bijatyka 24.07.10, 15:54 będzie dzisiaj wieczorem tok ? Bo Ty tak zawsze wylatasz w soboty... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wicehrabia.julian Re: Hrabia... 24.07.10, 15:58 bijatyka napisała: > będzie dzisiaj wieczorem tok ? Bo Ty tak zawsze wylatasz w soboty... ja mam dziś wychodne, ale was do zrobienia toku zachęcam Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Hrabia... 24.07.10, 16:42 Ja tym razem chciałabym z mikro. Tylko nie wiem czy zdołam zabrać samcowi. Dziś pracuję przy kompie więc raczej mogłabym być. :) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Hrabia... 24.07.10, 16:50 Ja raczej też. Tak po 21:00. Zobaczymy, może się uda. Ja, zdaje się, też mam lepszy mikrofon. Ostatnim razem dostałam joby, że się do niczego nie nadaję i mikrofonu nie umiem obsługiwać... Postanowiłam się naprawić i więcej nie grzeszyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Hrabia... 24.07.10, 20:05 Goście i dupa. Jakbyście organizowali tok, to krzyczcie. Może nie będą się zasiadywać. :( Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Hrabia... 24.07.10, 20:09 Ja też już sama nie jestem w mieszkaniu. No ale mikrofon do mnie przyjechał, więc awaryjnie mogę pogadać jak facet do kibla pójdzie czy gdzieś. :D:D:D Ech subtelnie się wypowiedziałam, nie ma co. :DD::D:D Odpowiedz Link Zgłoś
autokrata.fetyszysta Re: mogę pogadać jak facet do kibla pójdzie 24.07.10, 20:50 To żeby się nam przypadkiem w d..ach nie poprzewracało? ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Hrabia... 24.07.10, 21:23 i na bieżąco będą informacja jak często korzysta z WC :D Odpowiedz Link Zgłoś