Dodaj do ulubionych

"Dlaczego nikt mnie nie chce? Przecież wspaniałam"

29.08.10, 21:30
Dwa wątaski jednego dnia, dużo, ale napisze, bo potem zapomnę,a może coś
ciekawego uda nam się "wydyskutować".

Wczoraj byłam na posiadówie u znajomych, dziesięć osób, wino, przekąski,
muzyka, filmy, papierosy, no i ludzie.

Koleżanka z znajomej przyprowadziła swoją koleżankę. Pierwsze wrażenie: ideał,
faceci (łącznie z moim) - gały z orbit. Dziewucha tańczy, śpiewa, żongluje,
struga ptaszki, gotuje, skacze na bungee, śpiewa, lody robi i nie ziewa -
ideała. Ładna, naprawdę, śliczna jak z TV. :D

I do tego sama! Panom podniosło się ciśnienie, wolni od razu przystąpili do
dzieła, potyczki słowne, prelekcje, przechwałki, mięśni wystawianie, wiecie
jak to jest - koguci stroszą piórka.

Tylko szybko się rozczarowali. Ale paciemu?

No bo pani nic się nie podobała, jedzenie złe, wino okropne, nie umywa się do
fhancuskich, film nudny, muzyka - nie nadaje się do tańca, tańczyć i tak nie
będzie bo ciasno, balkon za wąski, papierosy za tanie, tosty z masłem, chipsy
nie ekologiczne, DRAMAT!

Ciągłe narzekanie, ani razu NIE zażartowała, mina sztywna, pochmurna,
wyniosła. Co nie powiesz - jesteś za mało ę ą i w ogóle!

I nagle szok - parapet odstawał i podarła bluzkę. Dramat, DZIURKA na 2 mm przy
szwie. Ufff zaszyłyśmy, nie widać.

Zagadujemy do koleżanki: ej X z tą twoją znajomą coś nie tak. Źle się bawi,
facetami się bawi, ale jej to nie bawi, co robić. Było ostrzec, że to jakaś
dama z wyższych sfehr.

Koleżanka sama się dziwi, mówi, że nie żadna dama tylko jej sąsiadka, biedna z
domu, więc z tym winem to przesadzała (bo 30 zł tylko kosztowało), bez
studiów, tylko tak się lansuje - chce panom zaimponować tym sposobem, ona
tak ma
. No i nie wiedziała, że tak wyjdzie, przeprosiła nas za nią

Nie sądzicie, że to dziwny sposób na imponowanie panom. mój kilka razu jej
dowalił, ale udała, że nie słyszy. Reszta też w końcu się nią znudziła.
Obserwuj wątek
    • menk.a Re: "Dlaczego nikt mnie nie chce? Przecież wspani 29.08.10, 21:32
      A myślałam , że jak ładna to i mądra. A tu rozczarowanie w połowie dramatu.:|
      • simply_z Re: "Dlaczego nikt mnie nie chce? Przecież wspani 29.08.10, 21:38
        no i jaki morał tej opowieści?
        panowie lubią slodkie ,mądre ,spolegliwe bialoglowy ,ktore i zaklną i
        potrafią zapalić papierosa ale..znają swoje miejsce ,tak..?
        tzn ,taki koment powinien ci zaraz napisac j,hus. albo coś w tym
        stylu;)
        • menk.a Re: "Dlaczego nikt mnie nie chce? Przecież wspani 29.08.10, 21:44
          hahahah :D
      • rzeka.chaosu Re: "Dlaczego nikt mnie nie chce? Przecież wspani 29.08.10, 21:41
        Nie no, głupia nie była. Inteligenta nawet. :) Tak mi się zdaję. Tylko strasznie
        czepialska. WSZYSTKO ZŁE! Nie tak, ona zrobiłaby lepiej! I tak zamiast się bawić
        wkurzała wszystkich po kolei, a najbardziej organizatorów.
        • menk.a Re: "Dlaczego nikt mnie nie chce? Przecież wspani 29.08.10, 21:43
          Nie wszystko złoto co się świeci.:P
          • wiarusik Re: "Dlaczego nikt mnie nie chce? Przecież wspani 29.08.10, 21:55
            ale ty nie masz żadnych skaz i nie mów że nie;)
    • rzeka.chaosu Hesus 29.08.10, 21:43
      Tak się rozpędziłam w opisie, że nie napisałam najważniejszego. Oczywiście na
      imprezę przyszła, żeby kogoś poznać! Bo ona biedna sama jest.
      • menk.a Re: Hesus 29.08.10, 21:46
        I pozna. I jegomość będzie ją nosił na rękach. Na bank.;)
        • rzeka.chaosu Re: Hesus 29.08.10, 21:52
          Ciekawe jak długo, ale żaden z chłopców się nie skusił nawet pijani i desperat. :D
          • menk.a Re: Hesus 29.08.10, 21:54
            Mało to facetów po świecie chodzi? Sama mówisz, że niezła laska, a to dla
            facetów najważniejsze kryterium wyboru. Trafi na takiego, który zechce mieć taką
            przy sobie i przymknie oko na brak obycia. :P
            • autokrata.fetyszysta Off topic - byłaś? ;) 29.08.10, 21:58
              www.paradalabradorow.pl
              • menk.a Re: Off topic - byłaś? ;) 29.08.10, 21:59
                Nie. Pewne sprawy zatrzymały mnie w domu.;)
            • rzeka.chaosu Re: Hesus 29.08.10, 21:59
              No prawda. Znajdzie kogoś siebie wartego.
              Mi się z nią dobrze gadało na początku. Ma coś w sobie, tylko szkoda, że tak się
              zachowywała. Może jakby kogoś znalazła, przycisnąłby ja to by jej przeszło. Nie
              zmienia to faktu, że wieczór nam popsuła.
        • alanis11 Re: Hesus 30.08.10, 19:22
          zblazowane księżniczki odstraszają tylko na wstępie gdy taka któregoś dopuści to
          on na bank będzie ją nosił na rekach.
      • kitek_maly Re: Hesus 29.08.10, 21:47
        Kurde, Rjeka, ale z Ciebie plotkara. :P Tak sobie teraz myślę, że chyba z połowę
        Twoich znajomych już znamy. :>
        • rzeka.chaosu Re: Hesus 29.08.10, 21:51
          Hehehe nie tam, najwyżej tych co mi podpadli albo mnie zdziwili. :D Tajemnic
          najbliższych strzegę. :D
      • jan_hus_na_stosie Re: Hesus 29.08.10, 21:48
        mam dziwne wrażenie, że jakoś specjalnie nie jest Ci jej żal :>
        • rzeka.chaosu Re: Hesus 29.08.10, 21:53
          Jest mi żal dziewczyny, która organizowała imprezę.
          Nie ma to jak tacy goście.
      • autokrata.fetyszysta Re: nie napisałam najważniejszego 29.08.10, 21:49
        Nie szkodzi - i tak ci wyszła niezła literacko miniaturka...

Prowadzisz może jakiegoś bloga czy cóś? ;)
        • rzeka.chaosu Re: nie napisałam najważniejszego 29.08.10, 21:54
          Bloga, nieee. :D
          Pisałam kiedyś artykuły, ale to dawno i nieprawda.
          • autokrata.fetyszysta Re: Bloga, nieee. :D 29.08.10, 22:01
            No i co się szczerzysz? ;)
            To jedna z forma wypowiedzi - nie gorsza od innych (a przynajmniej pod
            jednym względem duuużo lepsza ;)
            • rzeka.chaosu Re: Bloga, nieee. :D 29.08.10, 22:05
              Toć nie napisalam, ze blog zły, tylko, że nie pisze. Za to czytam niektóre. :D
      • lonely.stoner Re: Hesus 29.08.10, 21:51
        z tego watku to wynika ze niby taki dziw natury bo taka piekna ze szok ale
        jednak - ma feler- wybrzydza, a jakby brzydka byla ze szok to nikt by sie nie
        dziwil i na jej wybrzydzanie nie zwrocil uwagi bo by sie nad nia nie trzasl jak
        nad jakims jajem.

moze naprawde jej towarzystwo nie pasowalo wiec wiecej powinna nie przychodzic
        i szukac szczescia gdzie indziej.
        A twoj facet ktory jej pare razy dowalil, zapewne zupelnie bezinteresowanie, na
        pewno jest teraz dumny jak paw ze utarl jej nosa co?? hehe
        • jan_hus_na_stosie Re: Hesus 29.08.10, 21:55
          masz jakiś problem ze sobą?
        • rzeka.chaosu Re: Hesus 29.08.10, 21:56
          A twoj facet ktory jej pare razy dowalil, zapewne zupelnie bezinteresowanie,
          na pewno jest teraz dumny jak paw ze utarl jej nosa co??

Nie wiem czy jest dumny, ale zły jest, bo kazał mi dziś zadzwonić do
          imprezodawczyni i spytać się jak się trzyma. ;)

Trochę całość przerysowałam, bo były te z pozytywne momenty, na początku. Potem
          ta bluzka i trach - po imprezie.
        • menk.a Re: Hesus 29.08.10, 21:57
          Laska kaprysiła i patrzyła z góry na umizgi, więc się jej oberwało. Panowie
          zwyczajnie nie trafili na trop prowadzący do jej zameczka. No i żeby sobie
          łatwiej poradzić z brakiem zainteresowania byli niegrzeczni. :D
          • rzeka.chaosu Re: Hesus 29.08.10, 22:00
            Mój był niegrzeczny i jeszcze jeden, reszta najpierw się popisywała, a potem się
            zniechęcili. ;)
            • wiarusik Re: Hesus 29.08.10, 22:03
              mów od razu,że twój chamem był;)
              • rzeka.chaosu Re: Hesus 29.08.10, 22:06
                Ok, nie ukrywam, mój ma cięty język. Chamem jezd!
            • simply_z Re: Hesus 29.08.10, 22:05
              a może jest tak jak Menka właśnie pisze? tzn panowie ogolnie wypadli
              kiepsko albo się jej nie spodobali i zaczęło się obgadywanie jaka to
              ona niedobra ,wybredna i ah!
              • wiarusik Re: Hesus 29.08.10, 22:07
                bardzo prawdopodobne.3 paski na dresie to za mało by błysnąć;)
                • rzeka.chaosu Re: Hesus 29.08.10, 22:10
                  To nie dresowe towarzystwo. :D:D:D
                  • wiarusik Re: Hesus 29.08.10, 22:12
                    w takim razie styl ubierania to jedyna różnica;)
              • rzeka.chaosu Re: Hesus 29.08.10, 22:09
                Ale panowie nic takiego nie mówili. :D:D:D Tylko po prostu widać było, że ich
                zniechęciła. Była obok jak mieli mówić. :D Czar prysnął.

Dziewczyna która z nią przyszła przepraszała za nią, wiec coś było na rzeczy. Ja
                co prawda byłam piana, ale aż tak mi się nie pomieszało. :D:D:D: heheh
                Liczyliśmy na wyswatanie kolejnej duszyczki a tu nic.
          • wiarusik Re: Hesus 29.08.10, 22:00
            chyba będę niegrzeczny >;)
          • lonely.stoner Re: Hesus 29.08.10, 22:04
            ah, no i skad ten tytul: takam piekna ze szok a nikt mnie nie chcial - ja to
            raczej widze ze skoro panna grymasi i strzela fochy to jej nic nie pasowalo i
            zaden facet nie zrobil wrazenia, i tyle. Skoro byla nie uprzejma to jej nie
            zapraszjacie nastepnym razem bo zepsuje wam kolejna impreze. Byc moze jej
            krolewicz czeka na nia w innym zamku hehe, a byc moze zostanie wredna stara
            panna z kotem jesli naprawde ma taki grymasny charakter. Duzo ladnych kobiet sie
            tak zachowuje ale tylko dlatego ze tak zostaly przyzwyczajone- co juz napisalam
            wyzej- jakby ta dziewczyna byla brzydka jak noc to nikt by nie trzasl sie nad
            nia, nie skakal wokol niej i na pewno nie przejal sie jej grymszeniem i fochami,
            pewnie by stala caly wieczor sama w kacie i juz. Ale ze ladna no to wielkie halo.
    • wiarusik Re: "Dlaczego nikt mnie nie chce? Przecież wspani 29.08.10, 21:58
      ale się dowartościowujesz no.ładniejsza od ciebie i miała powodzenie,ale z NOSEM
      W SUFIT.ciesz się,bo gdyby była bardziej przystępna,to twój chłoptaś lał by się
      z kumplami o jej względy;)
      • rzeka.chaosu Re: "Dlaczego nikt mnie nie chce? Przecież wspani 29.08.10, 22:04
        E tam się dowartościowuje. Ja do niej na początku miałam bardzo pozytywny
        stosunek (lubię ludzi poznawać, imprezy lubię),nawet sobie pogadałyśmy, bo
        okazało się, że mamy wspólny temat. Tylko potem się zaczęło, a to już nie moja wina.
        • wiarusik Re: "Dlaczego nikt mnie nie chce? Przecież wspani 29.08.10, 22:09
          w stadzie kozioł ofiarny szybko się znajdzie,wystarczy tylko trochę "odstawać"
          od reszty;)
      • lonely.stoner Re: "Dlaczego nikt mnie nie chce? Przecież wspani 29.08.10, 22:08
        wiarusik napisała:

> ale się dowartościowujesz no.ładniejsza od ciebie i miała powodzenie,ale z NOSE
        > M
        > W SUFIT.ciesz się,bo gdyby była bardziej przystępna,to twój chłoptaś lał by się
        > z kumplami o jej względy;)

hehe, otoz to:)
    • lacido Re: "Dlaczego nikt mnie nie chce? Przecież wspani 29.08.10, 22:09
      Nie rozumiem, po co koleżanka zaprosiła do siebie sąsiadkę co to wyżej s.a niż
      głowę ma? Żeby zabawę zepsuć?
      • ursyda Re: "Dlaczego nikt mnie nie chce? Przecież wspani 29.08.10, 22:12
        no dobrze, przepraszam już nie będę
        ale ta bluzka rzeczywiście była droga w Kerfuru ją kupiłam!
      • rzeka.chaosu Re: "Dlaczego nikt mnie nie chce? Przecież wspani 29.08.10, 22:12
        Żeby kogoś poznała. ;)
        • lacido Re: "Dlaczego nikt mnie nie chce? Przecież wspani 29.08.10, 22:14
          w sensie że chciała żeby któryś z jej kumpli miał tak przesrane? zaprosiła
          swoich wrogów??
          • rzeka.chaosu Re: "Dlaczego nikt mnie nie chce? Przecież wspani 29.08.10, 22:19
            Ja się dowiedziałam na miejscu, ze X ma być ze znajomą.
            Nie ja organizowałam, nie moja sprawa. Ale skoro ona tak zawsze ma to mogla
            uprzedzić.

w sensie że chciała żeby któryś z jej kumpli miał tak przesrane?

Chyba nawet jeden kumpel ją znal i przyszła do niego. Tak mi się zdaje, bo się
            zachowywał jakby się wcześniej widzieli. To tylko hipoteza, ale on jest taki
            otwarty, że od razu do wszystkich mowi jak do starych znajomych, wiec nie wiem. ;/

• wiarusik Re: "Dlaczego nikt mnie nie chce? Przecież wspani 29.08.10, 22:22
              to jest właśnie syndrom czarnej owcy.było sporo ludzi,mogli zrobić full
              imprezę.no ale wszyscy skupili uwagę na nowej,atrakcyjnej osobie.i ta 1 osoba
              wśród całego stada baranów została oskarżona o spieprzenie imprezy(no bo
              przecież winowajcę trzeba znaleźć).nieładnie rzeka,zachowujesz się jak zwierze:P
              • rzeka.chaosu Re: "Dlaczego nikt mnie nie chce? Przecież wspani 29.08.10, 22:36
                Oj nie do końca, ja na tej imprezie oprócz niej nie znałam jeszcze 3 osób. Watek
                jest o niej, ale to nie znaczy, ze wszyscy się na niej skupiali. Byliśmy
                rożnych pomieszczeniach, dobrze się bawiliśmy i zależało nam na tym, żeby
                wszyscy dobrze się bawili.

