suomi6 22.08.10, 18:09 Ja dziś częstuję redds'em malinowym, babeczkami i lodami czekoladowymi z orzechami. Innych chętnych również zapraszam. Chyba się cieszę, że weekend się kończy :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lew_ Re: hertaba, lepiej dziś? :) 22.08.10, 18:19 suomi6 napisała: > niech lew nie dogryza 25 lat i leniwa jak kot,zostaniesz stara panna Odpowiedz Link Zgłoś
suomi6 Re: hertaba, lepiej dziś? :) 22.08.10, 18:22 a po czym wnioskujesz, że jestem leniwa? Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: hertaba, lepiej dziś? :) 22.08.10, 18:32 suomi6 napisała: > a po czym wnioskujesz, że jestem leniwa? Ach,tak tylko pisze zeby cie podniecic:)Choc duzo takich panienek okolo 25 lat to leniwce:) Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: hertaba, lepiej dziś? :) 22.08.10, 18:48 suomi6 napisała: > Nie martw się o mnie;) Nie martwie sie,tzn troche...bo cos mi sie widzi ze jestes juz stara panna:) Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: hertaba, lepiej dziś? :) 22.08.10, 18:13 Ja poproszę babeczkę. Alkoholu nie przyjmuję :P Za to oddam używanego męża w dobre ręce - dla ciebie oferta aktualna. Dopisuję dziś - jest jebliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: hertaba, lepiej dziś? :) 22.08.10, 18:16 pompeja napisała: > Ja poproszę babeczkę.Alkoholu nie przyjmuję :P Za to oddam > używanego męża w dobre ręce - dla ciebie oferta aktualna. chcesz miec kolejne negatywy na allegro Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: hertaba, lepiej dziś? :) 22.08.10, 18:18 O kurde, ale jak to? Dostanę negatywa nawet jak nie mam konta? To jak, do przodu liczą i jak założę konto to mi wtedy dopiszą? Matko.. Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: hertaba, lepiej dziś? :) 22.08.10, 18:18 pompeja napisała: > Ja poproszę babeczkę. Alkoholu nie przyjmuję :P Za to oddam używanego męża w > dobre ręce - dla ciebie oferta aktualna. Dopisuję dziś - jest jebliwy. Jaka jestes ty?:) Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: hertaba, lepiej dziś? :) 22.08.10, 18:23 pompeja napisała: > Trzeźwa. Pytalem o charakter:)= Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: hertaba, lepiej dziś? :) 22.08.10, 18:25 Normalna, zwykła. Co to jakiś casting? Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: hertaba, lepiej dziś? :) 22.08.10, 18:31 pompeja napisała: > Normalna, zwykła. Co to jakiś casting? A kiedy sie wreszcie rozwiedziesz dla mnie ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: hertaba, lepiej dziś? :) 22.08.10, 18:35 Jak przestaniesz być taki wulgarny i opryskliwy wobec innych. Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: hertaba, lepiej dziś? :) 22.08.10, 18:40 pompeja napisała: > Jak przestaniesz być taki wulgarny i opryskliwy wobec innych. Nieeeeeeee,no teraz wystrzelilas z gubej armaty,inni moga byc wulgarni wobec mnie a ja nie moge im odplacic?? Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: hertaba, lepiej dziś? :) 22.08.10, 18:46 To ty pierwszy zaczynasz. btw. nie kochasz mnie więc nici z tego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: hertaba, lepiej dziś? :) 22.08.10, 18:54 pompeja napisała: > To ty pierwszy zaczynasz. > > btw. nie kochasz mnie więc nici z tego ;) Nie zaczynam pierwszy,ale przyznaje ze lubie dokuczac:) Niektrym:) Bardzo cie lubie,bo jestes jedna z nieliczynch tu,normalnych kobiet. Jak czytam te wariatki ,co tu wypisuja,to mysle: Boze bron mnie od takiej kobiety:) Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: hertaba, lepiej dziś? :) 22.08.10, 18:59 To nie zmienia faktu, że mnie nie kochasz, więc się nie rozwiodę. Do miłego - idę z synkiem karmić gołębie i wróble. Odpowiedz Link Zgłoś
suomi6 Re: hertaba, lepiej dziś? :) 22.08.10, 18:19 Mąż jest Twój, a podziękuję :D Odpowiedz Link Zgłoś
