ela.1977 02.07.10, 17:38 zwłaszcza w końcówce filmu to widać. te niebieskie oczy! idealne usta! najpiękniejszy uśmiech, jaki kiedykolwiek widziałam. Jestem hetero, żeby nie było :P Podoba się wam? www.youtube.com/watch?v=aslDoPNtt1s&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan_hus_na_stosie Re: Jaka piękna dziewczyna!!!!! 02.07.10, 17:41 co facetowi po takiej urodzie skoro pewnie nie lubi sprzątać, nie potrafi gotować ani porządnie koszuli wyprasować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: Jaka piękna dziewczyna!!!!! 02.07.10, 23:43 no i ma male cycki. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Jaka piękna dziewczyna!!!!! 02.07.10, 23:49 cycki mogą być małe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Jaka piękna dziewczyna!!!!! 03.07.10, 00:03 no co, gusta się zmieniają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Jaka piękna dziewczyna!!!!! 03.07.10, 00:43 to coś jak manuela gretkowska w tej ostatniej akcji z rakiem piersi-cycków prawie nie ma,ale najseksowniej wyszła ze wszystkich pozujących;) Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Jaka piękna dziewczyna!!!!! 02.07.10, 17:41 nie odciagaj nas od tv! kaka byl wlasnie super! m.s. Odpowiedz Link Zgłoś
pretensjaa Re: Jaka piękna dziewczyna!!!!! 02.07.10, 17:43 Idealne usta, to mam ja. Nawet obcy mi to powtarzają. :P Odpowiedz Link Zgłoś
pretensjaa To masz więcej i podziwiaj :) 02.07.10, 17:46 http://www.google.pl/images?q=Emily+DiDonato&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=ngkuTLSdBo7KOInDoJsL&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=1&ved=0CC4QsAQwAA Odpowiedz Link Zgłoś
pretensjaa Re: To masz więcej i podziwiaj :) 02.07.10, 17:46 ajjj, nie umiem wkleić. :P Odpowiedz Link Zgłoś
pretensjaa ładna jasna cera 02.07.10, 17:48 frillr.com/files/images/emily%20d%20reqiuest.preview.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: ładna jasna cera 02.07.10, 19:01 Oj, niekoniecznie... chociaż ma jakiś urok i świeżosć. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina1984 Re: Jaka piękna dziewczyna!!!!! 02.07.10, 17:49 do młodej brooke shields podobna z czegoś. ładna owszem,ale spójrzmy na to szczerze-magia photoshopa i ładnie zrobionego ujęcia :) Odpowiedz Link Zgłoś
donnaanna Re: Jaka piękna dziewczyna!!!!! 02.07.10, 18:00 to taka chudsza mlodsza wersja angeliny... Odpowiedz Link Zgłoś
sanna.i Re: Jaka piękna dziewczyna!!!!! 02.07.10, 20:41 To Angelina może mieć jeszcze chudszą wersję??? Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Jaka piękna dziewczyna!!!!! 02.07.10, 18:03 ja bym ten spot zakonczyl inaczej. Np nagle z za drzewa wyskakuje 650 kg niedzwiedz gryzli, i chlast chlast pazurami. Krew sie leje, glowa przegryziona na pol odpada, flaki oplataja sie w okol pnia drzewa, kosci trzaskaja i ciszaaaaaa. Fajny nie? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Jaka piękna dziewczyna!!!!! 02.07.10, 20:20 soulshunter napisał: > ja bym ten spot zakonczyl inaczej. Np nagle z za drzewa wyskakuje 650 kg niedzw > iedz gryzli, i chlast chlast pazurami. Krew sie leje, glowa przegryziona na pol > odpada, flaki oplataja sie w okol pnia drzewa, kosci trzaskaja i ciszaaaaaa. F > ajny nie? Mnie pasi! Odpowiedz Link Zgłoś
kotka-kotka moja 02.07.10, 18:04 znajoma jest podobna i co najlepsze faceta brak- poprostu jej sie boją- piękna i inteligena:)chyba az tak piekna bym nie chciała być ze az odstraszac swoja uroda facetow nie, nie tego bym nie chciala:P Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: moja 02.07.10, 18:10 kobieta tak piękna, że faceci się jej boją, buahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
