Gość: malutka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.04, 20:08 czesc dziewczyny. co myslicie o sponsoringu? czy sa tu gdzies dziewczyny co maja sponsora? jak go znalazłyscie? i jak to wszystko wygląda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zdzichu-nr1 Znowu temat zerżnięty z onetu n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 20:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: sponsoring IP: 217.98.107.* 23.03.04, 21:54 a ty co, kurestwo ci odpowiada to po co zadajesz głupie pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_an Re: sponsoring 23.03.04, 21:57 Pelno jest dziewczyn, co maja sponsorow - poczytaj sobie tylko na Onecie - watek rozrosl sie niebywale szybko. Ja znam goscia (jak dla mnie pedofil), co daje ogloszenia do Kontaktu i o dziwo wiele dziewczyn sie zglasza. Potem on sobie wybiera, "bierze" do domu, ona niby go bardzo kocha, sa taka para, az jakas nastepna, fajniejsza nie zadzwoni. Po prostu SUPER. Dodam, ze gosc jest po prostu oblesny i odpychajacy, ale przeciez ma kase a dla niektorych tylko to sie liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
brytan Re: sponsoring 24.03.04, 04:49 Nieprawda. Kiedys kumple weszli na czat erotyczny ofiarujac sponsoring.\ Kasa itd. Wiecie ze dziewczyny nas nawyzywaly i zamykaly okienka. Brawo dla tych dziewczyn. Przywrocily mi wiare w Polki. Odpowiedz Link Zgłoś
negishi Re: sponsoring 23.03.04, 22:21 Hej malutka ;) Wazne aby obracac sie wsrod zyczliwych i uczciwych sponsorow. Takich, ktorzy cie uszanuja, nie zdoluja i dobrze zaplaca a jeszcze podziekuja na koniec. Jak chcesz wiedziec wiecej napisz na maila, nie bede tu publicznie o tym pisac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi To sie teraz "sponsor" nazywa? 23.03.04, 22:24 Kiedys nazywalo sie "alfons" albo "sugar daddy", hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
negishi Re: To sie teraz "sponsor" nazywa? 24.03.04, 11:57 soup_nazi napisał: > Kiedys nazywalo sie "alfons" albo "sugar daddy", hehehe > "alfons" to ktos kto czerpie korzysci finansowe z kobiecej prostytucji. Sponsor to ogniwo nizej bo jest klientem. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_an Re: sponsoring 23.03.04, 23:16 heheh wlasnie do mnie jakis gosc przez internet pisze i taka propozycje daje - pytasz jak znalezc sponsora - sami przychodza ehhhhh co za beznadzieja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sponsorek_rozporek Re: sponsoring IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.04, 12:00 oj malutka, zasponsorowałbym cie tak, ze nie moglabys przez miesiac sie ruszac... Odpowiedz Link Zgłoś