Dodaj do ulubionych

Może wybierzmy odpowiedź admin_kobiety

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 11:31
Waszym zdaniem najgłupszą, bzdurną lub beznadziejną ?

Dla mnie jest nią:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=11594970&a=11629596
Te spamy uparcie wycinane przez nią, to były ciągle te same odpowiedzi do
osoby o nicku "parsent" , w której próbowałem tej osobie wyjaśnić, czemu
adminka szaleja tak z nożyczkami.

Ps.: koczna adminko, to też uznasz spam ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Lolek Re: Może wybierzmy odpowiedź admin_kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 14:32
      up !
      • ogurre_bek_kozy gratulacje 27.03.04, 14:39
        jesteś jeszcze większym głąbem niż Aguirre_Gniew_Boży.
        to spore osiągnięcie.
        majty między pośladki ci włażą, że nie możesz usiedzieć spokojnie? czy lolek
        swędzi?
        • Gość: Lolek Re: a ty co, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 16:27
          też jej włazisz po palcu w ...?
          • ogurre_bek_kozy a TY co? 27.03.04, 16:35
            zazdrościsz że wiem po którym palcu wejść?
            • Gość: Lolek Re: a TY co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 16:38
              Nie neguję atrakcyjności seksualnej jej d.., ale czemu zrazu ogórkiem ?
              • ogurre_bek_kozy Re: a TY co? 27.03.04, 16:43
                Gość portalu: Lolek napisał(a):

> Nie neguję atrakcyjności seksualnej jej d.., ale czemu zrazu ogórkiem ?

zrazy z ogórkiem kiszonym są najlepsze. może spróbujesz oderwać się od
                komputera i zrobić, będzie większy pożytek. a jak się podtrujesz albo
                dostaniesz rozwolnienia, będzie pożytek i dla forumowiczów.
                • Gość: Lolek Re: a TY co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 16:49
                  Pamiętaj, że z kiszonego ogórka nie będzie już świeżego.., ale może odejdź na
                  chwilę od komputera to odświeżysz chociaż swoje posty, z pożytkiem dla siebie i
                  forumowiczów.
    • mary_an Re: Może wybierzmy odpowiedź admin_kobiety 27.03.04, 16:45
      A co wy macie do admin_kobiety?? Dobrze, ze przynajmniej ktos wycina te
      bezsensowne teksty zasmiecajace forum!
      • Gość: Lolek Re: Może wybierzmy odpowiedź admin_kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 16:54
        Bo jest cholernie dwulicową babą - jak sobie np. inni robili jaja z Aguirre
        (też jego nie lubię:)), to się zachowywała jak sprawiedliwośc z opaską na
        oczach. A jak ktoś inny odpisze forumowiczce, która lubi używając słów kupa,
        gówno, albo "ładnie" przeklnie (wykropkuje lub przekręci wyraz) to tnie.

I potem jeszcze wali babskie gadanie na tłumaczenie, ot !:)
        • Gość: Lolek Re: p.s.: a już jak ktoś ją skrytykuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 16:58
          lub objedzie, kiedy pisze pod swoim "normalnym" nicku to się wówczas mści do
          siódmego pokolenia wstecz :)
          • soczewica Re: p.s.: a już jak ktoś ją skrytykuje 27.03.04, 17:02

> lub objedzie, kiedy pisze pod swoim "normalnym" nicku to się wówczas mści do
            > siódmego pokolenia wstecz :)

tak uważnie ją obserwujesz?
            zdradź nam jej tożsamość!
            • Gość: Lolek Re: a tobą to już IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 17:06
              szczególnie się opiekuje :)
              • soczewica Re: a tobą to już 27.03.04, 17:08

> szczególnie się opiekuje :)

nie zmieniaj tematu. dawaj nicka, geniuszu dedukcji!
                • Gość: Lolek Re: nie zmieniam :) ntx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 17:10
                  • soczewica ? n/t 27.03.04, 17:15

• Gość: Lolek Re: no właśnie :) ntx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 22:08
                      • soczewica kolega ma zdaje się kłopoty z artykulacją? 27.03.04, 22:31
                        wyjaśnisz o co tobie chodzi wreszcie czy nie?
      • soczewica Re: Może wybierzmy odpowiedź admin_kobiety 27.03.04, 17:06
        mary_an napisała:

> A co wy macie do admin_kobiety?? Dobrze, ze przynajmniej ktos wycina te
        > bezsensowne teksty zasmiecajace forum!

racja! :)
        Lolek to jakiś odłam frakcji okupującej FoForum którzy już od dawna mają
        adminom najbardziej za złe że ktos taki jest. rozpełzają się po forach i mącą,
        niepomni, że na większości z forów problem obchodzi tylko ich samych.
        • Gość: Lolek Re: a co, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 17:11
          partyzanci i wojownicy o słuszne idee wolności wyginęli ?:)
    • akordex Re: Może wybierzmy odpowiedź admin_kobiety 27.03.04, 23:03

> Waszym zdaniem najgłupszą, bzdurną lub beznadziejną ?

W celu? Nie podoba się to załóż swoje forum prywatne i tam wycinaj/nie wycinaj,
      dyskutuj i czuj się szczęśliwy.
      Ps. nie masz większych problemów niż jedzenie pomidorów i picie mleka przed
      kompem?
      • Gość: Lolek Re: a mnie się podoba tutaj pisać, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 23:10
        i dopóki nie łamię regulaminu lub netykiety, to jakaś nawiedzona "władczyni
        forum" nie będzie sie tutaj szarogęsiła.

Następna z kółka ?:)
        • akordex Re: a mnie się podoba tutaj pisać, 27.03.04, 23:16

> i dopóki nie łamię regulaminu lub netykiety, to jakaś nawiedzona "władczyni
          > forum" nie będzie sie tutaj szarogęsiła.

ojejku, ale ty grozny jesteś buehehehehe

> Następna z kółka ?:)

coż na dodatek i niezbyt spostrzegawczy, delikatnie mówiąc tępy
          • Gość: Lolek Re: delikatnie mówiąc, to w grupie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 23:35
            raźniej ?

Nie czytam wszystkich postów, żeby zrazu odróżnić tępaka od idiotki :)
            • akordex Re: delikatnie mówiąc, to w grupie 27.03.04, 23:40

> raźniej ?

Tobie? (jakieś wspomnienia z kolonii?) bleee

> Nie czytam wszystkich postów, żeby zrazu odróżnić tępaka od idiotki :)

Nie pierwszy raz dając dowód swego ograniczonego horyzontu :)
              • Gość: Lolek Re: no widzisz, my faceci się czasami mylimy, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 23:43
                a ciebie to przypadkiem mama lub starsza siostra w dzieciństwie za często nie
                przebierała w damskie ciuszki ?:)
                • akordex Re: no widzisz, my faceci się czasami mylimy, 27.03.04, 23:51

> a ciebie to przypadkiem mama lub starsza siostra w dzieciństwie za często nie
                  > przebierała w damskie ciuszki ?:)

tylko na taką nijaką odpowiedź Cie stać? szkoda.
                  Odnośnie tematu - myliłem się- sądziłem że jesteś lepiej wykształcony. Dobranoc.
                  • Gość: Lolek Re: twoje są same ciekawe, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 23:54
                    np.
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=11630487&a=11641886
        • soczewica Re: a mnie się podoba tutaj pisać, 27.03.04, 23:17

> i dopóki nie łamię regulaminu lub netykiety, to jakaś nawiedzona "władczyni
          > forum" nie będzie sie tutaj szarogęsiła.

na razie to ty się próbujesz szarogęsić i ustawiać wszystkich podług własnej
          perspektywy.
          i coś jakby ci to nie wychodzi, chwilowo masz zerowy odzew. ale próbuj dalej,
          próbuj
          :D
          • Gość: Lolek Re: tylko staram się uświadomić tej panience, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 23:33
            a raczej przypomnieć o jej służebnej roli na tym forum, wobec wszystkich, a nie
            wybranych.
            Ona jest tutaj od sprzątania i pilnowania, a nie od osądzania według własnego
            widzimisie.

Jak tam pogoda w grodzie nad królową naszych rzek ?:)
            • soczewica aha 27.03.04, 23:36
              to działaj dalej.
              • Gość: Lolek Re: no widzisz, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 23:39
                może kiedyś zrozumie(sz) :)
                • betty-bt Re: no widzisz, 27.03.04, 23:44
                  Jak narazie, Lolek, to poza samym Toba nikt inny Cie nie rozumie.
                  Albo cos Ci sie nie podoba- w takim przypadku radze zmienic forum,
                  albo koniecznie chcesz zwrocic na siebie uwage adminki- watpie, zeby takie
                  infantylne podchody daly oczekiwane skutki.
                  Przestan snuc sie ja smrod. Wez sie w garsc czlowieku.
                  • Gość: Lolek Re: no widzisz, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 23:49
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=11630487&a=11641785
                    Więcej smrodu robią tutaj niektóre forumowiczki całujące w rączkę lub panowie
                    (w d.pk e) panienkę adminkę :)

p.s.: a wbrew pozorom ja się świetnie bawię
                    • betty-bt Re: no widzisz, 28.03.04, 00:03
                      Jakby nie patrzec, my tu w naszym smrodzie dobrze sie czujemy. FK ma moze
                      wyzszy poziom niz inne fora. Przebywaja tu kulturalni ludzie i mamy prawa tego
                      wymagac od "nowych". Trolle sa tu tepione.
                      Adminka do tej pory nie zrobila nic, za co moznaby ja potepic. Powtarzam: nie
                      podoba Ci sie, to fora ze dwora.
                      • soczewica uważaj betty... 28.03.04, 00:06
                        nos wielkiego Lolka-Niuchacza za chwilę zwróci się w twoim kierunku.
                        zaczynasz wydzielać podejrzanie adminokibietoidalny zapach!
                        :-D
                        • betty-bt Re: uważaj betty... 28.03.04, 00:25
                          Dobrze, ze jego mysli nie bola nimi dotknietych, a tylko jemu czynia QQ ;-)
                          • soczewica Re: uważaj betty... 28.03.04, 00:26
                            betty-bt napisała:

> Dobrze, ze jego mysli nie bola nimi dotknietych, a tylko jemu czynia QQ ;-)

myślisz że już śpi? :)
                            zmęczył się nasz detektyw :-)
                      • Gość: Lolek Re: mam ci powiedzieć miła betty, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.04, 00:47
                        gdzie możesz sobie wsadzić ten tekst: "i mamy prawa tego wymagać od nowych" ?:)

Załóż sobie (tfu, że ja to piszę) prywatne forum i tam wymagaj od tych niby
                        nowych - ty jestes w takim razie tak stara, która ma prawo ?
                        Pamiętam, jak próbowałaś mnie kiedys sekować po chamsku, żebym "się nie
                        wpierniczał" i nie bronił jakiejś atakowanej forumowiczki, która lała się z
                        jedną was.

W główkach wam się miłe panie popierniczyło - jak ci się nie podoba, to
                        wynocha :)
                        • betty-bt Re: mam ci powiedzieć miła betty, 28.03.04, 03:18

>> Pamiętam, jak próbowałaś mnie kiedys sekować po chamsku, żebym "się nie
                          > wpierniczał" i nie bronił jakiejś atakowanej forumowiczki, która lała się z
                          > jedną was.

No to juz chyba wyjasnilismy sobie na czacie. Nie pamietam zebym kiedykolwiek
                          chamska byla, a ow forumowiczka, w ktorej obronie stawales byla szanowna Marta.
                          O Marcie dalej pisac chyba nie bedziemy?
                          • Gość: Lolek Re: mam ci powiedzieć miła betty, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.04, 03:27
                            Proszę bardzo - zostajemy przy swoich racjach, wy przy tych realnych,
                            zyciowych - ja przy swoich, tych bajkowych :)
                • soczewica Re: no widzisz, 27.03.04, 23:53

> może kiedyś zrozumie(sz) :)

może. tymczasem masz moje pozwolenie na próby i eksperymenty.
                  ciągle wierzę że zaczniesz gadać z sensem.
                  • Gość: Lolek Re: niech ci to bozia w dzieciach wynagrodzi.., IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 23:55
                    piszesz to w imieniu adminki_panienki ?:)
                    • soczewica ahaaaa, tu cię boli? 28.03.04, 00:01
                      no i wszystko jasne.
                      loluś uknuł, że soczewica=admin_kobieta.

BUEHEHEHEHEHEHEHEHE

jesteś głupszy niż ustawa przewiduje.
                      • betty-bt Re: ahaaaa, tu cię boli? 28.03.04, 00:05
                        A teraz Lolek ani nie zaprzeczy, ani nie potwierdzi. Niepewny... :-)
                        • soczewica Re: ahaaaa, tu cię boli? 28.03.04, 00:07
                          betty-bt napisała:

> A teraz Lolek ani nie zaprzeczy, ani nie potwierdzi. Niepewny... :-)

ROTFL
                          śmiało lolek, śmiało. jak się kompromitować, to na całego.
                      • Gość: Lolek Re: ja tylko napisałem, że ta mundra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.04, 00:48
                        i ostatnia śśśprawiedliwa broni ciebie - kumoterstwo ?:)

Resztę ty dodałaś.
                        • soczewica Re: ja tylko napisałem, że ta mundra 28.03.04, 00:53

> i ostatnia śśśprawiedliwa broni ciebie - kumoterstwo ?:)
                          >
                          > Resztę ty dodałaś.

długo myślałeś nad odpowiedzią - problemy z impulsami na synapsach, czy
                          rozwolnionko w kiblu zatrzymało?
                          zajrzyj do wątku o czacie, kliknij w linkę i wejdź. zobaczysz kto jest kim.
                          • Gość: Lolek Re: mundra suczewico, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.04, 00:57
                            faktycznie nie mam komputerka w kiblu i siedzę nosem wlepiony w monitorek.

Co do innych problemów, to mam wrażenie, że niektóre z was mają chyba częściej
                            niż srednie 28 dni :)
    • Gość: Lena Do Lolka IP: 80.48.96.* 28.03.04, 09:18
      Jest taka dobra zasada, gdy już przynajmniej dwie osoby powiedzą ci że coś z
      tobą nie w porządku to zastanów się chociaż czy nie mają racji.
      Mam wrażenie, że czujesz się jak w seksjimsji. Może czas się obudzić.
      • Gość: Lolek Re: zastanowiłem się, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.04, 13:32
        nie mają racji.
    • Gość: pogubiona za dużo tego, żeby coś wybrać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.04, 10:20
      praktycznie każda nadaje się do zacytowania. ale przegięciem jest ta o
      kopciuszku.
      • Gość: Lolek Re: a może tez jest kopciuszkiem, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.04, 17:23
        która dostała od dobrej wróżki Mass czerwoną suknię balową ?:)

p.s.: tylko na tym balu czasami szampan zaszkodzi i uderza do główki ?

Gość portalu: pogubiona napisał(a):

> praktycznie każda nadaje się do zacytowania. ale przegięciem jest ta o
        > kopciuszku
    • Gość: rozsmieszona polecam wątek AQirry o grubasach, gdzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.04, 10:42
      admin kobieta stwierdza, że nie ma nic przeciwko sympatyzowaniu Rudej Kotki z
      Aqirrą. To ci dopiero! Czy pani admin ma również w kompetencjach dobór par na
      forum Kobieta?! Czy nie uzurpuje sobie Pani, Droga pani, zbyt wielu praw?
      • piiiip Re: polecam wątek AQirry o grubasach, gdzie 29.03.04, 10:49
        pajda, co sie stalo ze sie nie logujesz?
        wstydzisz sie tego co piszesz?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka