sita_atlantis 17.03.04, 19:52 Co o tym sądzicie? Czy to cecha która dyskwalifikuje faceta? Czy da się "wyleczyc"? Moim zdaniem nie. Z czego wynika narcyzm? Z wpływu środowiska, genów, niedowartościowania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
undyna Re: Narcyzm 17.03.04, 21:47 Znałam kiedyś jednego Narcyzka, a właściwie znam go nadal, był podobny do Morrisona i laski latały za nim jak wściekłe, z prawie każdej imprezy wynosił jakieś zdjęcie dziewczyny, na którym było napisane mniej więcej "kochanemu ... z prośbą o telefon i numer telefonu", facet miał miękkie serce i te telefony ze zdjęciami brał, potem nie pamiętał nawet, która i kiedy, śmieszne to było trochę, laski go potwornie rozpuściły, a facet wcale nie był głupi, nawet bardzo inteligentny, jedyną jego wadą było to, że trudno było się z nim kuplować, bo zaraz sobie dorabiał teorię, że następna zabujana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klara Re: Narcyzm IP: *.zim.citynet.pl / 80.51.253.* 18.03.04, 10:45 narcyzami sa zazwyczaj jedynacy wypieszczeni przez mamunie.takie toto śliczne idze przez życie .tylko przed lustrem stoi i mlaska na swój widok. Mówię wam okropność.żyję z takim 18 lat ale dopiero teraz to zauważyłam bo sie na niego wkurzyłam . laluś pieprzony. Buc Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: Narcyzm 18.03.04, 11:08 ja również żyję z narcyzem, fetyszystą i ortodoksyjnym katolikiem w jednym co gorsza wydaje mnie się ze sama jestem trochę egoistyczno-narcystyczna, oboje nie jesteśmy jedynakami. :) a dlaczego tak myślę.. no cóż typowo narcystyczna odp.- bo jesteśmy piękni hhhaaaha :) Odpowiedz Link Zgłoś
mary_an Re: Narcyzm 18.03.04, 11:14 Ja mialam kiedys fajnego faceta, ktory bardzo nie wierzyl w siebie. No i ja go dopingowalam, pomagalam uwierzyc az stworzylam Narcyza :(( Bylam z nim 2 lata, ale na koniec on byl ten wspanialy a ja tylko marny dodatek, wiecej juz tak nie moglam i zakonczylam ten zwiazek. I mam nauczke - nigdy wiecej narcyzow, teraz bardzo uwazam pod tym wzgledem :) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Narcyzm 18.03.04, 12:00 facet, który nago przed lustrem gra na skrzypcach (znałęm takiego)nie może być dyskwalifikowany, toż to samo piękno, a skąd to się bierze? pewnie z poczucia piekna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sita_learning Re: Narcyzm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.04, 12:07 no dobra, ale po czym poznać narcyza? ma narcyza w klapie marynarki czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Narcyzm 18.03.04, 12:14 Stoi nago przed lustrem i gra na skrzypcach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sita_learning Re: Narcyzm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.04, 12:18 a czym gra na tych skrzypcach? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Narcyzm 18.03.04, 12:36 no a czym się gra? smykiem przecież nie fletem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sita_learning Re: Narcyzm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.04, 12:30 mnie natomiast inetersuje długość smyczka:) Odpowiedz Link Zgłoś
sita_atlantis Re: Narcyzm 18.03.04, 13:40 > no dobra, ale po czym poznać narcyza? No właśnie z tym to jest problem. Ciężko rozpoznać narcyza, czasem zajmuje to ładnych parę miesięcy. Wydaje mi się, że narcyzm może wynikać z niedowartościowania, i to jest strasznie mylące... Dziwne to to. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: Narcyzm 18.03.04, 20:14 Zawsze mi się wydawało, że narcyzm rzuca się w oczy, a ty mi piszesz, że po kilku miesiącach; na całokształt składają się gesty, mimika, sposób uśmiechania się, patrzenia, wypowiedzi, to się czuje:), często taki człowiek zachowuje się emfatycznie (zadęcie), cedzi słowa w bardzo specyficzny sposób, uśmiecha się i patrzy z wyższością, może to być bardzo niewyraźne, np. jeśli jest przy tym inteligentny i się z tym ukrywa, ale w ciągu dłuższej rozmowy, co najmniej kilkanaście sygnałów wysyła, zawsze mu się coś wymknie, nie ma bata.:) Odpowiedz Link Zgłoś
sita_atlantis Re: Narcyzm 19.05.04, 10:27 Wydaje mi się, że narcyzm może być skryty po fałszywą skromnością, a to jest mylące, bo można to odebrać jako głębokie niedowartościowanie, zresztą chyba z tego wynika, bo jak ktoś dołuje się, jaki to jest głupi i w ogóle, to inni go pocieszają... i dowartościowują w ten sposób. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet e tam lustro- same stoicie przed nim długo 18.03.04, 12:18 takie są kobiety- kiedy uciekają z walącego sie wieżowca mijając lustra spojrzą by upewnić się czy dobrze wyglądają :) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: e tam lustro- same stoicie przed nim długo 18.03.04, 12:41 kiedyś w czasie trzęsienia ziemi widziałem jak babka wyleciała z domu nago ale z torebką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Randall Re: e tam lustro- same stoicie przed nim długo IP: 195.245.217.* 18.03.04, 16:08 > takie są kobiety- kiedy uciekają z walącego sie wieżowca mijając lustra > spojrzą by upewnić się czy dobrze wyglądają :) Ale u kobiety, jeżeli nie jest podszyte arogancją i zblazowaniem, takie zachowanie może być urocze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nebbia Re: Narcyzm IP: *.net / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 10:35 teraz to nie narcyz, tylko mężczyzna metroseksualny... czasy się zmieniają a i nazwy też ;) Odpowiedz Link Zgłoś