super_babka 26.08.10, 17:34 Kobitki, co robicie jak macie dola? I jakie znacie sposoby na poprawe humoru\? Ja zaraz ide biegac do parku. A tak poza tym w przyszlym tygodniu ide do fryzjera. A najlepiej to wyjechalabym gdzies daleko.... :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
happy_end Re: @@@ Dol @@@ 26.08.10, 17:40 super_babka napisała: > Kobitki, co robicie jak macie dola? Klade sie do lozka i czekam az samo przejdzie. Co sie bede wysilac. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: @@@ Dol @@@ 26.08.10, 17:41 Najlepiej wyjedz tam, gdzie nie ma internetu. dasz nam odpoczac od swej glupoty Odpowiedz Link Zgłoś
super_babka Re: @@@ Dol @@@ 26.08.10, 18:49 dzieciaki o tej porze powinne byc juz po kapieli i szykowac sie do wyrka a nie wysiadywac przy kompie i glupoty wypisywac Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: @@@ Dol @@@ 26.08.10, 18:55 no to wiesz co masz do roboty. siusiu, paciorek i spac :) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: @@@ Dol @@@ 26.08.10, 19:25 tak,jak kazda normalna kobieta. Dzidzius, idz poucz sie troch. wakacje sie koncza Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: @@@ Dol @@@ 26.08.10, 18:01 Zależy, czy to dół z opcją "chce być sama" czy z opcją "nie chcę być sama".:) Jeśli to pierwsze - wyłączam telefon i do wyboru: rower, kąpiel, drink, film, słodycze (można łączyć ze sobą). Jeśli to drugie - wyjście do knajpy czy kawiarni na pogaduchy lub pogaduchy w domu. Ale ja z reguły miewam typ pierwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
izabella9.0 płacze i jak sie już wypłacze 26.08.10, 18:57 od razu : - mi lepiej, - potrafię spojrzeć na sytuację z innej strony, - jestem gotowa stawić czoło wszystkim problemom nawet tych które dopiero mnie czekają. Odpowiedz Link Zgłoś