jan_hus_na_stosie 11.06.10, 14:43 ale nie mogłem się powstrzymać, tak mi się jakoś skojarzyło :D PS. zdjęcie pochodzi z wizytówki marguyu a tak na marginesie, świetna fotka :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adams_katowice Re: wybacz marguyu 11.06.10, 14:44 fajna biała klawiatura i kobitka też fajna :) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: wybacz marguyu 11.06.10, 14:47 zazdrościsz, brzydalu... piękny uśmiech. Mogłabym oglądać codziennie rano na dobry dzień ! Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: wybacz marguyu 11.06.10, 14:49 Dobrze, ze jaj już nie mam swojej fotki w wizytówce :P Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: wybacz marguyu 11.06.10, 14:51 rzeka.chaosu napisała: > Dobrze, ze jaj już nie mam swojej fotki w wizytówce :P ale kilka forumek jeszcze ma, ciekawe na jak długo? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: wybacz marguyu 11.06.10, 14:54 Sprawdź jak szybko usuną - dawaj więcej porównań :D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: wybacz marguyu 11.06.10, 14:58 to było spontaniczne, przy innych musiałbym się trochę powysilać a gorąco jest i mi się nie chce :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: wybacz marguyu 11.06.10, 15:01 Szkoda ;D:D Popluskaj się w jakiejś kałuży - będzie chłodniej :D Albo prysznic - facetom zawsze włosy szybko schną ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: wybacz marguyu 11.06.10, 14:54 porównanie słuszne,gdyż wyjechała do francji by znaleźć kogoś majętnego.a takie osoby to kapitalistyczna nierogacizna;) Odpowiedz Link Zgłoś