cristal000 23.03.04, 16:43 poszukuje kogos kto studiuje iberystyke w Wyzszej Szkole Studiow Miedzynarodowych w Lodzi. Albo obojetnie co na tej uczelni bo chcialabym sie dowiedziec czegos o tej szkole... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mobypussy Re: Iberystyka!! 23.03.04, 16:47 a ja, a co chcialabys wiedziec? ale nie jestem na iberystyce Odpowiedz Link Zgłoś
cristal000 Re: Iberystyka!! 23.03.04, 17:01 A chciałbym sie dowiedziec ogolnie co to za szkola. czy warto tam isc? bo mi kazdy mowi ze prywatna to chała... A mi sie podoba i mam to w d... co ludzie gadaja tylko nie wiem nic o tej szkole... ;) dzieki z gory! Odpowiedz Link Zgłoś
cristal000 Re: Iberystyka!! 23.03.04, 17:10 A!I jeszcze chcialam sie dowiedziec czegos o poziomie nauczania. ;) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
cristal000 Re: Iberystyka!! 23.03.04, 17:26 iiiii czy duzo tam jest chetnych? Sory ze tak zawracam glowe ale caly czas mi sie cos przypomina ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mobypussy Re: Iberystyka!! 23.03.04, 17:43 no to tak: slubowalam toc nie moge nic zlego powiedziec. :] mnie sie podoba. wszedzie trza sie uczyc. ja sie ucze dla siebie nie dla szkoly. kto ma podejscie lesera to mu tutaj latwiej. ucze sie zaocznie takze maly mam udzial w zyciu szkoly. wyklady sa ciekawe jesli interesuje cie dany kierunek, bardzo kuszace sa praktyki w kraju i za granica. w sumie ja nie zaluje ze wybralam WSSM tylko szkoda ze tyle kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mobypussy Re: Iberystyka!! 23.03.04, 17:46 poziom nauczania hmmm :) w sumie na zaocznych kazdy uczy sie samemu i to w domu. ja dodatkowo pracuje takze czasami nie wyrabiam sie z nauka. egzaminy sa raczej pisane na korzysc zdawajacych, ale sa i tacy wykladowcy ktorych nie interesuje to ze to szkola prywatna. chetnych w sumie jest sporo, ale przyjmuja w sumie kazdego kto zaplaci ;) duzo jest malowanych laleczek, ktore raczej nadaja sie na wybieg niz na sale wykl. Odpowiedz Link Zgłoś
cristal000 Re: Iberystyka!! 23.03.04, 18:01 mnie interesuje iberystyka w tej szkole i tak wlasnie probuje sie dowiedziec czy jest na ten kierunek duzo chetnych... Mysle ze na ten kierunek nie ma dzikich tlumow... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.w.u.n.i.a Re: Iberystyka!! IP: 193.0.117.* 23.03.04, 18:55 A ja jestem na iberystyce na UW(Warszawa,nie Wroclaw:)) i jestem baaaardzo zadowolona i serdecznie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś