nowaewa 09.07.10, 18:55 Czy lysina (zakole) dykwalifikowuje u Was mezczyzne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bambzgrozja Re: Do wsztykich kobiet 09.07.10, 19:00 Jako przyszłego męża tak-chciałabym, aby dzieci miały geste włosy. Potencjalnego kochanka łysina nie dyzkwalifikuje, a wręcz przeciwnie..tacy podobno mają dużo testosteronu w sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
plastelinka.czerwona Re: Do wsztykich kobiet 10.07.10, 16:32 Czyli wolisz żeby twój syn miał ładną czuprynę niż super życie erotyczne? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Do wsztykich kobiet 09.07.10, 19:00 nowaewa napisała: > Czy lysina (zakole) dykwalifikowuje u Was mezczyzne? Przeczytałam..."Do wszytkich kobiet" i "Czy łysina (zakole) dyskwalifikuje Was jako mężczyznę":D Idę se dolać Jacka :D Odpowiedz Link Zgłoś
brusselka Re: Do wsztykich kobiet 09.07.10, 19:07 Ja też "wszytkich" i pomyślałam, że dziewczyna po poście potworskiego jego styl przejęła. Odpowiedz Link Zgłoś
brusselka Re: Do wsztykich kobiet 09.07.10, 19:00 Ha! Przecia już Ci napisałam, jak francuskojęzyczny to bierz. Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki_pinocheta Re: Do wsztykich kobiet 09.07.10, 19:02 > Czy lysina (zakole) dykwalifikowuje u Was mezczyzne? dyskwalifikowowywuje Odpowiedz Link Zgłoś
potworski cześć 09.07.10, 19:02 Cześć Ewa Jestem potworski i nie łysieję=może się zapoznamy? Skąd klikasz? PS. Lubisz anal? Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Do wsztykich kobiet 09.07.10, 19:08 Lubi, nie lubi... Nieistotne! Czy jesteś dziewicą analną?? Odpowiedz Link Zgłoś
alessia27 Re: Do wsztykich kobiet 09.07.10, 19:10 zawsze mozna sobie kupic tupecik :) Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Do wsztykich kobiet 09.07.10, 19:10 Wiesz... wyobraź sobie taką sytuację: poznajesz przystojnego faceta o bujnej czuprynie, wychodzisz za niego, rodzisz dziecko... a tu nagle facet szybko łysieje. Co wtedy? Jest już do utylizacji, albo do wymiany na bardziej owłosiony egzemplarz? Weź duży rozbieg i zrób baranka o ścianę. Odpowiedz Link Zgłoś
nowaewa Re: Do wsztykich kobiet 09.07.10, 19:30 horpyna4 napisała: > > Wiesz... wyobraź sobie taką sytuację: poznajesz przystojnego faceta > o bujnej czuprynie, wychodzisz za niego, rodzisz dziecko... a tu > nagle facet szybko łysieje. Co wtedy? Jest już do utylizacji, albo > do wymiany na bardziej owłosiony egzemplarz? A co byloby, gdym wyszla za niego za maz, urodzila dziecko i np. maz albo ja odkochalibysmy sie? Mozemy sobie pogdybac do woli. Chodzi mi o opinie kobiet, ktore spotykaly sie z mezczyznami o duzej lysinie. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Do wsztykich kobiet 09.07.10, 19:34 I co ci dadza te opinie? Wszak napisalas, ze lysina dyskwalifikuje faceta seksualnie ( co to w ogole moze znaczyc). Czy jak jaka napisze, ze jest ok, to wyjdziesz za Belga, a jak jakas napisze, ze nie jest ok, bedziesz dalej sie onanizowala w samotnosci? Odpowiedz Link Zgłoś
nowaewa Re: Do wsztykich kobiet 09.07.10, 19:49 teletoobis napisał: > I co ci dadza te opinie? Wszak napisalas, ze lysina dyskwalifikuje faceta > seksualnie ( co to w ogole moze znaczyc). > Czy jak jaka napisze, ze jest ok, to wyjdziesz za Belga, a jak jakas napisze, z > e > nie jest ok, bedziesz dalej sie onanizowala w samotnosci Nie, chce dowiedziec jaki procent kobiet zawarly zwiazki malzenskie z lysymi mezczyznami. Nie bawie sie, opisana sytuacja jest prawdziwa. On nagli mnie, na odpowiedz czy wyjade z nim na ta placowke w Afryce. Czy moze uczucie przyjdzie pozniej, albo po prostu bedzie to malzenstwo z rozsadku. Malzenstwa tzw. z rozsadku funkcjonawaly bardzo dobrze do lat 20 XX wieku w Europie. Aktualnie duza czesc Azjatek, Arabek (tzn. kilka milardow kobiet) w ten sposob wchodzi w zwiazek malzenski i jakos to zycie przezywaja. Model malzenstwa z milosci jest mniejszoscia na tym swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Do wsztykich kobiet 09.07.10, 19:53 pytac o takie sprawy na forum, albo rzucic moneta, to wychodzi na jedno. Jestes nie tylko paskudnym, ale i durnym trolem. Kto dal ci dostep do netu? Odpowiedz Link Zgłoś
nowaewa Re: Do wsztykich kobiet 09.07.10, 20:24 teletoobis napisał: > pytac o takie sprawy na forum, albo rzucic moneta, to wychodzi na jedno. > Jestes nie tylko paskudnym, ale i durnym trolem. Kto dal ci dostep do net Znasz mnie? Twoj koronny argument o trolowaniu dawno sie wyswiechtal. Zdobadz sie na cos oryginalszego. Na tym forum byly poruszane problemy, na ktore nie chce sie opisywac, bo sa tak glupie. Moj problem moze sie taki wydawac, niemniej opisana sytuacja jest prawdziwa. Nie bralam do tej pory udzialu na forum Kobieta, ale mam konto od kilku lat na gazecie. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Do wsztykich kobiet 09.07.10, 20:29 Guzik mnie obchodzi jak dlugo masz konto, gdzie i po co. Moj argument jest stale aktualny. Trolowanie to miedzy innymi zakladanie 2 watkow o tej samej tematyce w tym samym czasie. A ze problem durnowaty? Coz....., jak autorka Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: Do wsztykich kobiet 09.07.10, 19:54 Na placówke w Afryce?! Chyba żartujesz. Powiedz mu, że jak dostanie angaż w Stanach to sie będziesz zastanawiać. Li i jedynie. Odpowiedz Link Zgłoś
puma_z_gminy_biala Re: Do wsztykich kobiet 09.07.10, 19:14 O, nowy troll :) Smieszny, ale bywały lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
nelle76 Re: Do wsztykich kobiet 10.07.10, 08:52 Nie. Niektórzy lepiej wyglądają łysi niż z kupą niepasujących im włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_prawiczek Kobiety tego nie lubią :) 10.07.10, 08:57 Ja nie łysieję, ale mam lekki zakola - taka męska linia włosów z takimi wcięciami i mam z tego powodu kompleksy, strasznie boję się łysienia Odpowiedz Link Zgłoś
venettina Re: Do wsztykich kobiet 10.07.10, 16:22 Nie. Atutem to nie jest, ale jakie ma znaczenie? Spotykasz fajnego czlowieka ktory ma lysine czy zakola, wiec go olewasz i spedzasz pol zycia z idiota ale bez lysiny?! Odpowiedz Link Zgłoś
stary_prawiczek Re: Do wsztykich kobiet 10.07.10, 23:41 Czasem ktoś z zakolami automatycznie się może wydawać brzydalem. Poza tym łysi faceci, którzy nie golą głowy i noszą wianuszki wyglądają jak dziady Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Do wsztykich kobiet 10.07.10, 16:59 > Czy lysina (zakole) dykwalifikowuje u Was mezczyzne? Co robi?? Odpowiedz Link Zgłoś
nowaewa Re: Do wsztykich kobiet 10.07.10, 17:45 Prosze oszczedzcie mi uwag tego typu. Przyznaje sie zrobilam blad, ale masz cos do powiedzenia w sensie merytorycznym? Bo jesli nie, to fatygujesz sie na nic. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Do wsztykich kobiet 11.07.10, 00:22 Wybacz, ale nie lubię niechlujstwa (tak ciężko napisać JEDNO krótkie zdanie poprawnie?). I będę je tępić. :) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Do wsztykich kobiet 10.07.10, 23:24 nowaewa napisała: > Czy lysina (zakole) dykwalifikowuje u Was mezczyzne? Za mało danych. Poza tym: dyskwalifikuje i nie u was, tylko w waszych oczach/waszym zdaniem. > Odpowiedz Link Zgłoś
ksenja1 Re: Do wsztykich kobiet 11.07.10, 00:07 Dyskwalifikuje? No co Ty żarty sobie stroisz? Wręcz przeciwnie! To znaczy brak włosów i zadbany łepek TAK!!! ale zakola i resztki włosów nie... ble... Odpowiedz Link Zgłoś