asqe Re: hertaba, lepiej dziś? :) 22.08.10, 18:19 A ja pije wlasnie merlota i niby czekam na Irlandczyka, ale mam wrazenie, ze jak dotrze to ja bede zalan w trupa:) Przede mna urlopu jeszcze 8 dni i obiecuje sobie, ze jutro nie wlacze komputera. Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: hertaba, lepiej dziś? :) 22.08.10, 18:24 asqe napisała: > A ja pije wlasnie merlota i niby czekam na Irlandczyka, ale mam > wrazenie, ze jak dotrze to ja bede zalan w trupa:) > Przede mna urlopu jeszcze 8 dni i obiecuje sobie, ze jutro nie > wlacze komputera. AAAAA,to dlatego nonstop takie glupoty na tym forum wypisujesz,jestes nonstop nawalona....jak ci nie wstyd. I na dodatek puszczasz sie z obcokrajowcem.....bleeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
asqe Re: hertaba, lepiej dziś? :) 22.08.10, 18:44 Akurat to ja jestem tutaj obca, wiec to Irlandczyk (Irlandia Polnocna) sie puszcza z obcokrajowcem. I nie jestem non stop nawalona, po prostu jestem glupia, wiec wypisuje glupoty, a ze mam wiecej wolnego czasu to wypisuje nawet wiecej niz zazwyczaj. Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: hertaba, lepiej dziś? :) 22.08.10, 18:47 asqe napisała: > Akurat to ja jestem tutaj obca, wiec to Irlandczyk (Irlandia > Polnocna) sie puszcza z obcokrajowcem. > I nie jestem non stop nawalona, po prostu jestem glupia, wiec > wypisuje glupoty, a ze mam wiecej wolnego czasu to wypisuje nawet > wiecej niz zazwyczaj. Jak ty mozesz z irlandczykiem?? WStyd !! A tak calkiem glupia nie mozesz byc skoro trafilas na wyspe. Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: hertaba, lepiej dziś? :) 22.08.10, 18:49 Ja winkiem dzielę bom pod dostatkiem u mnie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: hertaba, lepiej dziś? :) 22.08.10, 18:52 devilyn napisała: > Ja winkiem dzielę bom pod dostatkiem u mnie ;-) > Takim za 2 € butelka? Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: hertaba, lepiej dziś? :) 22.08.10, 18:55 Nie wiem, dostałam z Brukseli. I nie muszę się tłumaczyć nikomu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: hertaba, lepiej dziś? :) 22.08.10, 19:11 devilyn napisała: > Nie wiem, dostałam z Brukseli. I nie muszę się tłumaczyć nikomu ;-) > Jak ci smakuje to jest ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: hertaba, lepiej dziś? :) 22.08.10, 19:31 devilyn napisała: > No właśnie misiu ;-) > Co to za marka,tego wina i ile masz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: hertaba, lepiej dziś? :) 22.08.10, 18:57 Ja poproszę te lody, lubię takie! Zrewanżuję się uwagą, że lepiej być starą panną niż mieć forumowego "lew_" za męża. Rozwiodłabym się po jakimś kwadransie. Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: hertaba, lepiej dziś? :) 22.08.10, 19:11 maitresse.d.un.francais napisała: > Ja poproszę te lody, lubię takie! Zrewanżuję się uwagą, że lepiej być starą > panną niż mieć forumowego "lew_" za męża. Rozwiodłabym się po jakimś kwadransie > .Zasadnicze pytanie jest:Czy forumowy lew_ wzialbym "cos takiego" jak ty:) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: hertaba, lepiej dziś? :) 22.08.10, 19:25 > jakimś kwadransie > > .Zasadnicze pytanie jest:Czy forumowy lew_ wzialbym "cos > takiego" jak ty:) Ja nie jestem coś takiego. Coś takiego to ty jesteś, prostaku. Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: hertaba, lepiej dziś? :) 22.08.10, 19:30 maitresse.d.un.francais napisała: > > > jakimś kwadransie > > > .Zasadnicze pytanie jest:Czy forumowy lew_ wzialbym "cos > > takiego" jak ty:) > > Ja nie jestem coś takiego. Coś takiego to ty jesteś, prostaku. W twoim przekonaniu,ja mysle ze ty jestes takie zarozumiale "cos",czego bym nie wzial nawet na jeden dzien prostaczko:) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: hertaba, lepiej dziś? :) 22.08.10, 19:28 ja zostałam dzisiaj zaproszona na zajebisty rosół, drugie danie, lody z advocatem, z czego się bardzo ciesze, bo byłam okresowo przewalcowana i zdechchnięta plus mąż kupił mi happy meal hehehe żebym nabrała sił, bo kucharz z niego żaden :P i nie cieszę się, że weekend się kończy, bo jutro po 3tygodniowym byczeniu się wracam do pracy i cały tydzień będę siedziała sama w dziale z nielubianym kolegą, bu :/ Odpowiedz Link Zgłoś