Gość: lalka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.04, 22:16 jak to tak naprawde jest z tym sexem analnym? boli czy nie boli? fajnie czy nie? napiszcie swoje doświadczenia z tym związane ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aguirre_Gniew_Boży Re: analny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 22:31 mnie nie boli, prawda Ogórku ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_augustyniak Re: analny 23.03.04, 22:33 Boli, boli. Moja serdeczna przyjaciółka w trakcie stosunku analnego dostała ataku epilepsji, hej! Odpowiedz Link Zgłoś
mary_an Re: analny 23.03.04, 22:38 Lalka - nie pytaj tylko sprobuj i nam potem opowiedz o swoich doznaniach :) Bo tak dostaniesz 1000 roznych odpowiedzi - jak cie to az tak interesuja po prostu sprawdz na sobie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aguirre_Gniew_Boży Re: analny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 22:51 Niech spróbuje najpierw z Ogórkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet z praktyka.. Re: analny IP: 67.71.135.* 24.03.04, 02:50 na poczatek.......,polecam moje uslugi.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet bierni mogą nie lubić ale dlaczego lubią to aktywn 24.03.04, 07:53 faceci, jak można lubić wkładanie swojej częsci ciała do czyjegoś tyłka? Odpowiedz Link Zgłoś
kohanek Re: bierni mogą nie lubić ale dlaczego lubią to a 24.03.04, 07:59 blanchet napisała: > faceci, jak można lubić wkładanie swojej częsci ciała do czyjegoś tyłka? i gmerac w cudzym gow.ie . FUUUUUUUUUUUUUUUUUU Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejjewski Kobito na milosc Boska wejdz na wyszukiwarke 24.03.04, 07:57 i tam znajdziesz cos na ten temat, a tutaj juz nie zawracaj glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
minnetou Re: analny 24.03.04, 08:54 Nie probowalem i nie mam zamiaru, bo jakos mnie to nie przekonuje. Jestem ciekaw tylko co ludzie robia, zeby uniknac przykrych niespodzianek? Lewatywe przed penetracja? Podobno dobra jest do tego gasnica pianowa. Zwieksza wyobraznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konsumentka musisz akurat teraz, kiedy jem śniadanie?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.04, 11:46 Odpowiedz Link Zgłoś