hotally 04.07.10, 19:40 Właśnie wróciłam z uroczej stadniny nad morzem i tradycyjnie się chwalę- złapałam bakcyla na jazdę konną :) Wiem, ze kilka forumek uprawia ten sport,polećcie Mi proszę jakąś fajną stadninę pod Warszawą :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pompeja Re: Moja nowa pasja 04.07.10, 20:00 Ally zaraz mecz, a ty konie masz w głowie. Kobieto popcorn rób! Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Moja nowa pasja 04.07.10, 20:22 Dzisiaj nie ma meczów :))) i dobrze, bo wątroba tylko jedna ;] Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Moja nowa pasja 04.07.10, 20:25 Na oczy się mi rzuciło. A ja nieletniego położyłam do spania, popcorn zrobiłam.. Ech no to będzie jakiś film. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Moja nowa pasja 04.07.10, 20:31 nie mow ze popcornu narobilas :D polfinaly dopiero 6i7lipca Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Moja nowa pasja 04.07.10, 20:34 No kurde żebyś wiedziała. Dni mi uciekły łomatko! Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Moja nowa pasja 04.07.10, 20:42 a komu kibicujesz? Ja nadal Hiszpania, no i Holandia Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Moja nowa pasja 04.07.10, 20:45 Szczerze nikomu, bo mi szkoda tych co przegrywają. Poprostu to jedna z okazji, by zdzielić w łeb chłopa za darcie się na cały blok :D Odpowiedz Link Zgłoś
kiira_korpi Re: Moja nowa pasja 04.07.10, 20:02 Też ostatnio chodzi mi po głowie jazda konna (w moim przypadku byłby to powrót do niej po latach), zwłaszcza, że po drodze do pracy mijam co najmniej 2 stadniny. Jedna jest w Nadarzynie, a druga w Lesznowoli. Ta druga wygląda na nieźle wypasioną, pięęęękne konie tam się wypasają:). Ale osobiście jeszcze nie testowałam ani jednej ani drugiej. Dojrzewam do tego;). Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Moja nowa pasja 04.07.10, 20:23 Ja jestem na etapie anglazowania na loży :D Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Moja nowa pasja 05.07.10, 12:30 hotally napisała: > anglazowania na loży :D mówi się "anglezowania na lonży" taaa... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Moja nowa pasja 05.07.10, 12:36 Normalnie musisz Ally mocno zazdrościć, że się tak czepiasz. :P Ty nie wiesz, że ona się języków uczy ze słuchu li i jedynie? Tak się francuskiego uczy. Jak można wnioskować po znajomości polskiego - ma dziewczyna talent. Do robienia z siebie błazna. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Moja nowa pasja 05.07.10, 12:43 kitek_maly napisała: > Normalnie musisz Ally mocno zazdrościć, że się tak czepiasz. :P Czepianie się Aluśki to moja karma i dobrze o tym wiesz, Trollu :D > Ty nie wiesz, że ona się języków uczy ze słuchu li i jedynie? Tak > się francuskiego uczy. A tak, coś kojarzę, że niby nie musi pisać i takie tam. Jaki uczeń, takie metody ;) > Jak można wnioskować po znajomości polskiego - ma dziewczyna > talent. Do robienia z siebie błazna. ;) Okrutna jesteś! :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Moja nowa pasja 05.07.10, 12:44 > Czepianie się Aluśki to moja karma i dobrze o tym wiesz, Trollu :D Wiem, ale że Ty nie wiesz, że i moja, to mnie dziwi. :P Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Moja nowa pasja 05.07.10, 12:49 kitek_maly napisała: > Wiem, ale że Ty nie wiesz, że i moja, to mnie dziwi. :P ależ wiem, Słońce, wiem! i podziwiam :D Odpowiedz Link Zgłoś
laracroft82 Re: Moja nowa pasja 05.07.10, 13:05 kitek_maly napisała: > Normalnie musisz Ally mocno zazdrościć, że się tak czepiasz. :P > Ty nie wiesz, że ona się języków uczy ze słuchu li i jedynie? Tak się > francuskiego uczy. Jak można wnioskować po znajomości polskiego - ma dziewczyna > talent. Do robienia z siebie błazna. ;) jezeli ma talent do takiego kaleczenia innych jezyków jak nasz rodzimy, to musza miec z niej niezły ubaw za granicami kraju ;] Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Moja nowa pasja 04.07.10, 20:23 maha zna, tylko tam na niedźwiedziach jeżdżą. Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Moja nowa pasja 04.07.10, 20:36 Polecam janowską stadninę za symboliczną kwotę możesz mieć konia na własność;p Odpowiedz Link Zgłoś
coralina1982 Re: Moja nowa pasja 04.07.10, 21:42 Ja jeździłam konno. Ale mam niedaleko Zalewu Wiślanego i tam się właśnie wybierałam na weekendy. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Moja nowa pasja 05.07.10, 11:14 dziki, poogladam sobie te stadniny w internecie. Gdyby jeszcze cos Wam sie przypomnialo to dajcie znac :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Moja nowa pasja 05.07.10, 12:37 Przypomniało mi się, że nie wyłączyłam żelazka! Odpowiedz Link Zgłoś