kotka-kotka Re: moja 02.07.10, 18:14 kazdy mysli, ze sa to za wysokie progi, nawet moj przyjaciel tak stwierdził oczywiscie usilnie przekonuje, zeby zaprosił gdzies dziewczynę, ze ma szanse i moze w koncu sie odwazy Odpowiedz Link Zgłoś
suomi6 Re: Jaka piękna dziewczyna!!!!! 02.07.10, 18:06 Taka sobie, szału nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Jaka piękna dziewczyna!!!!! 02.07.10, 18:10 To czym sie zachwycasz to tylko obrobka komputerowa. W rzeczywistosci malo przypomina ta dziewczyne z reklamy. www.youtube.com/watch?v=recvT8Ej5Zk&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
papapapa.poker.face Re: Jaka piękna dziewczyna!!!!! 02.07.10, 18:21 Jestem rownie ładna :) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Jaka piękna dziewczyna!!!!! 02.07.10, 18:42 no cóż, nobody's perfect. Odpowiedz Link Zgłoś
papapapa.poker.face Re: Jaka piękna dziewczyna!!!!! 02.07.10, 19:02 no tak, przeciez nie wypada dobrze mowic o sobie. przepraszam... Odpowiedz Link Zgłoś
kotka-kotka Re: Jaka piękna dziewczyna!!!!! 02.07.10, 21:11 tak trzymaj papapa.poker.face!:)poprostu na tym forum sa bardzo zazdrosni ludzie- jesli ktos pisze, ze jest piekny, szczesliwy i ma fajne perspektywy zarobkowe to jest ściemniacz oraz jednoczenie wróg nr1-ludzie zawsze byli, sa i beda zazdrosni ale trzeba na takich nie zwracac uwagi:) Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: Jaka piękna dziewczyna!!!!! 02.07.10, 19:00 Ładna, ale orientacji mej nie kwestionuje. Wolę plażę ze spotu, niż dziewczynę.:) Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Jaka piękna dziewczyna!!!!! 02.07.10, 19:06 Może być, ale ja jestem mooocno hetero, musiałby to być istny cud żeby mnie w zachwyt wprawić ;). Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Jaka piękna dziewczyna!!!!! 02.07.10, 19:50 może i ładna, ale dlaczego się nie domyka? widocznie zawias wadliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Jaka piękna dziewczyna!!!!! 02.07.10, 20:43 Pewnie zeby ma za dlugie :) Wiesz jakby je spilowac jak zajacowi to moze by jej sie ta buzia domknela. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: Jaka piękna dziewczyna!!!!! 02.07.10, 20:12 z łóżka bym jej nie wygonił :) ale gdyby miała jakieś cycki to prezentowała by się lepiej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
serek.z.pyty Re: " leZe i kFiCe' 03.07.10, 00:10 zalosne sa te zmasowane ataki kobiet na forum ostatnio :-/, ktore to wyslawiaja inne kobiety, jakoby byly sliczne, piekne, itd... czyzby az tyle Pan mialo kompleksy :) ? dla mnie ot zwyczajna, jej najmocniejszym punktem sa oczy - reszta - klapa. :P Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Jaka piękna dziewczyna!!!!! 03.07.10, 00:18 Szału nie ma, a jestem osobą może nie bi, ale z całą pewnością nie niezabetonowaną w orientacji hetero. Wybitnie mnie odrzuca niedomknięta paszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
pochodnia_nerona Re: Jaka piękna dziewczyna!!!!! 03.07.10, 00:19 Jakoś nikt nie zwrócił uwagi na spamerski charakter wątku? Przecież to jest reklama - obejrzyjcie ją niby żeby zobaczyć modelkę... Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Jaka piękna dziewczyna!!!!! 03.07.10, 00:23 pochodnia_nerona napisała: > Jakoś nikt nie zwrócił uwagi na spamerski charakter wątku? Przecież to jest > reklama - obejrzyjcie ją niby żeby zobaczyć modelkę... hehe, to cienka ta reklama bo ja nawet nie zwróciłem uwagi czego, już nie mówiąc o marce :D Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Jaka piękna dziewczyna!!!!! 03.07.10, 00:27 Cholerka, to była moja pierwsza myśl, ale nie chciałam się wygłupić :P Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Jaka piękna dziewczyna!!!!! 03.07.10, 00:40 na stronach dla dorosłych są ładniejsze laski:P Odpowiedz Link Zgłoś