Nawet jak coś psuła to inni poprawiali ogólny humor towarzystwa. Ale to
                wybrzydzanie było nie na miejscu.
      • wiarusik Re: "Dlaczego nikt mnie nie chce? Przecież wspani 29.08.10, 22:14
        może mechanizm obronny? wlazło się w TWA,od razu ją obskoczyli to biedna się
        speszyła.
        • wiarusik Re: "Dlaczego nikt mnie nie chce? Przecież wspani 29.08.10, 22:17
          atrakcyjni nie mają lekko,wiem coś o tym;)
        • simply_z Re: "Dlaczego nikt mnie nie chce? Przecież wspani 29.08.10, 22:21
          a może bylo tak ,ładna dziewczyna-panie poczuły się zagrożone ,panowie
          zaczęli startować ,z uumizgów nici ,wiec :panowie zaczęli obgadywać ,a
          wniebowzięte panie wzięły ofiarę na języki;)
          • wiarusik Re: "Dlaczego nikt mnie nie chce? Przecież wspani 29.08.10, 22:26
            tak było.trzeba zniszczyć konkurencję;)
            facet rzeki jest z tych,którzy od początku nie mieli u pięknej szans i dlatego
            niszczył ją psychicznie bez krępacji,przy okazji popisując się przed rzeką która
            dawała mu sygnały że tego oczekuje.dzięki temu będzie miał fory w domu;)
            • rzeka.chaosu Re: "Dlaczego nikt mnie nie chce? Przecież wspani 29.08.10, 22:39
              Mój facet był dla niej chamski dopiero na koniec, po tej bluzce, bo się
              nieładnie zachowała.
          • rzeka.chaosu Re: "Dlaczego nikt mnie nie chce? Przecież wspani 29.08.10, 22:31
            Ależ wy wszyscy umiecie czytać ze zrozumieniem. My do niej byłyśmy nastawione
            pozytywnie. To ona zaczęła. :)
            Nie wiem co mogło być w naszym naskakiwaniu skoro to ona na wszystko narzekała. ;)
            • wiarusik Re: "Dlaczego nikt mnie nie chce? Przecież wspani 29.08.10, 22:32
              miłe złego początki;)
              psuć zaczęło się w momencie kiedy panowie odprawiali taniec godowy;)
              • rzeka.chaosu Re: "Dlaczego nikt mnie nie chce? Przecież wspani 29.08.10, 22:40
                Oni na początku odprawiali tanie godowy (na wejściu :D), a potem było już tylko
                zdziwienie.
            • simply_z Re: "Dlaczego nikt mnie nie chce? Przecież wspani 29.08.10, 22:39
              może było tak jak opisujesz ,a może faktycznie źle się tam czuła.
              bylam kiedys z kolezanką na pewnej imprezie wiekszosc sparowanych i
              paru niezbyt fajnych hmm panów. Jeden z panow podszedl i
              bezceremonialnie zaproponowal ( najpierw mnie ,a potem kolezance )
              sex weekend ,kiedy odmowilysmy ,rozpowiedzial w towarzystwie ,ze
              jestem prawdopodobnie zgrymaszonymi lesbijkami ;),a reszta pań
              wdzięcznie chichotała.
              moze z punktu widzenia tej dziewczyny też tak to wygladalo..
              • rzeka.chaosu Re: "Dlaczego nikt mnie nie chce? Przecież wspani 29.08.10, 22:47
                Dobrze się czuła, brylowała, fajnie było na początku bo zgadał się temat, tylko
                potem chciała za bardzo pokazać jak jest destynowana i popsuła wszystko. Za
                bardzo i już. A mi tylko szkoda tych, których wysiłek tak krytykowała.

Dziura w bluzce widać psuła jej image (wstyd przed facetami) bo po tym już
                przesadziła.
                • alpepe Re: "Dlaczego nikt mnie nie chce? Przecież wspani 30.08.10, 00:09
                  destynowana?
                  W sensie?
                  • rzeka.chaosu Re: "Dlaczego nikt mnie nie chce? Przecież wspani 30.08.10, 00:19
                    dystyngowana rzecz jasna miało być ;)
          • sid.leniwiec Re: "Dlaczego nikt mnie nie chce? Przecież wspani 30.08.10, 18:00
            > a może bylo tak ,ładna dziewczyna-panie poczuły się zagrożone ,panowie
            > zaczęli startować ,z uumizgów nici ,wiec :panowie zaczęli obgadywać ,a
            > wniebowzięte panie wzięły ofiarę na języki;)

Też odnoszę takie wrażenie.
            • rzeka.chaosu Ale macie DURNE przypuszczenia - nie oceniajcie... 30.08.10, 18:14
              po sobie!

My jej nie obgadywałyśmy, a wręcz przeciwnie starałyśmy się robić tak, żeby czuła się dobrze. ;P Nie było nawet jak obgadywać bo przecież była z nami.

Cóż za ludzie! no ;D , nie każdy by się zachował tak jak wam się wydaję. Akurat mam wyjątkowo przyjacielskich znajomych i jak czytam te krytykanckie komentarze oparte na waszych tylko przypuszczeniach (może wasi znajomi się tak zachowują) to już mi ręce opadają!!!! To są inteligentni ludzi i naprawdę co innego im łepki zaprząta niż obgadywanie. Tym bardzie przykre jest jak stok zamiast zachowywać się po ludzku ciągle tylko jęczy!
              • sid.leniwiec Re: Ale macie DURNE przypuszczenia - nie oceniajc 30.08.10, 18:25
                No przykro mi, że ogół nie przyklasnął Ci w wątku, ale tak bywa.;)
                • rzeka.chaosu Re: Ale macie DURNE przypuszczenia - nie oceniajc 30.08.10, 18:33
                  Ogól nie musi przyklasnąć, ale wypowiedzieć się obiektywnie na temat, bo od tego
                  jest forum, a nie od klaskania. Tymaczasem przeczytałam mnóstwo bzdur o
                  ludziach, których nie mogliście obserwować na tej imprezie. Nie wiem jakich
                  macie znajomych, ale moi się tak nie zaqchowuja i dziwnie mi się to czyta, ręce
                  opadają, śmiać mi się chce, bo to typowe dopowiadanie sobie na forum na
                  podstawie własnych skojarzeń. ;P

I nawet nie mogę z niektórymi polemizować, bo wymyślają sobie jakieś ataki na te
                  dziewczynę, których nie było. ;P

Z cudza imaginacja polemizować się nie da. ;) Mnie było przykro, bo laska
                  wydawała się fajna, pogadałam z nią na wstępie, a potem lawina takich
                  nieprzyjemności i udawanie kogoś kim się nie jest, żeby zaimponować. Tymczasem
                  ludzi byli tolerancyjni i otwarci i takie udawanie było niepotrzebne.
                  I tylko przykro było tym, którzy "zawinili".
                  • sid.leniwiec Re: Ale macie DURNE przypuszczenia - nie oceniajc 30.08.10, 18:40
                    > Ogól nie musi przyklasnąć, ale wypowiedzieć się obiektywnie na temat,

Ale jak to jest obiektywnie? Tak jak Ty uważasz? Na forum są raczej subiektywne
                    wypowiedzi i od tego jest forum.:)

> ludziach, których nie mogliście obserwować na tej imprezie. Nie wiem jakich
                    > macie znajomych, ale moi się tak nie zaqchowuja i dziwnie mi się to czyta, ręce
                    > opadają, śmiać mi się chce, bo to typowe dopowiadanie sobie na forum na
                    > podstawie własnych skojarzeń. ;P

No ale czego się spodziewałaś, przecież założyłaś wątek wiedząc, ze nie
                    obserwowaliśmy tych ludzi na imprezie. I skoro aż tyle osób zinterpretowało
                    Twoje posty tak, a nie inaczej, to może jednak coś w tym jest? Nie, na pewno
                    nie, na pewno jest tak jak Ty piszesz. Ale po co ten wątek w takim razie?

A dziewczyna rzeczywiście musiała powalić was urodzą i obrazić zachowaniem,
                    skoro aż wątek trzeba było założyć, a Twój facet musiał być dla niej niemiły.;)
                    Ale przecież wszyscy byli dla niej cud-miód, a ona jedna zołza?;) Taaa...
                    • rzeka.chaosu Re: Ale macie DURNE przypuszczenia - nie oceniajc 30.08.10, 18:49
                      Tylko, że ja nie napisałam, ze do ludzi miała pretensje. A mój facet
                      odpowiedział krytyka na krytykę, żeby już przestała, ale kto wie jak ona to
                      odebrała.

Ale po co ten wątek w takim razie?

Bo ja ją odebrała tak: chciała za bardzo zaimponować, pokazać jak jest wspaniała
                      i jej nie wyszło, a przy okazji zrobiła ludziom, krótszy ją zaprosili przykrość,
                      specjalnie, niespecjalnie to nie ma znaczenia. Wejście miął dobre, było wesoła,
                      faceci z nią rozmawiali tylko czemu to popsuła?

Moim zdaniem z tego można wyciągnąć wnioski, więcej naturalności, otwarcia i
                      swobody i byłoby inaczej. Fajna dziewczyna, może w rzeczywistości taka nie
                      jest, a zrobiła z siebie wredotę i krytykantkę? I po co?

Wytrzymałabyś z osobą, która tylko narzeka? Ja nie!

I może dlatego jest sama, skoro tak szybko nas zniechęciła. ;(
                      • sid.leniwiec Re: Ale macie DURNE przypuszczenia - nie oceniajc 30.08.10, 18:50
                        No to następnym razem nie zapraszajcie jej i po kłopocie.
                        100 zł za poradę się należy.;)
                        • rzeka.chaosu Re: Ale macie DURNE przypuszczenia - nie oceniajc 30.08.10, 19:01
                          Ja jestem z nią na sesję umówiona. Nie zgorszyłam się, po prostu przykro mi
                          było. ;)
        • rzeka.chaosu Re: "Dlaczego nikt mnie nie chce? Przecież wspani 29.08.10, 22:22
          Wiarus nikt jej nie obskakiwał nawet jak narzekała. Wszyscy byli mili i
          ja nawet specjalnie dla niej robiłam dodatkowe kanapki bez masła. Zszyłyśmy jej
          bluzkę, gadałam z nią na balkonie, było naprawdę fajnie.

Tylko szybko zaczęła grać bardziej a ę niż jest.
          • wiarusik Re: "Dlaczego nikt mnie nie chce? Przecież wspani 29.08.10, 22:28
            pewnie,stado się wypiera że to ono winne;)
            • lonely.stoner Re: "Dlaczego nikt mnie nie chce? Przecież wspani 29.08.10, 22:40
              Dziwne ze 1 jedyna osoba cala impreze niby zepsula, chyba troche jest tak jak
              wiarusik pisze ze zbyt duza uwage do niej przywiazala cala gromada - faceci bo
              ladna, panny bo ladna. Jakby kazdy ja olal i zajal sie impreza to by bylo ok i
              nikomu imprezy by nie zepsula, byc moze impreza ogolnie byla dupna skoro nikt
              nie mial nic lepszego do roboty tylko skakac wokol jednej ale za to baaaaardzo
              atrakcyjnej dziewczyny hehe.
              • rzeka.chaosu Re: "Dlaczego nikt mnie nie chce? Przecież wspani 29.08.10, 22:50
                Juz pisałam, ze to watek o niej ale cala impreza nie sprowadzała się do niej. Ja
                np. głównie gadałam na balkonie i przy filmach, piwo, kuchnia, kumple, tematy
                branżowe nasze. Żeby opisać tę imprezę obiektywnie potrzebna byłaby książka. Tu
                pokazałam tylko jeden wątek, a raczej jeden problem. Dla mnie przez moment i dla
                mojego faceta też wydało się jasne, dlaczego ona nikogo nie ma.
                • lonely.stoner Re: "Dlaczego nikt mnie nie chce? Przecież wspani 30.08.10, 00:49
                  rzeka.chaosu napisała:
                  a raczej jeden problem. Dla mnie przez moment i dl
                  > a
                  > mojego faceta też wydało się jasne, dlaczego ona nikogo nie ma.
                  >
                  >
                  o rany, no i dlaczego nikogo nie ma??? bo ja zrozumialam z tego wszystkiego ze
                  nikogo nie ma bo nikt nie spelnia jej oczekiwan, ale zapewne ty i twoj facet
                  zapewne podjerzewacie iz dlatego ze nikt (czylo zaden z waszych przezajebistych
                  kolegow) nie moze z nia wytrzymac??
                  nie cierpie takich srodowisk- to raz- gdzie kobiete singla ktora nie ma faceta,
                  nawet gdyby wygladala jak miss Polonia, sprowadza sie zaraz do poziomu jakiejs
                  bezwolnej kaleki ktora tylko facet moze wybrac i sie na nia zdecydowac, a ze ona
                  ma swoj mozg i podejmuje decyzje w tej kwesti (co oznacza tez ze moze wybierac,
                  przebierac ile jej sie podoba) nikt nie przyjmuje do wiadomosci.
                  Podejrzewam ze jakby ta laska zagiela parol na byle ktorego faceta na tym calym
                  party - wlacznie z twoim chloptasiem- to by wyszla stamtad z kim by chciala i juz.
                  Po drugie- to nie cierpie srodowisk gdzie kazdy jest bardzo zainteresowany kto z
                  kim sypia i dlaczego sie jeszcze nie hajta. Straszne!!!!
                  • sid.leniwiec Re: "Dlaczego nikt mnie nie chce? Przecież wspani 30.08.10, 18:02
                    > o rany, no i dlaczego nikogo nie ma??? bo ja zrozumialam z tego wszystkiego ze
                    > nikogo nie ma bo nikt nie spelnia jej oczekiwan, ale zapewne ty i twoj facet
                    > zapewne podjerzewacie iz dlatego ze nikt (czylo zaden z waszych przezajebistych
                    > kolegow) nie moze z nia wytrzymac??
                    > nie cierpie takich srodowisk- to raz- gdzie kobiete singla ktora nie ma faceta,
                    > nawet gdyby wygladala jak miss Polonia, sprowadza sie zaraz do poziomu jakiejs
                    > bezwolnej kaleki ktora tylko facet moze wybrac i sie na nia zdecydowac, a ze on
                    > a
                    > ma swoj mozg i podejmuje decyzje w tej kwesti (co oznacza tez ze moze wybierac,
                    > przebierac ile jej sie podoba) nikt nie przyjmuje do wiadomosci.
                    > Podejrzewam ze jakby ta laska zagiela parol na byle ktorego faceta na tym calym
                    > party - wlacznie z twoim chloptasiem- to by wyszla stamtad z kim by chciala i j
                    > uz.
                    > Po drugie- to nie cierpie srodowisk gdzie kazdy jest bardzo zainteresowany kto
                    > z
                    > kim sypia i dlaczego sie jeszcze nie hajta. Straszne!!!!

10/10
                  • rzeka.chaosu Re: "Dlaczego nikt mnie nie chce? Przecież wspani 30.08.10, 18:08
                    Hehhehehehe jej oczekiwania raczej spełniał jeden kolega dla ktorego się tam
                    pojawiła. ;P

sprowadza sie zaraz do poziomu jakiejs
                    > bezwolnej kaleki ktora tylko facet moze wybrac i sie na nia zdecydowac, a ze
                    ona

O nie nie nie, potrzebna jest decyzja obydwu stron. Ona wybrała kolegę,
                    popisywała się głownie przed nim i nie wyszło.

Po drugie- to nie cierpie srodowisk gdzie kazdy jest bardzo zainteresowany kto z
                    kim sypia i dlaczego sie jeszcze nie hajta.

Ja też nie. I nigdzie nie napisałam, że w takim się obracam. Gorzej jak ktoś
                    przychodzi na imprezę, żeby kogoś poznać i robi wszystko, żeby do siebie
                    zniechęcić, bo mu się wydaję, że fajnie jest tak ponarzekać.

Nie cierpię ludzi, którzy wyciągają bezpodstawne wnioski na bazie własnych
                    domysłów!
                    • sid.leniwiec Re: "Dlaczego nikt mnie nie chce? Przecież wspani 30.08.10, 18:12
                      Koniecznie zadzwoń do tej dziewczyny i z nią pogadaj, bo chyba wiesz lepiej co
                      myśli i czego chce, niż ona sama.;)
                      • rzeka.chaosu Re: "Dlaczego nikt mnie nie chce? Przecież wspani 30.08.10, 18:17
                        Wiem czym ludzi do siebie zniechęca, tylko tyle. ;)
                        Inni jakoś potrafili się zachować.
                        • sid.leniwiec Re: "Dlaczego nikt mnie nie chce? Przecież wspani 30.08.10, 18:24
                          Bardzo jednostronnie ją oceniliście, a moim zdaniem może być sporo prawdy w tym,
                          co wiele osób pisze w wątku. Z reszta to nie nowość, że kogoś kto odstaje od
                          grupy (ładniejszy, bogatszy, zdystansowany, etc.) się tępi, a faceci najgorzej
                          oceniają ładne kobiety, od których doświadczyli olewki, tudzież za wysokie progi.;)

Ja jednego nie rozumiem, bo gdybym była na miejscu dziewczyny i towarzystwo by
                          mi nie pasowało, tudzież impreza byłaby nieszczególna, to po prostu bym sobie
                          poszła. Chyba, że wszystko było mniej więcej ok, no ale ładna laskę trzeba obgadać.
                          • rzeka.chaosu Re: "Dlaczego nikt mnie nie chce? Przecież wspani 30.08.10, 18:41
                            Z reszta to nie nowość, że kogoś kto odstaje od grupy (ładniejszy, bogatszy,
                            zdystansowany, etc.)

ha haha no to mnie rozwalasz, a gdzie ja napisałam, że ona była najładniejsza
                            (napisałam, ze śliczna bo to prawda, i sympatycznie wyglądała!), nie pisałam, ze
                            bogata, podobno wręcz przeciwnie, zdystansowana tęż nie była, tylko narzekała, a
                            to różnica, była nawet zintegrowana!! Ale dopowiedzieć można sobie wszystko!!!!
                            Dalej puszczaj wodze wyobraźni, dorabiaj nam rogi, kły, pazury, hej! ;P
                            Hahahahah

Towarzystwo jej pasował, przeczytaj wątek sid (naucz się czytać ze
                            zrozumieniem): nie pasowały jej kanapki, wino, itp. Ludzie pasowali, chłopcy ;P
                            tym bardziej, ja jej pasowałam bo sporo gadałyśmy. Po prostu nie wyszedł jej
                            lasn, przelansowała się, była wśród ludzi, którzy lansu nie lubią/nie stosują i
                            nie załapała tego. Nawet na koniec imprezy była wesoła, ona była zadowolona, to
                            NAM było przykro, przykro to znaczy czuliśmy się jakoś odpowiedzialni za to, że
                            kanapek bez masła nie było, że parapet odstawał, że trzeba było szyć, że wino
                            tanie, że za ciasno!!!

Śmiało, dopowiadaj sobie co chcesz, ja się pośmieję. ;P
                            • sid.leniwiec Re: "Dlaczego nikt mnie nie chce? Przecież wspani 30.08.10, 18:46
                              Rzeka, nie rzucaj się tak. Napisałam, tak jak kilka osób, co o tym myślę, Tobie
                              się te opinie nie podobają i się obruszasz. Nie będę się kłócić, bo ani
                              dziewczyny nie znam, ani Ciebie, ani Twoich znajomych i szczerze mówiąc wisi mi to.
                              • rzeka.chaosu Re: "Dlaczego nikt mnie nie chce? Przecież wspani 30.08.10, 18:59
                                Nie rzucam się, ale już nie mam siły odpisywać na zarzuty z kosmosu, które zniekształciły ten wątek. Bo odpowiadać po raz milionowy, że tak nie było już mi się nie chce. ;):):):):)

A szkoda, bo moim zdaniem to problem wielu lasek: za duży lans i wywyższanie się. Może niektóre środowiska tylko lansem żyją, ale nie my.

U nas można zaimponować gdy powie się coś ciekawego, robi się coś ciekawego jest się w porządku. Ona wejście miała dobre (pisałam, że dużo robi, ładna, itp.), może dużo osób popełnia ten sam błąd.

I zobacz jak to wygląda: gadamy sobie o jakimś pomyśle, projekcie, wypadzie, czymkolwiek, każdy rzuca uwagi, własne spostrzeżenia, angażuje się intelektualnie, a jedna jedyna osoba myśli tylko o tym, żeby dobrze wypaść, zwrócić uwagę na to jaka jest ą i ę. Faceci woleliby z nią pogadać o innych, naprawdę istotnych sprawach, a nie słuchać jak wybrzydza i narzeka. Gdyby cały czas była taka jak podczas pierwszej rozmowy ze mną (wspólny temat - wiec zaangażowana w konkretną rozmowę a nie w lans)to pewnie docenilibyśmy jej wiedzę, zainteresowania, poczucie humoru, itp. tymczasem wolała inny sposób pokazania,że jest "ok" i przy okazji atakowała tych, którzy starali się żeby było fajnie, co jeść, co pić, itp.

Wyjaśniłam to najdokładniej jak umiałam. Dlatego la mnie ten temat jest ważny. Dużo ludzi może nieświadomie popełniać taki błąd.
            • rzeka.chaosu Re: "Dlaczego nikt mnie nie chce? Przecież wspani 29.08.10, 22:43
              My nie byliśmy stadem i niczego miedzy sobą nie ustalaliśmy :)
              • lonely.stoner Re: "Dlaczego nikt mnie nie chce? Przecież wspani 29.08.10, 22:45
                rzeka.chaosu napisała:

> My nie byliśmy stadem i niczego miedzy sobą nie ustalaliśmy :)
                >
                >

no tak wyszlo, ze zabraklo innych atrakcji, wiec jak wam spadla znikad taka
                gratka jak eksrtra laska jak z tv, to od razu rozkrecila sie super impreza,
                takie emocjoe ze po dzis dzien wszyscy sie ekscytuja, i nawet watek na forum
                jest. Wow, to chyba ja nawet takiej furory nie zrobilam nigdy :)
                • rzeka.chaosu Re: "Dlaczego nikt mnie nie chce? Przecież wspani 29.08.10, 22:51
                  Już pisałam, ze nie była atrakcją tylko to wątek o niej, impreza była mocno
                  urozmaicana. ;)
    • gr.een już myślałam 29.08.10, 22:45
      że to o mnie :)
      uf, ulżyło mi - ostatnio nigdzie nie porwałam sobie bluzki :)
      • rzeka.chaosu Re: już myślałam 29.08.10, 22:52
        Hhehehe to ty taka narzekalska jesteś? :D:DD:D
        • gr.een Re: już myślałam 29.08.10, 23:35
          taka wspaniała ;)
    • rozczochrany_jelonek Re: "Dlaczego nikt mnie nie chce? Przecież wspani 29.08.10, 23:44
      Wydaje mi się że to sympatyczna dziewczyna, która boi się otworzyć, a wszystko
      to przez wizerunek idealnej kobiety i jej zjawiskową urodę, dzięki której
      wzbudza duże zainteresowanie wszędzie tam gdzie się pojawi. Zapewne całe rzesze
      mężczyzn i kobiet utwierdzały ją w przeszłości w przekonaniu że jest
      "doskonała",nie radzi sobie z tą presją i odstawia różne szopki maskujące jej
      niedoskonałości. Szkoda dziewczyny. Ktoś powinien umiejętnie uświadomić jej, że
      bycie sobą nie umniejsza jej atrakcyjności,a tylko ją wzmaga. Dowalania jej jest
      trochę prymitywne ;)

albo po prostu potrzebuje bezkarkowca w podstarzałym bmw :)
      • rzeka.chaosu Re: "Dlaczego nikt mnie nie chce? Przecież wspani 29.08.10, 23:54
        Jak z nią rozmawiałam to miałam wrażenie, że na osobności, kiedy nie ma widzów
        jest całkiem zwyczajną osobą do pogadania, ale newermajnd. :)

Zapewne całe rzesze mężczyzn i kobiet utwierdzały ją w przeszłości w
        przekonaniu że jest "doskonała",nie radzi sobie z tą presją i odstawia różne
        szopki maskujące jej niedoskonałości.

Hmm no w sumie sensownie to ujęłaś. ;) Coś w tym jest. ;)
    • ind-ja Re: "Dlaczego nikt mnie nie chce? Przecież wspani 30.08.10, 00:15
      uwielbiam takie panie(nie czytalam reszty wpisow wiec nie uczestnicze w
      dyskusji),sa takie oryginalne w swej prostocie
    • hertaba83 Re: "Dlaczego nikt mnie nie chce? Przecież wspani 30.08.10, 19:16
      nie do wiary, że się nie wpisałamw tym wątku jeszcze!!
      Przecież ja jestem bardzo fajna i niek mnie nie chce !
      Ale na prawdę fajna, nie tylko z opowiadań, i nie wymadrzam się,
      dobrze gotuje, mam dobrą pracę, lubię częsty sex, jestem skłonna
      rodzić synów, nie szlajam się i nie kradnę w zabce.
      • sid.leniwiec Re: "Dlaczego nikt mnie nie chce? Przecież wspani 30.08.10, 19:18
        To tak jak ja, tylko nie jestem skłonna rodzić, a jak z gotowaniem nie wiem, bo
        niezbyt często to czynię.:)
    • wypedzonyzziemodzyskanych Re: "Dlaczego nikt mnie nie chce? Przecież wspani 30.08.10, 22:27
      rzeka.chaosu napisała:

> lody robi i ...-
      > Panom podniosło się ciśnienie
      >
      >

Ja czytam jakoś selektywnie..
    • grassant Re: "Dlaczego nikt mnie nie chce? Przecież wspani 31.08.10, 10:06
      mój kilka razu jej dowalił, ale udała, że nie słyszy. Reszta też w
      końcu się nią znudziła.

no i?? bo ja też. (szybciej ku..., szybciej)
    • papapapa.poker.face Re: "Dlaczego nikt mnie nie chce? Przecież wspani 31.08.10, 11:05
      a co powiesz na to

bardzo ładna dziewczyna, z gustem sie ubierajaca. potrafi pojsc do
      pubu i powiedziec po pieciu minutach, ze nie ma tu nikogo
      interesujacego (wtf?) i ze nic sie nie dzieje (wtf? co sie ma niby
      dziac). a jak ktos sie przysiadzie, nie odzywac sie do niego prawie
      w ogole (bo na swiecie sa sami idoci, oprocz niej i potencjalnego
      ksiecia). ponadto zawsze zlosci sie na okolicznosci, jak kot, ktory,
      spadlszy z kanapy, wali w nia pazurami, winiac za wlasny upadek.
      leniwa jak 150, zewnatrzsterowna- zawsze cos jej nie pasuje i
      uniemozliwia dobra zabawe, krytykancka i egzaltowana.

chyba gorzej, co? :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka