pl/?akcja=humor_kubus_1
                              • i.nes Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:16
                                biedny Królik :(
                                sasmuciłeś mnie
                                • teletoobis Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:24
                                  Musisz zapoznac sie z wszystkimi czesciami tej superpowiesci :)
                                  • i.nes Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:26
                                    nie pomagasz mi, idę się upić z żalu
                                    • teletoobis Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:29
                                      A w czym mam ci dopomoc?
                                      I nie pij z zalu, to nie jest dobre wyjscie
                                      • i.nes Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:30
                                        och, bo Ty nic nie rozumiesz! :P
                                        • teletoobis Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:32
                                          jestem facetem. Do mnie sie mowi prosto z mostu :)

I nie lubie awantur o niedokrecona tubke z pasty do zebow :)
                                          • i.nes Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:35
                                            ale skarpetki mógłbyś pozbierać, tak?
                                            • teletoobis Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:38
                                              Z tym nie ma problemu. Robie to przynajmniej raz w miesiacu. Za to dziennie
                                              gotuje :)
                                              • i.nes Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:39
                                                wiem, wiem, wczoraj się chwaliłeś :P
                                                • teletoobis Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:42
                                                  Nie chwalilem, tylko informowalem. Gram fair i uprzedzam, ze nie wpuszczam
                                                  kobiet do kuchni :)
                                                  P.S. Wczoraj ogladalem mecz z nie pisalem na forum :)
                                                  • i.nes Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:46
                                                    dzięki za ostrzeżenie :P
                                                  • teletoobis Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:52
                                                    NO! ( gest Dyzmy)
                                                    Podzial obowiazkow jest najwazniejszy :)
                                                  • i.nes Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:57
                                                    to dziel się z kimś innym!
                                                    Kuchnia to moje królestwo :P
                                                  • teletoobis Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:59
                                                    Moze przenies sie do sypialni? :)
                                                  • i.nes Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 23:02
                                                    dokładnie taka sama myśl mnie naszła! ;D

branoc ;)))
                                                  • teletoobis Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 23:11
                                                    Wlasciwuy czlowiek na wlasciwym miejscu. Dobranoc :)
            • wiarusik Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 21:48
              dziękuję i.nes.to są dwa wyskrobki niedoyebki,a tubiś jak zwykle sądzi innych po
              sobie;)
              • teletoobis Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 21:59
                paciorek i spac smarku. Raczki grzecznie na kolderce poloz i popros kogos niech
                przeczyta ci rozdzial z ksiazeczki z serii "Poczytaj mi mamo"
                • wiarusik Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:04
                  widać żeś niespełniony ojciec.trzeba było żonki nie wkurzać,dziecka by nie
                  zabrała;)
                  • teletoobis Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:07
                    ty chyba z sierocinca jestes, zo opowiadasz takie traumatyczne kawalki.
                    Spac, bo Pomoc spoleczna odbierze cie rodzicom
                    • wiarusik Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:12
                      tubiś,pamiętaj że masz 46 lat,a nie 86.jeszcze cię zechce jakaś kulawa,garbata i
                      szczerbata.i będziecie mieli swoje niedorobięta:P
                      • teletoobis Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:15
                        Ja juz swoje przezylem, ty uwazaj, bo z twoja umyslowoscia do konca zycia
                        bedziesz zmuszony gruche trzepac :)
                        • wiarusik Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:17
                          trochę się różnimy,ocena przez analogię w tym wypadku to ślepa uliczka;)
                          • teletoobis Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:25
                            To nie oceniaj tylko sie poloz I tak nie mozesz sie ze mna rownac pedalku
                            • wiarusik Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:27
                              twoje słowa to czek bez pokrycia;)
                              • teletoobis Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:29
                                twoje oddaja pustosc przestrzeni miedzy twymi uszami
                                • wiarusik Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:31
                                  twoje oddają demencję starczą;)
                                  • lolicjvsz Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:33
                                    wiarusik od razu przestrzegam, że szermierka z tubisiem na riposty
                                    nie ma sensu. On nawet jak już ma zad czerwony od batów to i tak
                                    będzie wszystkim naokoło wmawiał, że nikt do jego poziomu nie
                                    dorasta.
                                    Zaraz pewnie jeszcze usłyszymy coś o synapsach, spadaniu z IQ i
                                    pustce między uszami. Na nic więcej nie starcza mu fantazji.
                                    • teletoobis Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:35
                                      nie uzywaj wyrazow ktorych znaczenia nie jestes w stanie pojac.
                                      Jak czytam teksty takie jak wasze, to naprawde wierze, ze czlowiek od malpy
                                      pochodzi. Wy pewnie tez tylko ani jedna nie chce sie do tego przyznac :)
                                      • lolicjvsz Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:39
                                        Widzisz już jaki jesteś głupi tubiś czy nadal potrzebujesz jeszcze
                                        parunastu postów, żeby się o tym przekonać?
                                        • teletoobis Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:44
                                          widze jedno- jakis przebrany pedalek chce mi sie do tylko dobrac. Zly adres.
                                          Sprobuj z Wierusikiem :)
                                          • lolicjvsz Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:49
                                            Tak przypuszczałem, że masz w głowie tylko jedną myśl-o tym jak
                                            jakiś pedał dobiera ci się do tyłka. Ale nie martw się-czasem
                                            marzenia się spełniają to może i tobie ktoś kiedyś wsadzi.
                                            • teletoobis Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:51
                                              prawidlowo sie zidentyfikowales parowo :)
                                              O tobie w innych kategoriach nie mozna myslec, jak tylko o jakimscw...u.
                                              A moze jeszcze z mamusia sypiasz? To masz ta sama przypadlosc co wiarusik.

Poza tym- raz sie skompromitowales i znow guza szukasz? Zall mi cie. Moze
                                              wykorzystaj w inny sposob przepustke z Tworek?
                                              • lolicjvsz Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:57
                                                Wzajemnie-mnie też ciebie żal. Nie chciałbym być na twoim miejscu-
                                                czyli na miejscu podstarzałego i średnio atrakcyjnego faceta,
                                                któremu wyraźnie brakuje szparki do wycyckania i który siedzi dzień
                                                i noc na forum kobieta z nadzieją, że może jakaś naiwna się trafi
                                                lecąc na jego wyświechtane riposty,które są już do bólu nudne i
                                                przewidywalne:)
                                                • teletoobis Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 23:01
                                                  A mnie zal tchorza, ktory specjalnie musi zmieniac nicka zeby sie do mnie
                                                  odezwac :) Zreszta to zrozumiale po ciegach ktore juz dostales

P.S. Na bycie wolnym trza sobie zasluzyc :)
                                                  • lolicjvsz Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 23:08
                                                    Cięgi to na razie dostajesz ty-i to porządne. Tylko ty nawet jak już
                                                    leżysz na podłodze z butem na gardle to jeszcze charczesz, że i tak
                                                    masz przewagę. Nic z tego-nie jesteś takim mistrzem za jakiego się
                                                    uważasz.
                                                  • teletoobis Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 23:13
                                                    Reakcja na forum byla zgola inna. Skopalem ci dupsko, udowadniajac, ze wiele
                                                    tysiecy lat jeszcze przeminie, zanim bedziesz gotow zejsc z drzewa.
                                                    Idz, moze dzis mamusia jednak pobawi sie twoim siusiakiem
                                                  • lolicjvsz Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 23:21
                                                    I co? Sam nie potrafisz udowodnić racji to zasłaniasz się reakcją na
                                                    forum? Patrząc w historię twoich postów łatwo zauważyć, że wchodzisz
                                                    tutejszym babkom w dupę bez wazeliny już od długich miesięcy, więc
                                                    reakcja forum była dla mnie w równym stopniu przewidywalna co
                                                    niemiarodajna.
                                    • i.nes Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:35
                                      no mogłam się domyślić z kim te bluzgi
                                      ech
                                    • wiarusik Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:38
                                      też tak uważam.to chora sztuka na odstrzał:PPP
                                      • lolicjvsz Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:42
                                        A po co go odstrzeliwać? Niech sobie żyje-jest przynajmniej weselej.
                                        On sam dobrze wie, że jest podstarzałą męską cipką, która szuka
                                        poklasku kobiet siedząc na forum dzień i noc i udając mistrza ciętej
                                        ripisty w rzeczywistości będąc mistrzem cienkiej riposty.
                                        • wiarusik Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:45
                                          no kurde,aż mi się żal go zrobiło;)
                                          • teletoobis Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:53
                                            Mnie tez. Zawsze wspolczulem komus takiemu jak ty- z kompleksem malego siusiaka
          • teletoobis Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 21:46
            Jasiu, moze jednak nie oplules.... sprawdz konsystencje , smak i zapach tej
            wydzieliny :)
            • jan_hus_na_stosie Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 21:53
              tubiś powiedz kto cię skrzywdził :)
              • teletoobis Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 21:58
                Mnie nikt. Ja nie trzepie gruchy na widok zdjecia pupy w przezroczystych majtkach
                • jan_hus_na_stosie Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 21:59
                  ja też nie, ale to mi złośliwie zasugerowałeś :)
                  • teletoobis Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:01
                    Ja????? No cos Ty! :)
                • wiarusik Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:01
                  okoliczności przeczą temu co piszesz,bo to ty wpadłeś na ten pomysł.a freud już
                  by znalazł logiczne wytłumaczenie,skąd się on wziął;)
        • wiarusik Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 21:44
          a co?chcesz się pościgać?:P
    • rzeka.chaosu Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 21:43
      Wcale nie jest jakaś wielka. :) :) :) Pewnie fajnie wygląda w sukience przy takiej talii.
      • i.nes Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 21:44
        rzeka.chaosu napisała:

> Wcale nie jest jakaś wielka. :) :) :) Pewnie fajnie wygląda w
        > sukience przy takiej talii.

nie noszę sukienek ;>
        • rzeka.chaosu Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 21:51
          no wiesz przy takiej pupie to grzech :) :) :)
          • i.nes Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 21:54
            w piątek idę kupić! :D
    • izabellaz1 Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 21:47
      Faktycznie jak dwa pulpeciki te pośladki...takie maleńkie :D
      • i.nes Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 21:50
        a mi się wydaje, że różnica między rozpiętością bioder a talią jest spora, ale
        ja mam kaprawe oko, więc... ;)
        • izabellaz1 Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 21:52
          i.nes napisała:

> a mi się wydaje, że różnica między rozpiętością bioder a talią jest spora, ale
          > ja mam kaprawe oko, więc... ;)

Jakby miała 80cm w pasie i 120 w biodrach, to też byłaby duża rozpiętość, więc... ;)
          • i.nes Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 21:54
            a 120 cm w biodrach to mało?
            • izabellaz1 Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 21:57
              i.nes napisała:

> a 120 cm w biodrach to mało?

Yyyyyyyy...nie wiem...czekaj pójdę zmierzyć:D

W każdym razie chodziło mi o to, że ta pani z fotki na pewno nie ma w pasie 80
              cm :D Że może mieć np. 50 i do tego w biodrach 80...to już będzie niezła
              rozpiętość a jakże istotna różnica :D
              • i.nes Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 21:59
                ja obstawiam koło setki ;)
                • izabellaz1 Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:01
                  i.nes napisała:

> ja obstawiam koło setki ;)

A gucio...ja mam 95...i pupę mam jednak większą :)
                    wydaje Ci się ;)
                    • izabellaz1 Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:10
                      i.nes napisała:

> wydaje Ci się ;)

Że mam 95? No wiesz?! Pofatygowałam się specjalnie po centrymetr i zmierzyłam :D
                      • i.nes Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:13
                        a ja nie wiem, gdzie jest mój centymetr :(
    • menk.a Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 21:54
      To nie jest żadne plus size. :P A majtki są dorysowane. Niezdarnie.:P
      • i.nes Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 21:55
        może w katalogu mają kilka kolorów? ;D
        • menk.a Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 21:57
          Najwyraźniej.:D:D
          I powiem... lubię krągłe pupy. A nie wychudzone szczapy.:P
          • i.nes Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:18
            Hear hear! :D
    • hermina1984 Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 21:55
      no ładna dupka :)

ale czy duża??eee!
      • hermina1984 Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 21:57
        a ogóle myślałam,że to wątek kulinarny i zdezorientowałam się trochu :)
        • i.nes Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:00
          hermina1984 napisała:

> a ogóle myślałam,że to wątek kulinarny i zdezorientowałam się
          > trochu :)

co Ty, zaraz by wątasek na Kuchnię przenieśli ;)
    • kombinerki_pinocheta Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 21:57
      Wszedzie posladki i jak z tym zyc, no jak zyc? :)
      • i.nes Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:00
        dzień po dniu, Kombinerki :D
      • izabellaz1 Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:01
        kombinerki_pinocheta napisał:

> Wszedzie posladki i jak z tym zyc, no jak zyc? :)

Uszczypnij się i wszystko będzie dobrze :D
    • hermina26 Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:03
      To nie jest pupa pulpeta! Jak na moje amatorskie oko to bardzo
      zgrabne 38. Ale to dobrze, ze ma sie do wyboru szkieletory i
      nieszkieletory:)
        akurat!
        jak w pysk 42 ;)
        • hermina26 Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:20
          Hmmmm podejrzane! Wygląda na mniejszą.
          Ale bardzo łądna apetyczna pupa:)
          • liza_s Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 23:17
            Obwód bioder obu modelek z sesji mieści się między 42 a 44:
            12plusuk.co.uk/index.php?fuseaction=model.model&model_id=43
            12plusuk.co.uk/index.php?fuseaction=model.model&model_id=35
      • teletoobis Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:08
        Bardzo podobna do Twojej pupy :)
        • wiarusik Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:14
          znać znawcę :P
        • hermina26 Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:20
          A tego to akurat nie możesz wiedziec:P
          • teletoobis Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:25
            Zaloz sie. Jak sie przeglada galerie wiele sie widzi :)
            • hermina26 Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:28
              Ty widzisz nie wiele skoro pupe rozmiaru 42 porównujesz do mojego
              36 :P Oooo!!!:D
              • i.nes Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:29
                przestańcie się kłócić!
                proszę się umówić na obdukcję, a wyniki wrzucić na FK - wszystko będzie jasne ;D
                • hermina26 Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:32
                  My się nie kłócimy!!! To merytoryczna dyskusja na poważny temat, a
                  nie jakieś z dupy wzięte nie wiadomo co:P
                  • i.nes Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:37
                    acha :D
                • teletoobis Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:33
                  a Ciebie za chrzestna poproscic? :)
                  • i.nes Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:37
                    teletoobis napisał:

> a Ciebie za chrzestna poproscic? :)

byle od dupy strony :P
                    • teletoobis Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:39
                      No nie wiem, czy Herminetka na Ciebie sie wypnie :)
                      • i.nes Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:40
                        jak się postarasz, to kto wie... ;)
                        • teletoobis Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:45
                          Zaraz zaraz, o co ja mam sie w koncu starac? :)
                          • hermina26 Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:46
                            Tez sie juz zagubiłam!
                            Nie dysponujcie tak moją dupą za moimi plecami:D
                            • i.nes Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:47
                              :DDD
                            • teletoobis Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:47
                              Moze ona nam proponuje swoja do trojkata? :)
                              • i.nes Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:48
                                teletoobis napisał:

> Moze ona nam proponuje swoja do trojkata? :)

kombinuj dalej :P
                                • teletoobis Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:54
                                  Widze ze jestem na wlasciwym tropie :)
                              • hermina26 Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:53
                                No byłoby to grzeczne z jej strony! A nie tak dupe bez sensu
                                zawraca:D
                                • teletoobis Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:55
                                  W drodze wyjatku zgodze sie na te propozycje :)
                                  • hermina26 Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:57
                                    Twoja laska nie zna granic:D
                                    • hermina26 Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:58
                                      łaska!!!!!!
                                      • teletoobis Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 23:01
                                        to sie zdecyduj co :)
                                        • hermina26 Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 23:04
                                          Trudny wybór, zwłaszcza dla i rozważnej (laska) i romantycznej
                                          (łaska) :D
                                          • teletoobis Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 23:14
                                            Ostatnio to laze o lasce. Niestety- jak dr House :)
                                            • hermina26 Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 23:21
                                              Coś Ci się stało?
                                              • teletoobis Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 23:22
                                                Nic wielkiego- kazdy eks sportowiec to ma. Pierdzielnela mi lakotka
                                                • hermina26 Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 23:29
                                                  To jak po górach śmigasz?
                                                  • teletoobis Re: Pulpeciki ;) 10.06.10, 07:26
                                                    Niestety musze byc w Zabrzu
                  • hermina26 Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:44
                    Ja się na żaden chrzest dupy mojej szanownej nie zgadzam!!!
                    • teletoobis Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:48
                      a na chrzest tego co z niej wyjdzie? :)
                      • hermina26 Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:55
                        Moja dupa i wszystko inne nie godzi się na tego typu zabiegi:D
                        Aha i o slubie tez zapomnij :D:D:D
                        • teletoobis Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 23:02
                          Slub nie wchodzi w gre. Co najwyzej moge Cie adoptowac :)
                          • hermina26 Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 23:06
                            Phi, niechcem:P
                            • teletoobis Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 23:14
                              a co kcesz?
                              • hermina26 Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 23:27
                                Sama nie wiem:)
                                • teletoobis Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 23:29
                                  Ja wiem co ja chce, a raczej musze. Musze sie wylaczyc i dokonczyc oferte na
                                  jutro :)
                                  Dobranoc
                                  • hermina26 Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 23:30
                                    To dobrej nocy:)
              • teletoobis Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:30
                To nie jest 42, a Ty masz 38 O!
                • hermina26 Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:42
                  Guzik prawda - 36!!! Widziałes kiedy 47 kg w rozmiarez 38! Nic a nic
                  sie nie znasz - dyletant z Ciebie w tej kwestii:P
                  • teletoobis Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:49
                    Czy myslisz ze ja baby od razu o wage i rozmiar pytam? Pytanie o rozmiar jest
                    raczej domena kobiet :)
                    • hermina26 Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:59
                      To ja jestem facet, bo tez o rozmiar nie pytam!
                      Tylko swoim sie przechwalam:D
                      • teletoobis Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 23:03
                        ale w podswiadomosci zawsze ten rozmiar odgrywa wielka role, nie? :)
                        • hermina26 Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 23:07
                          Nie!
                          Przeciez liczy się wnętrze:D
                          • teletoobis Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 23:15
                            Dla faceta na pewno :)
                            • hermina26 Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 23:26
                              A dla kobiety na niby?:P
                              • teletoobis Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 23:30
                                Chyba ze kobieta sama grzebie we wlasnym wnetrzu :)
    • vandikia Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:12
      e e nieładna
      jakaś płaska
      że o dziwnej talii nie wspomnę :P
      • i.nes Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:14
        zazdraszczasz!! :DDD
        • vandikia Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:17
          hehe trochę ;)
          ale ja mam za to piękną talię, cały czas tylko pracuję nad pozbyciem się
          płaskodoopia
          co gorsza im bliżej mi trzydziestki tym coraz częściej zauważam, że
          mogłabym porobić jakieś ćwiczenia na jędrność.. i coraz częściej zauwazam,
          że ta jędrność to mam w doopie :D
          (no na jeszcze też ale jakoś niebezpiecznie się ku niejędrności kieruje) :D
          • i.nes Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:28
            ja też mam ładne to i owo, tylko niestety mój niegdyś perfekcyjnie płaski brzuch
            został zrujnowany przez niehigieniczny tryb życia :/
            • vandikia Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:55
              zła ines :P
              ja sobie piłkę kupuję i będę ćwiczyć, mam od czasu do czasu jazdy na
              ćwiczenia i nie mogę się doczekac aż mi to na stałe do krwioobiegu
              wejdzie :)
              a piłka całe 3 dychy kosztuje, więc sobie zainwestuję :) i w pracy mam
              zaznaczony fajny rozkłąd ćwiczeń na mięśnie, jak chcesz to Ci jutro wkleję
              • i.nes Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:58
                ja mam skakankę ;D
                a zestaw wklej, poproszę
    • pompeja Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:29
      Mała ta pupa, pośladki takie wąskie. Płaska faktycznie. Mimo to fajnie się
      patrzy. Poza tym może i grubsza od wieszaków, ale napewno to nie jest size+.
      Wiem, bo sama taki mam. Od jutra jednak dieta, jadę w sierpniu do menki, nie
      mogę się tak pokazać :D

Ja mam sterczącą dużą pupę, gdyby mnie tak przerobić w szopie, każdy byłby mój.
      Uścisk oczywiście :D
      • i.nes Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:34
        takie lepsze?

http://i48.tinypic.com/ndo1up.jpg
        • pompeja Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:35
          Wytnij kawałek i mam takie coś. Ciepło mi w zimie, a w lato na ławkach pod
          parasolami nic mnie nie gniecie ;)
          • i.nes Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:36
            heh to dupsko ubezpieczone na milijoooony!
            • pompeja Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 22:38
              Wprost to szejkas pupcia. Mam duży kuper.
              • ja-27 Re: Pulpeciki ;) 09.06.10, 23:02
                Widziałam Twój tyłek, masz świetny.!!!!!!!!!

A ten na głównym zdjęciu fajny, ja mam z 4 razy mniejszy i rozpaczam. Chciałabym
                taki :)
                • pompeja Re: Pulpeciki ;) 10.06.10, 00:33
                  Podaj adres to wyślę ci po 30 deko z każdego :D
                  • lonely.stoner Re: Pulpeciki ;) 10.06.10, 00:40
                    ogolnie ok, ale sama nie chcialabym byc taka duza.
    • six_a Re: Pulpeciki ;) 10.06.10, 09:41
      alle czemu te gacie tak wiszo?
    • six_a Re: Pulpeciki ;) 10.06.10, 09:46
      a tak w ogóle, to myślałam, że o jedzeniu będzie.
      buuuuuuuuuuuuuuuuuuu
      ;)
      • hermina26 Re: Pulpeciki ;) 10.06.10, 09:49
        Dupa też nie jest zła - nie marudz:P:D
      • i.nes Re: Pulpeciki ;) 10.06.10, 10:07
        six_a napisała:

> a tak w ogóle, to myślałam, że o jedzeniu będzie.
        > buuuuuuuuuuuuuuuuuuu
        > ;)

nie bucz, tylko daj jakiś dobry przepis - na pulpeciki, rzecz jasna :DDD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka